Dorpsstraat 20 Rosmalen

TE HUUR
Circa 130 m² winkelruimte
Frontbreedte van circa 7,42 m

Het object is gelegen aan de Dorpsstraat 20 te Rosmalen. De Dorpsstraat ligt in het hartje van het gezellige centrum, nabij het plein de Driesprong. Het overdekte winkelcentrum Vreeburgpassage ligt vlak naast de winkelruimte en ook het nieuwe centrumplan ligt op steenworp afstand.

De Dorpsstraat kenmerkt zich door een verscheidenheid aan winkels en de Driesprong door de vele restaurants en café’s. In de directe omgeving van de winkelruimte bevinden zich onder andere: Shoeby Rosmalen, HT Sports Rosmalen, Profile Van Hassel en La Vie Stores. In de Vreeburgpassage zijn onder ander Jumbo en Pour Vous gevestigd.

Winkelruimte
De winkelruimte bestaat uit circa 130 m² is gelegen op de begane grond en heeft een frontbreedte van circa 7,42 m waardoor het pand een hoge attentiewaarde heeft. Aan de achterzijde bevind zich een aparte ingang bereikbaar door middel van de brandgang.

Kenmerken winkelruimte
– Volledig gasloos!
– Toilet
– Invertersysteem voor koelen en verwarmen
– Pantry
– Systeemplafond
– Huidige verlichting in het plafond

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Parkeren is mogelijk middels een blauwe parkeerschijf in de blauwe zone.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Rosmalen Centrum’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 18 december 2012.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Centrum’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie -3’, met functieaanduiding ‘detailhandel’. 

Maximum bouwhoogte (m): 14

Locatie
De Dorpsstraat is van oorsprong dé winkelstraat van Rosmalen waar tevens diverse woningen en appartementen zijn gevestigd. De Dorpsstraat vormt de verbinding tussen enerzijds de overdekte winkelpassage Vreeburg en anderzijds het nieuwe centrumplan.

 

Korenmolen 22 Boxtel

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Ladonk”. Dit werd onherroepelijk op d.d. 9-4-2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein – 1’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 5’, met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. 

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 16

De Grote Elst 1 -11 Rosmalen

TE HUUR
Circa 300 m² kantoorruimte op de eerste verdieping
In units vanaf 18 m²

Dit representatieve kantoorgebouw is in 2000 ontwikkeld en gelegen aan De Grote Elst op bedrijventerrein De Vliert, aan de oostzijde van Den Bosch. Door de ligging aan De Grote Elst wordt een hoge attentiewaarde bereikt. Het gehele bedrijventerrein heeft, mede door de ruime opzet en bouwstijl, een hoogwaardige uitstraling.

In de directe omgeving van het object zijn onder meer gevestigd: Finesse Parketvloeren B.V., B&B Design, Cookies, Thuiszorgmaterialen SMA B.V., De Lelie Schoonmaakdiensten, Hoedemakers bouw en ontwikkeling en Heijmans.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een totale oppervlakte van circa 300 m², verdeeld in 10 individuele kantoorkamers. De kamers hebben een oppervlakte vanaf circa 18 m².

Kenmerken
– Systeemplafonds met LED verlichtingsarmaturen
– Kabelgoten voorzien van databekabeling
– Centrale verwarming d.m.v. radiatoren
– Brandblusvoorzieningen
– Douche in de algemene ruimte
– Pantry in de algemene ruimte
– Toiletten met voorportaal
– Lift
– Archiefruimte mogelijk op zolder
– Zonnepanelen 160 stuks dus lage energiekosten

Servicekosten
In de servicekosten is het navolgende inbegrepen:
– WIFI
– Gemeenschappelijk gebruik van één spreekkamer (agendasysteem)
– Gemeenschappelijk gebruik van de toiletgroep
– Gemeenschappelijk gebruik van de pantry, vaatwasser, koelkast
– Schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten
– Gebruik van de centrale afvalcontainer
– Verwarming/koeling in de kantoorruimte
– Levering en verbruik van elektra en water

Bestemming
Het kantoorgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ”Hintham”. Onherroepelijk sinds 15 mei 2011.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ”kantoor”.

Terrein
Op het parkeerterrein zijn nog 10 parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de parkeerplaatsen geldt een huurprijs van € 250,00 per parkeerplaats per jaar exclusief BTW. Uitgangspunt is dat iedere unit de mogelijkheid heeft tot het huren van 1 parkeerplaats.

Locatie
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed, de Rijkswegen A2 en A59 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed te noemen met het NS station Den Bosch-Oost en diverse bushaltes in de directe omgeving.

Kasteleinenkampweg 11 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Kantoorruimte van circa 220 m² op de eerste verdieping

Het complex is gelegen op bedrijventerrein de Rietvelden, het grootste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch en direct grenzend aan de op- en afritten van de Rijksweg A59. Bedrijventerrein de Rietvelden staat bekend om zijn bedrijven op het gebied van groothandel, distributie en automotive.

In de directe omgeving bevinden zich onder meer prominente bedrijven als: PostNL, Heineken, Office Centre Den Bosch, Makro en Sligro.

Kantoorruimte
Voor de verhuur is circa 220 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping beschikbaar. Het object heeft een eigen ingang maar ook een algemene ingang. Het complex is gebouwd in een U-vorm en huisvest onder andere de volgende bedrijven: Takkenkamp Installatie, Wasco, Husan, etc.

Kenmerken kantoorruimte
– systeemplafond v.v. tl-verlichtingsarmaturen
– tegelvloer
– centrale verwarming
– keuken met kleine vaatwasser, magnetron en koelkast 
– data voorziening
– airconditioning
– gescheiden dames- en heren toilet
– brandblusvoorzieningen
– cameratoezicht aan de buitenzijde

Terrein
De U-vorm van het complex zorgt voor een ruime binnenplaats en een zeer open aanzicht vanaf de straat. Het terrein is voorzien van klinkerbestrating.

In overleg is het toegestaan om een bedrijfsnaam aan de buitenkant van het object te plaatsen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ”Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld”. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ”enkelbestemming bedrijventerrein met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1”.

Locatie
Het pand is gelegen aan de Kasteleinenkampweg. Deze sluit aan op de Rietveldenweg en ligt op een steenworp afstand van de Rijksweg A59.

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend te noemen, de op- en afritten van zowel de A59 en de A2 zijn snel te bereiken. Maar ook het openbaar vervoer is vertegenwoordigd met een bushalte op 500 meter loopafstand, die in verbinding staat met het centraal station van ’s-Hertogenbosch.
 

Bruistensingel 600 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 450 m² kantoorruimte

Het volledig gerenoveerde A-label kantoorgebouw is herkenbaar aan de Bruistensingel. Het kantoorgebouw maakt deel uit van het representatieve kantorenpark Soetelieve-Noord.  Het park is gelegen aan de op- en afritten van en naar de A2 en heeft het adres Bruistensingel 600-698  te ‘s-Hertogenbosch. 

Kantoorruimte
Voor de verhuur is circa 450 m² hoogwaardige kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar. 

Energielabel
Het pand is voorzien van o.a. geheel nieuwe technische installaties conform het energielabel A. Tevens is het gehele interieur vervangen, zijn er nieuwe toiletgroepen aangebracht en heeft het pand een nieuwe representatieve entreehal.

Kenmerken kantoorruimte
– Representatieve gezamenlijke representatieve entree
– Liftinstallatie
– Systeemplafonds voorzien van energiezuinige LED verlichting
– Lichtdetectie
– Luchtbehandelingsinstallatie i.c.m. koeling en verwarming
– Voldoende sanitaire voorzieningen per bouwlaag
– Aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing
– Pantry
– Scheidingswanden conform huidige indeling
– Vloerbedekking
– Exclusief te gebruiken dakterras

Parkeren
Het gehuurde beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Noord’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 mei 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Kantoor”.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 12

Bereikbaarheid
Door haar ligging nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda – ‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch) is het gebouw met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Daarnaast is er op loopafstand een bushalte gelegen die frequente busverbindingen heeft van en naar onder andere het Centraal Station, Station Oost en het centrum van ‘s-Hertogenbosch.
 
 
 
 

De Hootkamp 3 E Hedel

TE HUUR
Circa 250 m² bedrijfsruimte
Circa 250 m² kantoorruimte
Turn-key opleverniveau!

Het nieuw gebouwde bedrijfsobject, bestaande uit circa 250 m² bedrijfsruimte en circa 250 m² kantoorruimte en is gelegen op bedrijvenpark ‘De Kampen’ te Hedel. Het bedrijvenpark ‘De Kampen’ is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goed bereikbare kantoor- en bedrijfsruimten.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Overheaddeur met loopdeur
– Verlichting middels TL-armaturen
– Betonvloer
– Heater

Kenmerken kantoorruimte
– Verlichting middels TL-armaturen
– Airco
– Vloerverwarming
– Glazen scheidingswanden
– Kabelgoot met databekabeling
– Keuken voorzien van inbouwapparatuur
– Toilet en urinoir

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Maasdriel opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Kampen’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 oktober 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’.  

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van Rijksweg A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Een bushalte bevindt zich op korte loopafstand. Hedel heeft een eigen afslag aan de Rijksweg A2.

 

Choorstraat 5 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 269 m² kantoorruimte

’s-Hertogenbosch is een stad met een rijk verleden. Middeleeuwse gevelpandjes in de binnenstad, industrieel erfgoed in de Bossche Spoorzone en de vestingwerken met Linie 1629 in het buitengebied. De historie is overal zichtbaar in en rond de Brabantse hoofdstad.

In hartje centrum, onder de rook van de Basilieke Kathedraal Sint Jan en aangrenzend aan de Plebanie  is dit kantoorpand gelegen. In vroegere jaren werd het pand gebruikt als ‘kosterswoning’ maar later deed het dienst als Parochiekantoor. De bruisende Parade, het theater liggen letterlijk ‘om de hoek’ en de diverse winkelvoorzieningen, restaurants en natuurgebied het Bossche Broek zijn allen bereikbaar binnen een paar minuten lopen.

Kantoorruimte
Achter de historische gevel aan de Choorstraat 5 is in totaal circa 269 m² kantoorruimte aanwezig, verdeeld over circa 6,60 m² kelderruimte, circa 104 m² kantoorruimte op de begane grond, circa 108 m² kantoorruimte op de 1e verdieping en circa 50 m² op de 2e verdieping. De kantoorruimte wordt aanstonds grondig gerenoveerd en aangepast naar de huidige maatstaven. De aanwezige woon-/verblijfsruimte wordt als ‘bedrijfswoning’ mee verhuurd.

Parkeren
Er is mogelijkheid tot het aanvragen van parkeervergunning(en). Op 600 m is de grote parkeergarage St.-Jan gelegen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 december 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan enkelbestemming ‘Maatschappelijk’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie -2’.

Functieaanduiding: religie. Voor commercieel gebruik zal dus ontheffing aangevraagd moeten worden.

Locatie
Het object is met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Het NS Centraal Station ‘s-Hertogenbosch is gesitueerd op circa 15 minuten loopafstand en tevens rijden er diverse stadsbussen. De Rijkswegen A2 en A59 zijn eveneens goed te bereiken.
 

Parallelweg-West 54 Vlijmen

TE HUUR
Circa 620 m² kantoor-/praktijkruimte 
In delen vanaf circa 270 m² beschikbaar!

Het object is gelegen in Vlijmen. Vlijmen is een dorp in de gemeente Heusden en heeft circa 14.000 inwoners. Vlijmen maakt deel uit van een regio die “De Langstraat” wordt genoemd en die van oudsher bekend staat om zijn leer- en schoenenindustrie. Gezien de ligging van Vlijmen kort bij ’s-Hertogenbosch is er een sterke verwevenheid met deze stad ontstaan. 

Kantoor-/praktijkruimtes
Het betreft 2 kantoorunits/praktijkruimtes met een totale oppervlakte van circa 620 m² en een overkapping van circa 85 m². Het heeft een turn-key opleverniveau. Het object is in zijn geheel te huur en ook beschikbaar in delen vanaf circa 270 m².

Kenmerken kantoor-/praktijkruimtes
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichtingsarmaturen 
– Betonnen vloer voorzien van laminaat of vloerbedekking
– Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing
– Centrale verwarming d.m.v. radiatoren
– Recent gemoderniseerd 
– Airconditioning
– Screens
– Databekabeling cat 5
– Pantry met koelkast en close-in boiler
– Toiletgroep met voorportaal
– Alarminstallatie
– Brandblusinstallatie
– Lichtstraat en kantoorruimte E in 2009 gebouwd

Huurprijzen
Kantoor-/praktijkruimte C: Circa 270 m²     € 21.500,00 per jaar exclusief btw
Kantoor-/praktijkruimte D: Circa 350 m²     € 25.500,00 per jaar exclusief btw
Kantoor-/praktijkruimte E: Circa 270 m²     € 21.500,00 per jaar exclusief btw

Terrein
Het buitenterrein is voorzien van bestrating, groenvoorziening, buitenverlichting, terreinriolering, voldoende parkeergelegenheid, hekwerk met poort en camerabeveiliging. Er is voldoende parkeergelegenheid op het beveiligde buitenterrein en in de directe omgeving is tevens voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vlijmen opgenomen in het bestemmingsplan ‘Vlijmen en Vliedberg’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 12 mei 2015. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Gemengd’.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 40
Maximum bouwhoogte (m): 8

Bereikbaarheid
Het object is gelegen pal aan de op- en afrit 43 van de Rijksweg A59 (’s-Hertogenbosch – Waalwijk – Zevenbergen), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda).
Op korte afstand van het object is een bushalte gelegen, van waaruit een directe busverbinding
is met het NS station van ’s-Hertogenbosch.
 

Vughterweg 47 ‘s-hertogenbosch De Bossche Poort

TE HUUR
Circa 840 m² kantoorruimte
In units vanaf circa 210 m²

Turn-key opleverniveau!

Dit markante kantorencomplex is gelegen op de voormalige Isabella Kazerne, genaamd De Bossche Poort en ligt aan de zuidzijde van Den Bosch. Vanaf het kantoorgebouw begint/eindigt de snelweg en De Bossche binnenstad. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de hoge mate van groenvoorzieningen en hoogwaardige woonbebouwing. 

Kantoorruimte
Op dit moment is er in het kantoorgebouw ‘De Bossche Poort’ circa 1.050 m² kantoorruimte beschikbaar.
Toren I eerste verdieping ca. 210 m² kantoorruimte
Toren II begane grond ca. 630 m² kantoorruimte
Toren III begane grond ca. 210 m² kantoorruimte

Kenmerken
– Gezamenlijke representatieve entree
– Lift
– Systeemplafond met LED verlichting
– Kamerindeling met scheidingswanden (gedeeltelijk)
– Kabelgoten 
– Pantry
– Dames- en herentoiletten

Parkeren
Het object beschikt over goede (betaalde) parkeerfaciliteiten, zoals een ruim afgesloten parkeerterrein. Daarnaast is er tevens een parkeerkelder aanwezig. De geldende parkeernorm is circa 1:30 m². Het buitenterrein is voorzien van hekwerken met schuifpoort, verharding met betonklinkers en terreinverlichting. Er is tevens een fietsenstalling om uw fietsen te stallen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Vughterpoort’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 31 augustus 2011.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Kantoor’.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op de voormalige Isabella Kazerne, genaamd De Bossche Poort, aan de Vughterweg 47 te ‘s-Hertogenbosch. Op steenworp afstand is de rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) gesiteerd. Daarnaast is de bereikbaarheid van de westkant van de stad en de A59 (‘s-Hertogenbosch – Breda), erg goed te noemen, dankzij de nieuwe westelijke randweg. 

Ook het centrum van de stad is uitstekend bereikbaar, de Vughterweg sluit direct aan op de Vughterstraat die de belangrijkste verbindingsweg is van de zuidkant van de stad naar het centrum.

Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Aan de voorzijde van het gebouw is een bushalteplaats gesitueerd.

 

Emmaplein 4 ‘s-hertogenbosch Emmastaete

TE HUUR
Circa 110 m² kantoorruimte
Instapklare kantoorruimte

De kantoorruimte is gelegen in het gebouw ‘Emmastaete’, aan het Emmaplein 4 te ‘s-Hertogenbosch. “Emmastaete is voor vele bekend als het oude arbeidsbureau. Inmiddels biedt het kantoorgebouw onderdak aan verschillende ondernemers.

Het Emmaplein is gelegen op steenworp afstand van het Centraal Station van Den Bosch. Vanwege de ligging aan de rand van het centrum zijn de voorzieningen zeer divers te noemen. Het gebied wordt gekenmerkt door wonen in de vorm van appartementen, kantoren, horecavoorzieningen en een gezondheidscentrum. Enkele kenmerkende bedrijven in de omgeving zijn Verkadefabriek, Bikeshop Kemps en banketbakkerij Jan de Groot.

Kantoorruimte
In het gebouw ‘Emmastaete’ is op dit moment circa 110 m² op de 1e verdieping beschikbaar. 

Kenmerken
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
– Huidige vloerafwerking
– Huidige indeling met scheidingswanden
– Gescheiden dames- en herentoilet per bouwlaag voor gezamenlijk gebruik
– Kabelgoten ten behoeve van data, telefonie en elektrapunten
– Pantry-opstelling
– Gezamenlijke entree
– Trappenhuis en lift
– Gezamenlijk dakterras
– Lamellen

Parkeren
Via de Gemeente ’s-Hertogenbosch is er een mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen op het achter gelegen parkeerterrein. Tevens biedt het parkeerterrein van de Verkadefabriek de mogelijkheid tot het huren van extra parkeerplaatsen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘’ ’t Zand’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 8 februari 2006. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Kantoren.

Bereikbaarheid
Gezien de ligging op steenworp afstand van het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. De snelwegen A2 en de A59 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

 

De Schorpioen 7 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 400 m² kantoorruimte

Het object is gelegen aan De Schorpioen, op het zeer gunstig gelegen bedrijventerrein De Brand in ‘s-Hertogenbosch. Bedrijventerrein De Brand is één van de modernste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch en heeft een oppervlakte van circa 90 ha. De buitenranden van het bedrijventerrein worden gekenmerkt door de grootschalige bedrijven. In het middengebied zijn met name de kleinschalige bedrijven gesitueerd zoals onder meer Amacom, PostNL, Würth Nederland, Klimax Installatiebedrijven.

Kantoorruimte
In het gebouw is Pelser Groep B.V. gevestigd. Op de begane grond is nog circa 400 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Kenmerken kantoorruimte
– Vloerbedekking
– Systeemplafond met spots en LED verlichting
– Verwarming
– Mechanische ventilatie
– Kantine met keuken
– Eventuele aanpassingen aan indeling en afwerking/uitstraling door verhuurder zijn bespreekbaar

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven)’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25-06-2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van categorie 4.2’.

Maximum bebouwingspercentage terrein: 70%
Maximum bouwhoogte (m): 12

Terrein
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie
Het bedrijventerrein is aan de oostzijde van ’s-Hertogenbosch gelegen direct aan de snelweg A2 (Maastricht-Amsterdam). De op- en afritten van deze A2 zijn direct aan de entree van het bedrijventerrein gepositioneerd. Via de A2 is het gehele snelwegennet (A59 naar Waalwijk en A65 naar Tilburg) rond ’s-Hertogenbosch goed bereikbaar, daarnaast is het bedrijventerrein gelegen aan de N279, via deze weg is binnen enkele minuten de A50 (richting Eindhoven of Nijmegen) bereikbaar. Als laatste beschikt het bedrijventerrein over een eigen bushalte (De Brand), via lijnbus 156 is het Centraal Station van de stad elk half uur te bereiken.
 

Guldengaarde 6 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 190 m² kantoorruimte

Het object is gelegen op bedrijventerrein Maaspoort. De directe omgeving wordt enerzijds gekenmerkt door hoogwaardige bedrijvigheid zoals onder meer Harting Nederland, Sockshouse, Destil, Wemo Nederland B.V. en anderzijds door de ligging aan de rand van het woongebied Maaspoort.

Kantoorruimte
Het betreft circa 190 m² representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping.

Kenmerken
– Wanden met stucwerk
– Systeemplafonds voorzien van TL-verlichting
– Databekabeling
– Radiatoren
– Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
– Alarmsysteem
– Tussenmeters voor gas, water en elektra
– Patchkast
– Airco
– Pantry

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen (Treurenbuirg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.1’ met als specifieke vorm van detailhandel abc.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 10
 
Locatie
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de Rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de Rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de Rijksweg A16 (Rotterdam – Breda).

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed. Op circa 450 m is een bushalte gelegen met een rechtstreekse aansluiting op het NS centraal station van ‘s-Hertogenbosch.

Moleneindplein 19 Vught

TE HUUR
Circa 110 m² winkelruimte
Circa 18 m² kantoorruimte

Het object is gelegen aan het winkelcentrum ‘’Moleneindplein’’ te Vught. Vught is een gemeente met circa 25.300 inwoners.
De omgeving kenmerkt zich door zijn grote diversiteit aan winkels zoals: Jumbo, Yum, Pearle Opticiens Vught, Brasserie Onder Ons, Pour Vous van der Doelen Vught, VIP Phone & Repair Vught en Brainwash kappers etc.

Winkelruimte
Het betreft een winkelruimte met een oppervlakte van circa 110 m² en circa 18 m² kelderruimte gelegen in de plint van een appartementencomplex. De winkel heeft een frontbreedte van 7 meter, dit zorgt voor een hoge attentiewaarde.

Kenmerken
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichting
– Dubbele deur en loopdeur
– Betonvloer
– Airco
– Toilet

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde en in de nabije omgeving van het object.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als functieaanduiding ‘horeca van de categorie 3’.

Locatie
De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed te noemen. Een rechtstreekse busverbinding met NS station Vught en ’s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand. Tevens zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 en de provinciale weg N65 goed te bereiken.
 

Middelweg 6 Nieuwkuijk

TE HUUR
Circa 835 m² kantoorruimte
Circa 748 m² bedrijfsruimte / showroom
Deelverhuur mogelijk

Het object is gelegen aan de Middelweg 6 te Nieuwkuijk en is gunstig gelegen ten opzichte van de de rijkswegen A59 en A2 met zichtlocatie vanaf de rijksweg A59. In de omgeving zijn onder andere gevestigd Van Delft Staal, Ince Autocentrum, The People Group, Blue Seven etc. In het gebouw  zijn onder andere gevestigd Kantoor in beweging, Advanced Medical Engineers B.V. en Harry Kuys Keukens. 

Kantoorruimte
De kantoorruimte is zichtbaar vanaf de rijksweg A59, via de Middelweg is de kantoorruimte bereikbaar. Er is circa 835 m² kantoorruimte op de eerste verdieping beschikbaar. Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden, eventueel in combinatie met de bedrijfshal.

Kenmerken van de kantoorruimte
– Kabelgoten
– Vloerbedekking
– Systeemplafond met TL-verlichtingsarmaturen en spots
– Radiatoren

Oplevering
De oplevering van de kantoorruimte wordt in overleg met de huurder bepaald.

Bedrijfsruimte / showroom
Op de begane grond is in totaal circa 748 m² bedrijfsruimte / showroom beschikbaar, circa 418 m² bedrijfsruimte / showroom (Middelweg 6a) alsmede circa 330 m² bedrijfsruimte / showroom met een vrije hoogte van circa 3 meter (Middelweg 6b) 

Kenmerken van de bedrijfsruimte / showroom
– Lichtstraten
– Elektrisch bedienbare overheaddeur

Terrein
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Heusden opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Nieuwkuijk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 september 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijf’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’ met als functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel volumineus en maatschappelijk.
 
Maximum bouwhoogte (m): 11

Locatie
Bedrijventerrein Nieuwkuijk is direct gelegen aan de A59 en met de op- en afritten op circa 2 minuten afstand kan de bereikbaarheid als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed, op circa 500 meter is een bushalte gelegen.
 

Kerkstraat 59 Elshout

TE HUUR
Circa 100 m² bedrijfsruimte

De te huur aangeboden bedrijfsruimte is gelegen aan de achterzijde van een woning, aan de Kerkstraat 59 te Elshout. Elshout is een plaats in de gemeente Heusden (Noord-Brabant), bestaande uit zo’n 1600 inwoners. In de directe omgeving is een diversiteit aan bedrijvigheid te vinden waaronder Langstraat Montage, Bouwbedrijf W. Straatman B.V., Glasatelier Denise en Rietdekkersbedrijf J. Koks.

Bedrijfsruimte
Het object bestaat uit circa 100 m² bedrijfsruimte en is toegankelijk middels een eigen overheaddeur.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Betonvloer
– Elektrische overheaddeur
– Verlichting middels TL-verlichting
– Vrije hoogte circa 4,50 meter
– Vrije overspanning circa 7,00 meter

Parkeren
Het object beschikt over eigen parkeerplaatsen op een afgesloten terrein.

Bestemmingsplan
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Heusden opgenomen in het bestemmingsplan ‘Elshout’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 24 april 2019.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Gemengd’ met als functieaanduiding ‘specifieke vorm van bedijf-ambachtelijke vleeswarenbedrijf’.
 
Locatie
De bereikbaarheid is goed, door zijn ligging aan de A59. Binnen enkele minuten bevindt u zich op het snelwegennetwerk. Tevens is het object goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte is gelegen op een paar honderd meter afstand.

 

Verwersstraat 59 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 100 m² winkel-/kantoorruimte
Schitterende afwerking én op toplocatie!

Het object is gelegen aan de Verwersstraat 59 te ‘s-Hertogenbosch. De Verwersstraat ligt in het centrum van ‘s-Hertogenbosch en kenmerkt zich door statige herenhuizen en exclusieve winkels. Naast winkels, woningen en kantoorgebruikers zijn er ook diverse restaurants in de Verwersstraat te vinden.

Winkel-/Kantoorruimte
De ruimte is smaakvol afgewerkt en heeft een zeer luxe sfeer en uitstraling. Het oppervlak is verdeeld over de begane grond, beletage en het souterrain.

Kenmerken
– In leder uitgevoerde visgraat vloer
– Glas in lood ramen
– Ornamenten plafond
– Pantry met leder bekleed
– Gestuukte wanden en met leder beklede wanden
– Inbouw- en opbouwspots
– Verwarming middels radiatoren
– Warmte gordijn
– Toilet

Parkeren
Parkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. De parkeergarages St.-Jan, Wolvenhoek en Arena zijn op loopafstand van het object gelegen. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als gebiedsaanduiding ‘cultuurhistorische zone’.

Bereikbaarheid
De winkel-/kantoorruimte is gelegen aan de Verwersstraat welke aansluit met de Zuidwal / Hekellaan / Pettelaarseweg. Vanuit deze wegen zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 goed bereikbaar. Ook de bereikbaarheid in de richting van Vught en Tilburg via de N65 is goed te noemen.

Tevens is de locatie met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en de afstand naar het centraal station van ‘s-Hertogenbosch is circa 900 meter.

 

Industrieweg 12 Q Vught

TE HUUR
Circa 100 m² bedrijfsruimte
Circa 100 m² kantoorruimte

De unit is gelegen aan de Industrieweg 12Q. Dit maakt deel uit van de 6 nieuwbouw multifunctionele bedrijfsunits aan de Industrieweg 12 te Vught. Voorlopig worden er geen units meer gebouwd in Vught en zijn dit de laatste.

De bedrijfsunit is gelegen op het nieuw ontwikkelde bedrijvenpark aan de Industrieweg 12, ten oosten van de kern van Vught. De omgeving kenmerkt zich door een mix van midden en kleine bedrijven en heeft als zodanig voor die bedrijven voldoende bereikbaarheid en standing. De bedrijven die zich reeds in dit gebied hebben gevestigd zijn onder andere Van de Wiel Complete Afbouw en Vastgoed, KK Brandertechniek B.V., Geotrade B.V., Vawo B.V., Kuijpers Elektro, Premium Classics, Autobedrijf Schuurmans en WhyLed B.V.

Bedrijfsunit
Het betreft een bedrijfsunit bestaande uit circa 100 m² bedrijfsruimte en circa 100 m² kantoorruimte op de verdieping.

Kenmerken bedrijfsunit
– Overheaddeur met separate loopdeur
– Intercomsysteem
– Zonnepanelen
– LED verlichting
– Warmtepomp
– Vloerverwarming op de verdiepingsvloer
– Pantry
– Toilet

Terrein
Het mandelige buitenterrein is afsluitbaar middels een elektrisch bedienbare schuifpoort en is 24/7 toegankelijk. Op eigen terrein zijn 4 exclusieve parkeerplaatsen per unit aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Gemengd-2’ met als functieaanduiding ‘detailhandel volumineus’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Locatie
De bedrijfsunit is gerealiseerd aan de Industrieweg 12 in Vught. Deze plaats is enkele kilometers ten zuiden gelegen van Den Bosch, pal aan de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) en A65/N65 (Den Bosch – Tilburg). De industrieweg sluit aan op de Molenstraat, welke over gaat in de Repelweg en via de Laagstraat, Glorieuxlaan en Haldersebaan aansluiting geeft op de A2. Zowel de A2 als de N65 zijn op nog geen 1.000 meter afstand van de bedrijfsunit gelegen.

Een bushalte met een rechtstreekse busverbinding naar Den Bosch bevindt zich op circa 200 meter afstand. Het station Vught bevindt zich eveneens op loopafstand. Hierdoor is de unit met openbaar vervoer eveneens goed te bereiken.
 

Venrayseweg 0 ong Horst

TE KOOP
17 bedrijfsunits vanaf circa 238 m² tot circa 916 m²
BUSINESS PARK HORST

De gemeente Horst aan de Maas is wat betreft oppervlakte de grootste gemeente van Limburg. Het ligt strategisch tussen Venlo en Venray. Venlo geldt als de logistieke hotspot van Nederland, vanwege de goede aansluitingen richting de exportlanden.

Ook  Horst  kan profiteren van de goede  aansluitingen, want het  ligt aan de A73 die loopt van Nijmegen naar Roermond. Ten zuiden van Horst  ligt de A67 van Eindhoven  naar Venlo. Vanuit  Horst vinden  vele champignons hun weg  naar de liefhebbers;  maar liefst een derde  van de Nederlandse productie  komt hiervandaan!

De Venrayseweg is een soort parallelweg van de A73 en meandert mee met de snelweg van Venray naar Venlo.  Het Businesspark is daarmee zowel vanuit Venray als vanuit Venlo eenvoudig bereikbaar. De Venrayseweg kenmerkt zich door  bedrijvigheid in een groene omgeving: bij nieuwbouw stelt de gemeente terecht eisen aan een groene inpassing in de omgeving.

Het Business Park
Het Business Park Horst bestaat uit 17 geschakelde bedrijfsunits met een bruto oppervlakte van circa 240 m² tot 916 m². Alle units worden voorzien van beperkt kantoorgedeelte met trap richting een verdiepingsvloer.

Naar wens van de koper kunnen units worden samengevoegd, zodat alle afmetingen mogelijk zijn. Toegang tot de panden wordt verkregen door middel van de glazen pui en een elektrisch bedienbare overheaddeur (nog aan te sluiten). De overheaddeuren zijn maar liefst 5 m breed en 4,25 m hoog. De afmetingen van de units staat op de tekening weergegeven. Deze afmetingen zorgen ervoor dat deze panden veel gebruiksmogelijkheden kennen. 

Deze bedrijfsunits zijn perfect geschikt voor de vestiging van diverse soorten bedrijven.

Duurzaamheid
De bedrijfsunits worden gasloos opgeleverd. Wel worden de bedrijfsunits voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De bedrijfsunits hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van de uitstekende isolatie. 

Gebruik
De units mogen onder andere gebruikt worden als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte. Een en ander passend in het geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst neem dan contact met ons op.

Vereniging van Eigenaren
Om u als eigenaar te ontzorgen, worden de panden verkocht als appartementsrechten en wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt ervoor dat zaken als het (groen) onderhoud en de verzekering goed geregeld worden. Daarnaast zorgt de VvE ervoor dat de collectieve verzekering goed en goedkoper afgesloten kan worden. 

Parkeren
Er is conform de eisen van het bestemmingsplan voorzien in voldoende parkeerplaatsen. Elke unit heeft een vast aantal toegewezen parkeerplaatsen. U koopt een unit met eigen parkeerplekken. Deze staan aangegeven op de plattegrond. 

Units huren of verhuren?
Bij onze projecten verkopen wij steevast een aantal units aan beleggers. Om te voorkomen dat we concurreren met de beleggers, onze gewaardeerde kopers, bieden we de units alleen te koop aan. U kunt ze dan bij ons ook niet huren. 

Beleggers mogen uitgaan van een goed rendement. Als voorbeeld: voor de units van 472 m² adviseren wij een maandelijkse huur van € 3.400,- per maand, exclusief btw. Rekent u even met ons mee? 
 

Aankoop bedrijfsunit 472 m² € 549.000
Meerwerkpakket € 55.000
Totale investering € 604.000

 

Huurprijs per jaar  € 40.800 (bruto aanvangsrendement 6,8%)
-/- bijdrage VVE € 3.330 -/-
-/- WOZ eigenaarsdeel € 1.441 -/-
Netto opbrengst per jaar € 36.059 (netto aanvangsrendement 6,0%)

 
Opties en overige kosten
We maken het u graag gemakkelijk door helder inzicht te geven in bijkomende vaste kosten. Daarmee kunt u eenvoudig vooraf berekenen wat de investering en/of het rendement van uw unit is. Daarnaast  bieden we een meerwerkoptie aan die  bij oplevering van uw unit al gebruiksklaar door Airconomics geïnstalleerd kan worden.
 
Vaste aansluitkosten water en elektra
Enexis en Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) brengt ons namens u vaste aansluitkosten in rekening voor de aanleg van de infrastructuur voor de nutsvoorzieningen. Deze kosten zitten in de koopsom inbegrepen voor zover het een standaard  aansluiting betreft. Voor elektra is dit 3x25A en voor water wordt er een leiding met een capaciteit van 1,5 m3/uur aangelegd.  Indien uw verbruik niet bij de standaard aansluiting past bepalen wij samen met u het juiste tarief voor een zwaardere  aansluiting.
 
Voorbereiding vloerverwarming
Het is het meest comfortabel uw bedrijfsunit te verwarmen middels vloerverwarming in combinatie met een warmte pomp. Wij begrijpen dat het installeren van een vloerverwarming praktisch niet meer te realiseren is ná oplevering. Uw vloer is dan immers al gestort. Om die reden hebben we in alle vloeren (dus zowel beneden als boven) gezorgd voor leidingen voor vloerverwarming. 

Kosten VvE
De Vereniging van Eigenaren zal worden beheerd door een VvE beheerder. In de bijdrage zitten de volgende componenten:
– Opstalverzekering, gebaseerd op een premie indicatie
– (Reservering voor toekomstig) onderhoud
– Kosten beheer
– Onderhoud van het groen

De indicatieve kosten bedragen incl. BTW:
 

2 hoekunits achterzijde € 141,00 p/maand
2 units achterzijde € 139,00 p/maand
Units 471 meter  € 278,00 p/maand
Units 916 meter € 463,00 p/maand

De kosten zijn indicatief, omdat deze afhankelijk zijn van de uiteindelijke premie voor de opstalverzekering. Deze worden definitief vastgesteld na een opleveringsinspectie door de verzekeraar. De indicatieve berekening is gebaseerd op recent gesloten polissen. Met deze kosten zijn al uw kosten betaald, welke u ook zou moeten reserveren bij een bedrijfsunit buiten een VvE.

Technische omschrijving en meerwerk
Voor de technische omschrijving en meerwerk verwijzen wij u naar de brochure en/of bijlage.

Oplevering
De oplevering van het gekocht is tenzij anders overeengekomen in casco bouwkundige staat. De koper zal hiervoor uiterlijk 5 dagen voor daadwerkelijke opleveringdoor de aannemer uitgenodigd worden.

De standaard aangebrachte bouwkundige en brandwerende voorzieningen die worden geëist door diverse (overheids) instanties gelden slechts in de casco bouwkundige staat. Afhankelijk van de bedrijfsvoering van en de inrichting door koper kunnen de betreffende instanties aanvullende eisen stellen, welke niet voor rekening van verkoper of aannemer komen. Het is geheel de verantwoordelijkheid van koper om, voor de ingebruikname, de bedrijfsvoering en de inrichting te laten voldoen aan het Bouwbesluit en overige vigerende wet- en regelgeving.

Contracten
Bij het sluiten van de koop wordt een koop-/aannemingsovereenkomst opgemaakt o.b.v. overeengekomen voorwaarden en door partijen ondertekend.

 

Ploegweg 5 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 627 m² kantoorruimte
Circa 161 m² bedrijfsruimte/werkplaats
Industriële look & feel!

De te huur aangeboden kantoorruimte met bedrijfsruimte is gelegen aan de Ploegweg 5 op Bedrijventerrein De Herven in ‘s-Hertogenbosch. Bedrijventerrein De Herven is een gemengd bedrijventerrein aan de Rijksweg A2 met een grote diversiteit in functies en uitstraling. Het gedeelte van De Herven langs de Rijksweg A2 is voornamelijk bezet met kantoorgebouwen. Daarnaast is een groot gedeelte van De Herven in gebruik als bedrijventerrein met productie, groothandel en logistiek. Kenmerkend voor De Herven is de omvangrijke woonboulevard met grootschalige winkels voor wooninrichting, bouwmarkt en horeca. Daarnaast is er een autoboulevard waar tal van (merk)dealers gevestigd zijn. 

De kwaliteit van De Herven is op lange termijn beter gegarandeerd doordat ondernemers zelf actief betrokken en georganiseerd zijn in de ondernemersvereniging De Herven.

Het bedrijfsobject beschikt over energielabel A.

Kantoorruimte
Het betreft circa 627 m² turn-key kantoorruimte.

Kenmerken kantoorruimte
– Representatieve entree
– Deels systeemplafond voorzien van LED-inbouwverlichtingsarmaturen en deels industrieel plafond voorzien van LED-
  opbouwarmaturen
– Indeling door middel van glazen scheidingswanden
– PVC vloer
– Lichtstraat
– Airco
– Verwarming middels radiatoren
– Screens
– Brandblusvoorzieningen
– Pantry
– Laadpaal

Bedrijfsruimte/werkplaats
De circa 161 m² bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond.

Kenmerken bedrijfsruimte/werkplaats
– Roldeur
– Gasheaters
– Betonvloer
– Veel daglichttoetreding
– Airco’s
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichting
– Radiatoren
– Scheidingswanden (eenvoudig te verwijderen)
– Dames en heren toilet gescheiden

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar. Bedrijven aan de Ploegweg en de gemeente zijn in gesprek over een toekomstige herindeling van de straat met vernieuwing openbare parkeergelegenheden.

Locatie
De Rijkswegen A59 en A2 zijn op circa 800 meter afstand gelegen. Op circa 150 meter afstand is een bushalte geplaatst met frequente verbindingen van en naar onder meer het Centraal Station.
 

Afrikalaan 12 f ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Kantoorruimte circa 288 m², vanaf circa 40 m²

De diverse kantoorunits zijn gelegen aan de Afrikalaan 12 F in ’s-Hertogenbosch op bedrijventerrein De Herven. Bedrijventerrein De Herven is een gemengd bedrijventerrein aan de snelweg A2 met een grote verscheidenheid in functies en uitstraling.

De zichtlocatie aan de A2 bestaat gedeeltelijk uit grote moderne kantoorgebouwen, bijvoorbeeld het Bolduc-gebouw en het nieuwe SAP-gebouw. Daar achter is ook een aantal kleinschalige kantoorgebouwen gerealiseerd. Een groot gedeelte van het terrein is in gebruik als bedrijventerrein met productie, groothandel en logistiek. Kenmerkend is de omvangrijke woonboulevard met grootschalige winkels voor wooninrichting, bouwmarkt en horeca. Daarnaast is er een autoboulevard.

De kwaliteit van het bedrijventerrein is op lange termijn veel beter gegarandeerd doordat ondernemers zelf actief betrokken zijn en georganiseerd zijn in de ondernemersvereniging De Herven.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere: EBIKE-KIT, Van Der Plas Meubels, Installatie Maatschappij H.Ek en diverse automotive bedrijven.

Kantoorruimte
Het betreft een kantoorverzamelobject waar diverse luxe kantoorruimten te huur worden aangeboden conform onderstaand schema :

Huurprijzen en servicekosten per kantoorruimte conform onderstaand schema.
 

Kamer Oppervlakte m² Prijs per jaar exclusief btw Servicekoste per jaar exclusief btw Beschikbaarheid
105 Circa 73 m² € 6.750,00 € 2.920,00  
109 Circa 55 m² € 4.950,00 € 2.200,00 VERHUURD
111 Circa 73 m² € 6.570,00 € 2.920,00  
113 Circa 100 m² € 9.000,00  € 4.000,00  
116 Circa 42 m² € 3.780,00  € 1.680,00   

Kenmerken van de kantoorruimte
– Systeemplafond v.v. Tl-verlichtingsarmaturen
– Kabelgoten v.v. databekabeling
– Glasvezel aanwezig
– Patchruimte
– Dames en herentoiletten inclusief voorportaal
– Deuropeningsinstallatie
– Vloerbedekking
– Gemeenschappelijk spreekkamer
– Diverse patio’s
– CV d.m.v. radiatoren
– Koeling/ventilatie

Huurtermijn:
in overleg;

Huurbetaling:
per maand vooruit;

Bankgarantie:
ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en te vermeerderen met overheidswege verschuldigde B.T.W.;

Indexering:
jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het
maandprijsindexcijfer van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100) als
gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek;

Aanvaarding:
in overleg.

Terrein
Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’. met als specifieke vorm van detailhandel -abc.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het pand is gelegen aan een zijstraat van de Balkweg en geeft via de Reitscheweg aansluiting op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) die vervolgens weer op steenworp afstand aansluiting geeft op de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s- Hertogen-bosch – Oss).

De bereikbaarheid per auto is met een directe oprit aan de snelweg ideaal. Ook het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn goede busverbindingen met het centrum en het NS-station ’s-Hertogenbosch Oost is op loopafstand.

Saris & Partners Makelaars
Tel: 073 – 623 33 11

Nieuwe Eerdsebaan 8 A Schijndel

TE HUUR
Circa 127 m² kantoorruimte, in kamers vanaf 26 m² 
Optioneel: uitbreiding met circa 690 m² bedrijfsruimte

Het te huur aangeboden object is gelegen aan en met zicht op de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel. De gemeente Schijndel ligt in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 23.000 inwoners. De Nieuwe Eerdsebaan is de belangrijkste verbindingsweg tussen Schijndel en de Rijksweg A50. Het pand is in 2010 opgeleverd en het betreft dan ook een modern en hoogwaardig afgewerkt bedrijfsobject. Deelverhuur van het object behoort tot de mogelijkheden.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping, heeft zicht op de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel en heeft een oppervlakte van circa 127 m² in kamers vanaf 26 m².

Kenmerken kantoorruimte
– Turnkey opleverniveau
– Inclusief stoffering
– Systeemplafond met armaturen
– Vloerbedekking
– Inclusief utp bekabeling
– Glasvezel aanwezig
– Airconditioning 
– Alarm aanwezig
– Camera aanwezig
– Pantry
– Toiletten met voorportaal

Bedrijfsruimte
Het is mogelijk om een deel van de bedrijfsruimte van het object te huren. De bedrijfsruimte van circa 690 m² is verdeeld over 2 bouwlagen. Op de begane grond is circa 293 m² gelegen en op de verdieping 397 m². 

Terrein
Het terrein is voorzien van klinkerbestrating en beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen. 

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein -1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van categorie 2’ met als functieaanduiding ‘Kantoor’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 12

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand ligt centraal in de driehoek Den Bosch-Eindhoven-Nijmegen, aan de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel. De Nieuwe Eerdsebaan ontsluit de rondweg om Schijndel (Structuurweg) en sluit aan op de Rijksweg A50. Aan deze ontsluitingsweg is de laatste jaren veel geïnvesteerd om zo de doorstroming van het verkeer te optimaliseren. Naast steden als Den Bosch en Eindhoven zijn ook Oss, Sint-Oedenrode en Veghel eenvoudig en snel te bereiken.

Locatie
Het bedrijfspand ligt op bedrijventerrein Duin III – Noord dat sinds 2001 in ontwikkeling is genomen. Vanwege het hoogwaardige beeld-kwaliteitsplan dat de gemeente Schijndel stringent gehanteerd heeft, is er sprake van een fraai ogend bedrijventerrein. Alle bedrijfsgebouwen in de directe omgeving ogen dan ook verzorgd en zijn onderhoudsarm uitgevoerd, waardoor de beeldkwaliteit ‘lang houdbaar’ blijft. Het bedrijventerrein kenmerkt zich voornamelijk door ambachtelijke bedrijven uit het segment ‘midden- en kleinbedrijven’. Zo bevinden zich in de directe omgeving onder meer Boonman Bedden en Wonen, Accountantskantoor HLB Van Daal & Partners, Van der Schoot Architecten BNA en Schoonmaakbedrijf De Toekomst.

Amerikastraat 7 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 657 m² kantoorruimte
In units vanaf circa 150 m² beschikbaar

Het bedrijfsobject is gelegen aan op bedrijventerrein De Herven aan de Amerikastraat 7-11 te ‘s-Hertogenbosch en pal gelegen aan de Rijksweg A2. De moderne kantoorruimte is in 2013 gerenoveerd en voorzien van een hoogwaardige afwerking. 

Kantoorruimte
Er is op de eerste, tweede en derde verdieping kantoorruimte beschikbaar, te weten: 

Beschikbare kantoorruimte

Verdieping

m² kantoorruimte

m² toedeling algemene ruimte

Totaal m²

1e 111,9 40,73 152,63
2e 220,88 80,4 301,28
3e 149,09 54,25 203,29
Totaal inclusief  toedeling algemene ruimte     657,20

Huurprijzen

Verdieping Huurprijs per m² per jaar
1e € 90,00
2e € 125,00
3e € 125,00

Te hanteren voorschot servicekosten € 35,00 excl. btw per m² per jaar
(In dit bedrag zitten dus alle diensten waaronder gebruik internet, echter zonder receptiedienst)

Kenmerken kantoorruimte
– Centrale entree 
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
– Deels industrieel plafond voorzien van verlichting
– Systeemwanden met deels glaswanden
– Vloerbedekking in de kantoorruimte en gietvloeren in algemene ruimten
– Databekabeling
– Pantry op iedere verdieping
– Sanitaire voorzieningen op iedere bouwlaag

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen afgesloten parkeerterrein.

Bestemming
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.1’ specifieke vorm van detailhandel – abc.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 60
Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het gebouw, gebouwd in 1996, is gelegen op bedrijventerrein “De Herven” aan de Amerikastraat 7-11 te ‘s-Hertogenbosch. Het gebouw bevindt zich aan de A2 (Eindhoven – ‘s-Hertogenbosch – Utrecht – Amsterdam) op korte afstand van de op- en afritten van de snelweg.
De locatie is goed bereikbaar per auto, gezien de directe toegang tot de A2.
Daarnaast is het object ook goed bereikbaar met openbaar vervoer door een bushalte gelegen aan de Reitscheweg.
 

Sint Jorisstraat 11 . ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 38 m² kantoorruimte
In kamers vanaf 11 m²
Momenteel hebben wij geen praktijkruimten beschikbaar voor de verhuur

Het object is gelegen aan de Sint Jorisstraat in het centrum van ’s-Hertogenbosch. De Sint Jorisstraat is een zijstraat van de Vughterstraat, één van de belangrijkste invalswegen van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De Sint Jorisstraat is de laatste mogelijkheid om met de auto wederom de Zuidwal te bereiken alvorens het promenadegebied begint. De Zuidwal fungeert als rondweg van het centrum. In de directe omgeving zijn naast woningen onder andere atelierachtige bedrijven gevestigd zoals onder meer Soscar Renovations, Pijnenburg & De Bruijn Interieur Architectuur en G-Nius, Architex, ect.

Kantoorruimte
Het betreft twee voormalige woningen welke met elkaar verbonden zijn en sinds jaren in gebruik is als archiefruimte. 

Kenmerken van de kantoorruimte
– Vloeren voorzien van deels vloerbedekking, deels laminaat en deels tegels
– Verwarming d.m.v. radiatoren
– Diversen toiletten
– Pantry
– Kelder
– Houten plafonds voorzien van TL-verlichtingsarmaturen

Huurprijzen
 

Kamer  Verdieping  Verhuurbaar                    vloeroppervlak  Huurprijs per maand, excl. BTW
1 begane grond  circa 18 m²  VERHUURD
2 begane grond  circa 15 m² VERHUURD
3 begane grond  circa 25 m²  VERHUURD
4 begane grond  circa 15 m²  VERHUURD
5 begane grond  circa 18 m²  VERHUURD
6 begane grond  circa 25 m²  VERHUURD
7 begane grond  circa 27 m²  VERHUURD
       
8 eerste verdieping circa 24 m²  VERHUURD
9 eerste verdieping circa 15 m²  VERHUURD
10 eerste verdieping circa 16 m²  VERHUURD
11 eerste verdieping circa 16 m²  VERHUURD
12 eerste verdieping circa 14 m²  VERHUURD
13 eerste verdieping circa 18 m²  VERHUURD
14 eerste verdieping circa 24 m²  VERHUURD
15 eerste verdieping circa 27 m²  VERHUURD
       
16 tweede verdieping circa 11 m²  VERHUURD
17 tweede verdieping circa 16 m²  VERHUURD
18 tweede verdieping circa 14 m²  VERHUURD
19 tweede verdieping circa 8 m²  VERHUURD
20 tweede verdieping circa 15 m²  VERHUURD
21 tweede verdieping circa 35 m²  VERHUURD
22 tweede verdieping circa 38 m²  VERHUURD

Locatie
Door de aansluiting van de Sint Jorisstraat op met name de Zuidwal zijn de diverse windrichtingen van het centrum van ’s-Hertogenbosch alsmede het rijkswegennet, over het algemeen snel te bereiken. Ook de verschillende wijken van ’s-Hertogenbosch zijn door de centrale ligging goed bereikbaar. Het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch is op loopafstand van het object gelegen. Tevens zijn er op korte afstand diverse bushaltes gelegen, waar zowel stad- als streekbussen stoppen. De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is uitstekend.

Kempenlandstraat 11 Vught

TE HUUR
Circa 550 m² kantoorruimte
in units v.a. circa 33 m²

Het kantoorobject is gelegen aan de Kempenlandstraat 11, op bedrijventerrein De Baarzen in Vught. De kantoorruimte staat op de kop van een kleinschalig bedrijfverzamelcomplex.
De gemeente Vught telt ruim 25.000 inwoners en is gelegen in een landschappelijk mooie omgeving, op korte afstand van de stad ‘s-Hertogenbosch. De kantoorruimte heeft door haar ligging aan een drukke doorgaande weg een uitstekende attentiewaarde.

Kantoorruimte
Het kantoorobject heeft een totale oppervlakte van circa 550 m² verdeeld over 2 bouwlagen. De kantoorruimte is verdeeld in diverse kantoorkamers en is te huur v.a. circa 33 m². De kantoorruimten hebben een net opleveringsniveau en de grote trap is een echte eyecatcher bij binnenkomst. Op de begane grond bevinden zich de entree, diverse kantoren, nieuwe pantry en met tegelvloer, twee toiletgroepen en tot slot treft u naast de pantry, alwaar ook de lunch gebruikt kan worden, een ommuurde patiotuin waarvan u het exclusief gebruik heeft. Op de eerste verdieping treft u naast diverse kantoren, nogmaals toiletten aan en tot slot nog een kleine pantry.

Kenmerken kantoorruimte
– systeemplafond v.v. Tl-verlichting
– veel licht inval door de vele raampartijen
– te openen ramen
– representatieve entree
– gescheiden dames- en heren toiletten
– pantry met keukenblok en lunchmogelijkheid
– ommuurde eigen patiotuin
– voldoende aansluitingen voor bekabeling
– verwarming (radiatoren vv thermostatische ventielen)
– glasvezel internetverbinding mogelijk
– diverse airco’s

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Baarzen / Vughtse Hoeven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 15 oktober 2009.   Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’.    Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75 Maximum bouwhoogte (m): 13

Locatie
Het kantoorobject is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Tevens is er in de aangrenzende straat, de Industrieweg, een nieuwe bushalte gerealiseerd op slechts 200 meter loopafstand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.
 

Kempenlandstraat 9 a Vught

TE HUUR
Circa 250 m² kantoorruimte vanaf circa 25 m²

Het kantoorobject is gelegen aan de Kempenlandstraat 9a, op bedrijventerrein De Baarzen in Vught. De kantoorruimte staat op de kop van een kleinschalig bedrijfsverzamelcomplex. De gemeente Vught telt ruim 25.000 inwoners en is gelegen in een landschappelijk mooie omgeving, op korte afstand van de stad ‘s-Hertogenbosch. De kantoorruimte heeft door haar ligging aan een drukke doorgaande weg een uitstekende attentiewaarde.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is circa 250 m² en is beschikbaar in units vanaf 25 m².

Kenmerken kantoorruimte
– systeemplafond met verlichting
– toiletten (gezamenlijk)
– pantry
– spreekkamer (gezamenlijk)

Parkeren
Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs
Kamernummers 9k t/m 9n € 395,- per maand
Kamernummers 9f t/m 9j € 495,- per maand
De prijzen zijn exclusief BTW.

De prijzen zijn inclusief de volgende zaken:
– schoonmaak algemene ruimte
– gezamenlijk gebruik spreekkamer
– gebruik pantry
– 24/7 toegankelijk

Servicekosten
De vaste servicekosten bedragen € 25,- per maand per enkele unit exclusief BTW.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Baarzen / Vughtse Hoeven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 15 oktober 2009.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’. 
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Locatie
Het kantoorobject is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Tevens is er in de aangrenzende straat, de Industrieweg, een nieuwe bushalte gerealiseerd op slechts 200 meter loopafstand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

 

De Amert 708 Veghel

TE HUUR
Circa 342 m² kantoorruimte

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen in een kantoor- annex bedrijfsgebouw op bedrijventerrein “De Amert” te Veghel. Het terrein is 81 hectare groot en kent 111 ondernemingen met 1.761 arbeidsplaatsen. Dit is het bedrijventerrein van Veghel waar onder meer gerenommeerde bedrijven zijn gevestigd waaronder zoals Rüttchen Veghel B.V., Jumbo Supermarkten, Splash Design B.V., DMV International en Maison van den Boer.

De kantoorruimte bestaat uit circa 342 m² en is gelegen op de tweede verdieping.

Kenmerken kantoorruimte 
– casco ruimte
– voorbereidingen voor luchtbehandeling zijn aanwezig
– bereikbaar middels gemeenschappelijke entree
– lift aanwezig
– pantry
– toiletruimte
– alarm en elektra per vleugel
– reclame op gevel is mogelijk

Huurprijs 
Circa 342 m² kantoorruimte op de tweede verdieping: € 24.250,00 exclusief BTW per jaar.

Terrein
Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Veghel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Veghel-West’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 18 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3 t/m 4.2’.

Maximum bouwhoogte (m): 30

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is op steenworp afstand van de Rijksweg A50 (Nijmegen-Eindhoven) gelegen en de bereikbaarheid is dan ook uitstekend te noemen. 
 

Hambakenwetering 3 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 650 m² kantoorruimte
(inclusief toebedeling algemene ruimte)
Het is mogelijk kantoorruimte vanaf 300 m² te huren

In dit representatieve kantoorverzamelgebouw is nog één verdieping van circa 650 m² kantoorruimte (inclusief toebedeling algemene ruimte) beschikbaar.

Het is mogelijk kantoorruimte vanaf 300 m² te huren.

Het gebouw is in 2016 volledig gerenoveerd.

Het kantorencomplex is gelegen op bedrijventerrein “High Tech Park”, gelegen aan de Noordzijde van ’s-Hertogenbosch. Het terrein wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van hoogwaardige kantoorgebruikers en groothandels-bedrijven. ABN AMRO Commercial Finance, Cryo Solutions, Certitudo Real Estate et cetera zijn reeds op dit bedrijventerrein gehuisvest.

Kenmerken kantoorruimte
– Gezamenlijke representatieve entree
– Deels een systeemplafond voorzien van LED-inbouwverlichtingsarmaturen en deels een industrieel plafond voorzien van LED
  opbouwarmaturen
– Aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing
– Deels vloerbedekkingen, deels vinyl
– Huidige indeling middels transparante en dichte scheidingswanden
– Vernieuwde koelinstallatie
– Veel daglicht toetreding
– Voldoende sanitaire voorzieningen
– ’Industriële look and feel’’
– Grote kantine met pantry

Parkeren
Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen tegen betaling bij te huren.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven)’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.1’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 25

Locatie
Het bedrijventerrein is direct gelegen aan de op- en afritten van de A59 (Waalwijk- ’s-Hertogenbosch) met een directe aansluiting op A2 (Amsterdam- Maastricht). Tevens is het centrum van ’s-Hertogenbosch op enkele autominuten afstand gelegen. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Er is een bushalteplaats op loopafstand gelegen.

 

Van Leeuwenhoekweg 18 B Schijndel

TE HUUR
Circa 45 m² zelfstandige kantoorruimte

De zelfstandige kantoorruimte maakt deel uit van een bedrijfscomplex dat bestaat uit een aantal zelfstandige bedrijfsunits en kantoorunits.
Het bedrijfscomplex is gelegen op Bedrijventerrein Duin II in Schijndel (gemeente Meierijstad). In Schijndel staat de werkgelegenheid voorop. Het object is gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch (10 km) en Eindhoven (18 km). Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door vestiging van diverse grootschalige productie- en expeditiebedrijven, in combinatie met middelgrote en kleine ondernemingen.

Het terrein dateert van midden jaren tachtig en is derhalve een relatief jong bedrijventerrein. In de directe omgeving zijn onder meer gevestigd: ServerPC IT Solutions, Van Cranenbroek, Trigion Beveiligingstechniek, Supreme Petfoods, Gebr. Van Aerle Fruitlogistics, alsmede diverse plaatselijk of kort-regionaal georiënteerde handels-bedrijven.

Kantoorruimte
Het aangeboden betreft circa 45 m² op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Systeemplafond met LED verlichting
– Verwarming door middel van radiatoren
– Airco
– Centrale afzuiging
– Pantry
– Linoleumvloerafwerking
– Kabelgoten
– Alarminstallatie en camerabewaking
– Gezamenlijk gebruik van entree, kantine en vergaderruimte
– Toilet voor eigen gebruik
– Internet en WiFi

Terrein
Op het verharde buitenterrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor algemeen gebruik aangelegd.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’ met als specifieke functieaanduiding ‘kantoor’. 
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 10
 
Bereikbaarheid
Het bedrijfspand is vanuit ’s-Hertogenbosch, alsmede vanuit de op- en afritten van rijksweg A2 (Maastricht – Amsterdam) uitstekend bereikbaar via de Structuurweg. Aan deze ontsluitingsweg is de laatste jaren veel geïnvesteerd om de doorstroming van verkeer te optimaliseren. Op steenworp afstand is de op- en afrit gelegen van rijksweg A50 (Eindhoven – Oss – Nijmegen). Door de komst van deze rijksweg is Bedrijventerrein Duin uitstekend bereikbaar geworden vanuit alle windstreken in de regio.
 

Deutersestraat 18 Cromvoirt

TE HUUR
Circa 1.895 m² showroom
Circa 155 m² kantoorruimte
Circa 3.000 m² buitenterrein
Deelverhuur is mogelijk. Vraag ons kantoor naar de mogelijkheden.

Het bedrijfscomplex is gesitueerd in een landelijke omgeving aan de Deutersestraat 18 te Cromvoirt recht tegenover de nieuwe golfbaan Bernardus.

Cromvoirt is een dorp gelegen tussen Vught en ‘s-Hertogenbosch. In Cromvoirt zijn o.a. de volgende bedrijven gevestigd: Gebr. Van Esch Bosbedrijf en Wegenbouw BV, Laspunt Brabant, Firma Schuurmans, Limousin Cromvoirt, Caravan Centrum Cromvoirt, etc.

Showroom
Het betreft een showroom welke momenteel in gebruik is bij een caravandealer. De showroom heeft een totale oppervlakte van circa 1.895 m² is gelegen op de begane grond.

Kenmerken showroom
– Deels betonvloer en deels houten vloer
– Plafond voorzien van LED-verlichting
– Lichtstraat
– Overheaddeur
– Brandblusvoorzieningen
– Toiletten
– Dak is recent volledig vernieuwd en geïsoleerd

Kantoorruimte
Het betreft een kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 155 m² waarvan circa 92 m² is gelegen op begane grond en circa 63 m² is gelegen op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichting
– Verwarming d.m.v. radiatoren
– Screens
– Vloerbedekking

Kenmerken terrein
Het terrein is grotendeels verhard met klinkers. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het gehele terrein is afsluitbaar middels een hekwerk.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Deutersestraat 20′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 1 oktober 2015.
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijf’ met als functieaanduiding specifieke vorm van het bedrijf – herstelinrichting voor- en handel in caravan en campers’.

In overleg met de gemeente is een andere bestemming mogelijk.

Locatie
De Deutersestraat ligt aan de Vlijmenseweg en heeft daarmee een directe verbinding met ‘s-Hertogenbosch. De aansluiting met Tilburg is eveneens goed te noemen door de korte afstand van de op- en afritten van N65.
 

Parallelweg Zuid 33 Boxtel De Baanderije

TE HUUR
Gelegen aan de Parallelweg te Boxtel is Bedrijvencentrum De Baanderije een toplocatie voor uw onderneming, web-winkel, magazijn, opslagruimte, atelier of kantoor. Dit bedrijvencentrum ligt omgeven met natuur, nabij een station en slechts minuten van snelweg A2. Het gebouw is in goede staat.

In het bedrijvencentrum bevinden zich onder meer bedrijven als: Bartique, Rematec B.V. en Pinballpindoll.

Bedrijfsruimte 
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte vanaf circa 100 m² en is gelegen op de begane grond.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Betonvloer
– Krachtstroom
– Lichtkoepels
– Sprinklerinstallatie
– Overheaddeur
– Verwarming middels radiatoren

Kantoorunits
De kantoorunits hebben verschillende oppervlaktes en zijn gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping of aan de achterzijde van het object.

Kenmerken kantoorruimte waaronder bijvoorbeeld
– Systeemplafonds voorzien van TL-verlichting of LED-verlichting
– Internet- en telefonieaansluiting per unit
– Units voorzien van vloerbedekking of houten vloer
– Intercom
– Rolluiken
– Enkele units voorzien van lichtkoepels, enkele van ramen
– Radiatoren
– Gezamenlijk gebruik dames- en herentoilet
– Gezamenlijk gebruik keuken of eigen pantry
Bovenstaande kenmerken kunnen per unit verschillen

Huurprijzen

Unit Oppervlakte Verd. Soort Prijs p.j. excl.
btw en s.k.
Beschikbaarheid
A circa 261 m² BG Bedrijfsruimte € 13.000,00 Niet beschikbaar
Unit 1 circa 44 m² BG Kantoorruimte € 4.370,00 Niet beschikbaar
Unit 2 circa 42 m² BG Kantoorruimte € 4.800,00 Niet beschikbaar
Unit 3 circa 73 m² BG Kantoorruimte € 7.200,00 Beschikbaar
Unit 5 circa 37 m² BG Kantoorruimte € 4.275,00 Beschikbaar
Unit 6 circa 38 m² BG Kantoorruimte € 4.275,00 Niet beschikbaar
Unit 32 circa 13 m² BG Kantoorruimte € 1.140,00 Beschikbaar
Unit 33 circa 28 m² BG Kantoorruimte € 2.400,00 Niet beschikbaar
Unit D1 circa 17 m² BG Kantoorruimte € 2.400,00 Beschikbaar
Unit 7 circa 15 m²  1 incl. balkon Kantoorruimte € 2.400,00 Niet beschikbaar
Unit 9 circa 10 m² 1 Kantoorruimte Op aanvraag Beschikbaar

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2011’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 juli 2014.

Het perceel heeft volgens bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijf”.

Parkeren
Het terrein is voorzien van klinkers met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is het terrein middels een poort afsluitbaar.

Locatie
De gemeente Boxtel heeft circa 30.000 inwoners. Het object is gelegen aan de Parallelweg Zuid, de doorgaande weg van en naar Boxtel. Boxtel heeft een regionaal gunstige ligging tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Met de locatie pal aan de A2, centraal tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven is Boxtel uitstekend te bereiken. 

van Salmstraat 23 Boxtel

TE HUUR
Circa 360 m² showroom
Circa 290 m² entresol
Turn key opleverniveau
 
Het betreft een in 2020 gerealisieerd bedrijfsobject aan de van Salmstraat op het bestaande bedrijventerrein “Ladonk”, aangrenzend aan het NS Station en op korte afstand van het centrum van Boxtel, een gemeente met ca. 30.000 inwoners en gesitueerd aan de Rijksweg A2 tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven.

Ladonk wordt gekenmerkt door haar variatie van lokale en nationaal bedrijven zoals onder andere Vion Food Group, van Oers Snacks B.V., Bosch Rexroth, Zinkunie B.V. en vele MKB – bedrijven waaronder Staadegaard Automotive Boxtel en Straalbedrijf Boxtel. 

Showroom / bedrijfsruimte
De showroom / bedrijfsruimte bestaat uit circa 360 m² op de begane grond en circa 290 m² entresol. Een representatieve entree en de hoge raampartij aan de voorzijde van het object maakt dat het object zeer geschikt is als showroom. Door de vrije hoogte van circa 4,00 meter zou het eveneens prima passen als bedrijfsruimte voor bijvoorbeeld een orderpicker van kleine goederen.

Het is mogelijk de showroom / bedrijfsruimte uit te breiden met eventuele bedrijfsruimte of kantoorruimte.

Het bedrijfsobject is klimaatneutraal en energieneutraal en volledig voorzien van warmtepompen, vloerverwarming, cameratoezicht, inbraakbeveiliging en zonnepanelen. Hierdoor kan energie aantrekkelijker worden aangeboden.

Kenmerken showroom / bedrijfsruimte
– Representatieve, zelfstandige entree
– Gevlinderde betonvloer
– Gestukadoorde wanden
– Toilet
– Gezamenlijk gebruik van vergaderruimte en keuken is mogelijk

Terrein
Het buitenterrein is geheel geasfalteerd en voorzien van een afgesloten hekwerk. In totaal behoren 13 parkeerplaatsen bij de showroom / bedrijfsruimte, 9 aan de voorzijde en aan de zijkant nog eens 4.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Ladonk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 9 april 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 16

Locatie
Op korte afstand bevinden zich de op- en afritten van de Rijksweg A2. Aangrenzend aan het bedrijventerrein ‘Ladonk’ is het NS- station gesitueerd. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen en de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht).

Bruistensingel 100-198 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Turn-key kantoorkamers vanaf circa 27 m²

Het betreft een tweetal kantoorgebouwen gelegen op kantorenpark Soetelieve-Noord aan de Bruistensingel in ’s-Hertogenbosch. Op steenworp afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A2 ter hoogte van Rosmalen. Momenteel zijn beide kantoorgebouwen in gebruik als verzamelcomplex. 

In de directe omgeving bevinden zich onder andere: BizBloqs Management Solutions BV en Hoofdkantoor Huisartsenpost Oost-Brabant.

Kantoorruimte
Er zijn diverse kantoor kamers te huur van o.a. circa 27 m², 35 m², 38 m², 44 m² en 47 m². Het is mogelijk om diverse kamers samen te voegen. 

Kenmerken kantoorruimtes
– Zichtlocatie
– Gezamenlijke representatieve entree
– Receptiedienst; aannemen van post en telefoon
– Alarminstallatie
– Vloerbedekking
– Airco in diverse kamers
– Systeemplafond met LED verlichting
– Kabelgoten voorzien van data aansluiting
– Enkele kantoorruimtes voorzien van glazen scheidingswanden
– Verwarming middels radiatoren
– Lift
– Diverse pantry’s
– Gescheiden heren- en damestoiletten
– Brandblusvoorzieningen

Parkeren
Op het achtergelegen parkeerterrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Deze zijn voor algemeen gebruik.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Noord’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 mei 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Kantoor’ .
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 12

Locatie
De objecten zijn gelegen aan de Bruistensingel 100-198 en 200-298, direct naast de afslag Rosmalen/De Herven (afrit nummer 20) aan de A-2 (Amsterdam-Eindhoven). Ook de A-50 (Nijmegen-Arnhem), N-65 (Tilburg) en de A 59 (Waalwijk-Rotterdam) zijn op enkele autominuten afstand snel te bereiken.Tevens is kantorenpark Soetelieve-Noord gelegen aan de belangrijkste ontsluitingsroute van zowel ’s Hertogenbosch-Noord als van ’s Hertogenbosch-centrum.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen, in de omgeving zijn meerdere bushaltes gelegen, die allen een rechtstreekse aansluiting hebben met station Oost en het NS Centraal Station.
 

Koenendelseweg 9 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Kantoor-/praktijkruimtes
In units vanaf circa 20 m²

De praktijkruimte is gelegen op bedrijventerrein “De Rietvelden” in Den Bosch. Bedrijventerrein De Rietvelden vormt het grootste en oudste (binnenstedelijke) bedrijventerrein van Den Bosch. Op De Rietvelden is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd. Zowel de grootschalige bedrijven, waaronder Heineken Nederland, maar ook de kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein.

Kantoor-/praktijkruimte
Het gezondheidscentrum beschikt over 14 praktijkruimten. De kamers hebben een oppervlakte vanaf circa 20 m². Er is sprake van een turnkey opleverniveau. In onderstaande tabel staan welke units beschikbaar zijn.

Kenmerken kantoor-/praktijkruimte
– Eigen entree en voorzieningen
– Systeemplafond
– PVC Vloer
– Wastafels
– Kabelgoten v.v. data
– Automatisch bedienbare screens
– CV v.v. radiatoren
– Airconditioning
– 4 toiletten waarvan 1 geschikt voor minder valide
– Muziekinstallatie in de gang
– Glasvezel bekabeling
– Wifi in de algemene ruimte

Huurprijzen
 

Unit Oppervlakte Prijs per maand
exclusief btw
Servicekosten per maand
exclusief btw
1 17,38 € 450,00 beschikbaar per
31-12-2022
€ 60,98
2 27,47 VERHUURD  
3 18,19 VERHUURD  
4 16,26 VERHUURD  
5 16,22 VERHUURD  
6 20,49 VERHUURD  
7 26,75 VERHUURD  
8 84,70 VERHUURD  
9 19,61 VERHUURD  
10 17,54 VERHUURD  
11 19,85 VERHUURD  
12 19,38 VERHUURD  
13 19,68 VERHUURD  
14 30,99 VERHUURD  

Parkeren
Zowel op het eigen terrein als aan de openbare weg zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. Tevens beschikt het Gezondheidscentrum over een fietsenstalling.

Bestemming
Het bedrijfspand is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 03-06-2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als specifieke functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 met als specifieke vorm van bedrijf -b15.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – Den Bosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS centraal station Den Bosch treft u in de nabije omgeving. De locatie van het gezondheidscentrum is vanaf het Centraal Station beloopbaar te noemen.

Ladonkseweg 5 Boxtel

TE HUUR
Circa 127 m²
Beschikbaar in units vanaf circa 24 m²
Turn-key opleverniveau!
Momenteel hebben wij geen kantoorruimten beschikbaar

De kantoorruimte maakt onderdeel uit van het object dat is gelegen op bedrijventerrein “Ladonk” in Boxtel. Boxtel is een gemeente met ca. 30.000 inwoners en ligt aan de Rijksweg A2 tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. In de directe omgeving bevinden zich onder meer: Inteco BV, Zinkunie BV, De Vries Van Oers, Bosch Rexroth, Legrand Nederland BV, ITB Precisietechniek, Distrifresh BV, VDL Technics BV, Vion Boxtel BV, enz.

Afgelopen jaren is onder meer door het economische hoogtij, een behoorlijke opwaardering van de bedrijfsgebouwen en de infrastructuur van het bedrijventerrein, waarneembaar geweest. Nog steeds is herstructurering een onderwerp dat door de gemeente zwaar wordt uitgedragen. Hiervoor is op een groot deel van het bedrijventerrein een ‘Voorkeursrecht gemeente’(WVG) gelegd om zodoende een regiefunctie te bewerkstelligen.

Kantoorruimte
Het betreft hier een bedrijvenverzamelgebouw waar diverse bedrijven zijn gevestigd. Het object is volledig gerenoveerd in 2021 en de ruimtes hebben een turn-key opleverniveau. Aanvaarding in overleg.

Kenmerken kantoorruimte
– Airco
– Vloerbedekking
– Databekabeling
– Internetaansluiting
– Akoestisch plafond
– Verlichting d.m.v. LED
– Inbraakalarm
– Toegang middels keyfobs
– Nieuwe kozijnen
– Pantry’s (volledig ingericht)
– Gezamenlijk gebruik van pantry’s (volledig ingericht met o.a. koffiemachine, watercooler) 
– Gezamenlijk gebruik van toiletten
– Voldoende parkeergelegenheid
– Extra dikke systeemwanden met extra isolatie

Huurprijzen
 

Unit Verd. Opp. Beschikbaarheid
3 BG 24 m² Niet beschikbaar
10b Verdieping 1 32 m² Niet beschikbaar
16 Verdieping 1 45 m² Niet beschikbaar
17 Verdieping 1 26 m² Niet beschikbaar

Terrein
Het object beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het buitenterrein is verhard met klinkers en aan de linkerzijde van het pand is gelegenheid tot parkeren.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Ladonk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 09 april 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 16

Locatie
Via de Keulse Baan, de ontsluitingsweg vanaf de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) tot op het bedrijventerrein “Ladonk”, is de bereikbaarheid per auto uitstekend te noemen. Het NS-station Boxtel is op loopafstand gelegen.

 

Spoorstraat 2 Rosmalen

TE HUUR
Circa 301 m² kantoorruimte over drie bouwlagen

Het object is gelegen aan de Spoorstraat 2, midden in de woonwijk Rosmalen Noord. Het betreft het voormalige stationnetje in Rosmalen, bouwjaar 1967 en wordt tegenwoordig gebruikt als kantoorruimte. Het stadsdeel Rosmalen ligt ten oosten van de Rijksweg A2 en bestaat uit Rosmalen Zuid en Rosmalen Noord. Het oorspronkelijke zanddorp Rosmalen is vanaf eind jaren vijftig fors gegroeid als forensendorp. De spoorlijn vormt de grens tussen de wijken Rosmalen Zuid en Rosmalen Noord.

Kantoorruimte
Op de begane grond is circa 156 m² kantoorruimte gelegen, op de eerste verdieping circa 88 m² en op de tweede verdieping circa 56 m².

Kenmerken kantoorruimte
– Centrale entree
– TL-armaturen
– Centrale verwarming dmv radiatoren
– Gescheiden dames- en herentoilet
– Alarminstallatie
– Vloer voorzien van vloerbedekking
– Op de tweede verdieping dakramen

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het terrein is afsluitbaar middels een poort.

Bestemming
Volgens opgave van de gemeente ’s-Hertogenbosch is voor het getaxeerde van toepassing het bestemmingsplan ”Rosmalen Centrum”. Dit werd onherroepelijk d.d. 18.12-2012.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming “enkelbestemming Gemengd – 2 en dubbelbestemming Waarde – Archeologie – 1”

Locatie
Het object is gelegen op korte afstand van de Rijkswegen A2 (Amsterdam-Maastricht) en A59
(‘s-Hertogenbosch-Nijmegen). Het NS station van Rosmalen is op circa 10 min loopafstand gelegen en is daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bereikbaarheid per bus is goed, er zijn diverse bushaltes in de directe omgeving.

Esscheweg 105 Vught

TE HUUR
Circa 265 m² kantoorruimte
In units vanaf circa 18 m² beschikbaar
Turn key opleverniveau!

Het bedrijfsobject is gesitueerd op het schakelpunt van de wijken De Baarzen, Vughtse Hoeven, Vijverhof en Molenstraat: stuk voor stuk groene en ruim opgezette woonwijken met een gemixte bebouwing. De gemeente Vught telt circa 25.166 inwoners. Vught is gelegen in een landschappelijk mooie omgeving, op korte afstand van de stad ‘s-Hertogenbosch.

Kantoorruimte
Het betreft circa 265 m² kantoorruimte. De indeling is als volgt:

 

Unit Soort Oppervlakte Beschikbaarheid
1 Kantoorunit 105,9 m² Beschikbaar
2 Kantoorunit 35 m² Beschikbaar
3 Kantoorunit 27,1 m² Beschikbaar
4 Kantoorunit 18,7 m² Niet beschikbaar
5 Kantoorunit 36,2 m² Beschikbaar
6 Kantoorunit 35,6 m² Beschikbaar
7 Kantoorunit 18 m² Beschikbaar
8 Kantoorunit 26,9 m² Beschikbaar

Kenmerken kantoorruimte
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichtingsarmaturen
– Vloerbedekking
– Databekabeling
– Pantry
– Toiletten
– Verwarming d.m.v. radiatoren

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Baarzen/Vughtse Hoeven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 15 oktober 2009.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Kantoor’. 

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Locatie
Het object is gelegen aan de Esscheweg 105 in Vught en heeft een rechtstreekse aansluiting  naar de op- en afritten van Rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) alsmede naar de N65 (’s-Hertogenbosch – Tilburg). Het centrum van Vught en het NS Station zijn per auto binnen enkele minuten te bereiken. De opstapplaats voor het bus-streekvervoer ligt op loopafstand.

 

Maaslandstraat 21 B ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 71 m² commerciële ruimte met eigen patio
Instapklaar!

Nieuwe kantoor- en/of praktijkruimte op zeer korte afstand gelegen van het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch. Het object beschikt over een mooie lichte kantoorruimte voorzien van een eigen toilet en pantry. Het geheel is onlangs volledig gerenoveerd en verkeerd daardoor in nieuwstaat. Het betreft hier een gemengd gebied van wonen, winkels en kantoren.

Kantoorruimte
Het betreft circa 71 m² kantoorruimte / commerciële ruimte gelegen op de begane grond. De ruimte is volledig gerenoveerd en beschikt over een eigen patio. 

Kenmerken kantoorruimte
– Verwarming
– Schuifpui naar patio
– Gestucte wanden en plafond
– Gietvloer
– Toilet
– Pantry

Parkeren
Voor het object kan in de hele wijk 24/7 op straat geparkeerd worden, er zijn voldoende parkeerplaatsen. Op korte afstand is een grote Q-Park parkeergarage gesitueerd. Parkeren voor bezoekers is mogelijk in de parkeergarage door middel van uitrijkaartjes. Het is tevens mogelijk voor bedrijven abonnement af te sluiten. Bij de gemeente kan een parkeervergunning aangevraagd worden voor een tarief van € 88,68 per jaar.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ”t Zand’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 08 februari 2006.  Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Wonen-Bedrijven’.

Locatie
Het object gelegen in het stationsgebied van ‘s-Hertogenbosch. Gezien de ligging op steenworp afstand van het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. De Rijkswegen A2 en A59 zijn binnen enkele minuten per auto bereikbaar.

 

Kolperstraat 17 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 130 m² winkelruimte
Pal in de binnenstad van Den Bosch

In één van de sfeervolste straatjes die ‘s-Hertogenbosch rijk is ligt dit bijzondere winkelobject, aan de Kolperstraat 17.
Dit pand is zeker het bezichtigen waard met zijn unieke indeling!

De Kolperstraat ligt in het hart van het centrum en is een zijstraat van de Markt van ‘s-Hertogenbosch. Het kenmerkt zich door een gezellige sfeer en karakteristieke panden. Diverse kwalitatieve modezaken in combinatie met horecagelegenheden zijn in de directe omgeving gevestigd.

In de directe omgeving zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd: Marco Damen Herenschoenen, Expresso, Viswinkel Visch, LOTT. gioielli, Westside en Beau Luxe Lingerie.

Winkelruimte
Het betreft een winkelobject van circa 130 m². De oppervlakte is als volgt verdeeld:

Circa 20,5 m² souterrain
Circa 22,5 m² op de begane grond
Circa 35 m² op de beletage
Circa 34 m² op de 1e verdieping
Circa 20 m² op de 2e verdieping

(De huurprijs is inclusief de kosten van levering en verbruik van elektra en water)

Kenmerken winkelruimte
– Alarminstallatie
– Warmtegordijn
– Airco
– Deels verwarming middels radiatoren
– Pantry
– Toilet

Parkeren
Parkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. De parkeergarages Wolvenhoek en Arena zijn op loopafstand van het object gelegen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als gebiedsaanduiding ‘cultuurhistorische zone’.

Locatie
De Kolperstraat is een verbindende straat tussen De Markt en de Fonteinstraat welke aansluiting heeft met de Verwerstraat / Zuidwal / Hekellaan / Pettelaarseweg. Vanuit deze wegen zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 goed bereikbaar.
De locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en de afstand naar het centraal station van ‘s-Hertogenbosch is circa 900 meter.
 

Graafsebaan 133 Rosmalen

TE HUUR
‘Huis van de Toekomst’

Circa 1.133 m² kantoorachtige ruimte

Een vooruitziende blik of een rijke fantasie? Eind jaren ’80 werd in Rosmalen (nabij ‘s-Hertogenbosch) het Huis van de Toekomst, een bijzonder project van Chriet Titulaer, gebouwd.

Met het huis, naar ontwerp van architect Cees Dam, werd beoogd de gewone burger een idee te geven hoe slimme technologie, domotica genoemd, in de dagelijkse woonomgeving kon worden toegepast. Daarbij stond centraal hoe het gebruik van en interactie met een huis in de toekomst zou kunnen veranderen. Het huis, dat in het Autotron te Rosmalen stond, was voorzien van de modernste bouwkundige en technologische innovaties, waaronder een centraal stofzuigersysteem, zonnecellen en stemherkenning.

In 1999 werd het verbouwd tot feestlocatie. Anno 2020 is het ingericht voor het houden van vergaderingen, congressen en productpresentaties. Het nabijgelegen antislipcursuscentrum ontvangt er haar cursisten.

Het object leent zich voor zowel kantoorruimte als voor uiteenlopende vormen van dienstverlening zoals onder meer: kinderopvang, onderwijs, uitvaarten, seminars, enzovoorts.

Kelder
In de kelderruimte zijn twee aparte technische ruimtes gelegen waarvan één met bierkoelcel.

Begane grond
De begane grond bestaat onder andere uit een receptie, een koffiebar, ruime toiletruimte met diverse toiletten (dames en heren gescheiden) en een invalidetoilet. Tevens zijn er multifunctionele ruimtes cq horecaruimtes, een professionele keuken voorzien van alle apparatuur, koelcel en vriesruimte, een auditorium, een kleine instructieruimte en kleine kantoorruimtes aanwezig.

Eerste verdieping
De 1e verdieping bestaat voornamelijk uit multifunctionele ruimte cq horecaruimte met bar/buffet.

Tweede verdieping
De 2e verdieping is volledig kantoorruimte met een pantry en toilet alsmede een ruim dakterras.

Kenmerken:
– Lift
– Airco
– Systeemplafond met TL-verlichting
– Inbouwspots en andere verlichting
– Brandblusvoorzieningen
– Multimedia
– Geluidsinstallatie
– Dames- en herentoiletten en invalide toilet
– Professionele keuken met koel en vriescel
– Bierkoelcel
– Luchtbehandeling
– Openhaard
– Buffet
– Automatische deuropeners

Terrein
Het gebouw is gelegen in een groene omgeving, op een groot terrein waar tevens het Autotron en Libéma zijn gevestigd. Op een mooie plek op achter op dit terrein is het gebouw gesitueerd. Aan de voorzijde van het gebouw ligt een groot parkeerterrein.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Autotron’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013 (onherroepelijk).
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Centrum’ met als gebiedsaanduiding ‘cultuurhistorische zone’.

Locatie
Het gebouw is gelegen aan de Graafsebaan 155 in Rosmalen, dicht tegen ‘s-Hertogenbosch en is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer.

 

Orthenstraat 314 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 92 m² commerciële ruimte

De te huur aangeboden commerciële ruimte met kantoor-/opslagruimte is gelegen in het hart van de Bourgondische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, op de hoek van de Orthenstraat en Gruyterpassage. Dit is om de hoek van de drukke Visstraat en in het verlengde van de Hoge Steenweg, welke de belangrijkste invalsweg vanaf het NS Centraal Station naar het stadscentrum van ’s-Hertogenbosch vormen. De Orthenstraat zelf is een echte ‘doe’ straat waarin een mooie mix van speciaalzaken, baliekantoren en horeca zijn geconcentreerd.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere: Sostrene Grene, Yankee Supply, The Arts, Max &Co, GSM Place, Copy Shop, Kinki kappers, Yoghurt Barn en Dille & Kamille

Commerciële ruimte
De commerciële ruimte bestaat uit circa 75 m² op de begane grond en circa 16,5 m² in de kelder. Aan de voorzijde dienen de 2 hoge ramen als etalage. De ruimte wordt leeg en vrij van huur opgeleverd.

Kenmerken
– Nieuw gestucte wanden
– Entree met voorportaal
– Betonvloer
– Vaste trap naar kelder
– Kelder met tegelvloer
– Toilet

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als gebiedsaanduiding ‘cultuurhistorische zone’.

Parkeren
In de directe nabijheid is er op diverse plekken de mogelijkheid tot betaald parkeren.

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de Orthenstraat, om de hoek van de drukke Visstraat en in het verlengde van de Hoge Steenweg. In de omgeving zijn ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Onder het NS centraal station is een ruime parkeergarage aanwezig. Het centraal station is op circa 5 minuten loopafstand gelegen van het object. Daarnaast is in het centrum van ’s-Hertogenbosch een pendelbussysteem actief dat elke 5 minuten een bus laat rijden van en naar de transferium bij het koning Willem I College.

 

Uilenwaard 41 ‘s-hertogenbosch

TE KOOP / TE HUUR
Circa 213 m² bedrijfsruimte
Circa 132 m² entresol
Circa 132 m² kantoorruimte

Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Empel-Maasakkers te ’s-Hertogenbosch. Dit bedrijventerrein is circa 6 ha. groot en kenmerkt zich door voornamelijk lokale kleinschalige bedrijvigheid in de lichtste milieucategorieën. Een deel van het terrein is ingevuld door bedrijven in combinatie met een dienstwoning. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Orly & Endevoets, taxibedrijf Van Alebeek, Glasservice Noord, van Tol Convenience Food B.V. en Verel Expo.

Bedrijfsruimte
Het betreft circa 213 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en circa 132 m² entresol.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Betonvloer
– Elektrisch bedienbare overheaddeur
– Lichtstraat
– Verlichting middels TL-verlichting
– Fonteintje
– Toilet
– Brandblusvoorziening

Kantoorruimte
Het betreft circa 132 m² kantoorruimte waarvan circa 66 m² gelegen op de begane grond en circa 66 m² gelegen op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichting
– Airco
– Deels tegelvloer en deels vloerbedekking
– Kabelgoten voorzien van databekabeling
– Pantry

Terrein
Aan de voorzijde van het object zijn een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Empel’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 12
 
Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Empel-Maasakkers is gelegen aan de Rijksweg A2 (Maastricht – Amsterdam). Ontsluiting geschiedt via Maaspoort op Rijksweg A59 (Breda-Den Bosch-Nijmegen) of via knooppunt Empel op Rijksweg A2 .
Op circa 4 minuten loopafstand is een bushalte gelegen met een rechtstreekse verbinding naar het NS Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid is goed te noemen.

 

Rietveldenweg 98 ‘s-hertogenbosch Het Rietblok

TE HUUR
Circa 450 m² turn-key kantoorruimte!

Algemeen
De te huur aangeboden kantoorruimte maakt onderdeel uit van Het Rietblok Ondernemerspark. Dit ondernemerspark is gelegen op bedrijventerrein ‘De Rietvelden’ in Den Bosch. Dit binnenstedelijk bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Het Rietblok ligt op de kruising van de Ruwekampweg met de Rietveldenweg en bestaat uit een viertal gebouwen.

Kantoorruimte
Er is circa 450 m² kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar.

Kenmerken kantoorruimte
– Royale entree v.v. natuurstenen vloer
– Personenlift
– Systeemplafonds v.v. led armaturen
– CV, d.m.v. radiatoren v.v. thermostatische ventielen
– Wandgoten met driecompartimenten t.b.v. elektra-, data en telefoniebekabeling
– Aluminium puien voorzien van isolerende beglazing en te openen ramen
– Mindervalidentoilet op de begane grond
– Dames- en heren sanitair v.v. voorportaal
– Pantry
– Topkoeling/airco

Terrein
Het buitenterrein is, voor zover het niet bebouwd is, verhard middels klinkerbestrating en voorzien van groenvoorzieningen. Tevens zijn er ruime looppaden van en naar de entrees en de parkeerplaatsen aangelegd.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het modern ogend bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Makro, Profile Tyre Center en Q-Wash.
 

Havenweg 1 Waalwijk

TE HUUR
Circa 744 m² kantoorruimte

Het object aan de Havenweg 1 is gelegen op bedrijventerrein “Haven” in Waalwijk. Naast een uitstekende ontsluiting via het wegennet beschikt de haven van Waalwijk door een verbinding met de Bergsche Maas over waterverbindingen met bijvoorbeeld Rotterdam en Duitsland. Dit bedrijventerrein is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste bedrijventerreinen in de regio, zowel in oppervlak (279 ha) als werkgelegenheid. Het terrein wordt momenteel aan de oostzijde uitgebreid met “Haven acht”.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Stahl Holdings B.V., Univacco, Delft Profilelen, Montagemarkt Waalwijk, Boels Verhuur Waalwijk BV, Van Mossel Automotive Group.

Kantoorruimte
Het betreft circa 294 m² kantoorruimte op de begane grond en circa 450 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Entree voorzien van een balie en tegelvloer
– Inbouwspots
– Verwarming middels radiatoren
– Systeemplafond met LED-verlichting in kantoren
– Warmtewerende beglazing
– Airco
– Vloerbedekking
– Brandblusvoorzieningen
– Kabelgoten voorzien van elektra en data
– Alarminstallatie
– Camerasysteem
– Luxaflex

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen afgesloten parkeerterrein.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Waalwijk opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Haven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 20 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘specifieke vorm van bedrijfsterrein – milieucategorie 2 tot en met 3.2’.
 
Maximum bouwhoogte (m): 16

Locatie
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Haven VI te Waalwijk. Vanwege de centrale ligging is Waalwijk goed ontsloten door de Rijksweg A59 en de Provinciale weg N261 (Midden-Brabantweg). De Rijkswegen A2, A27 en A58 zijn op relatief korte afstand gelegen. Het centrum van Waalwijk is eveneens op korte afstand gelegen.

Tevens beschikt Waalwijk over een binnenhaven, welke in verbinding staat met de Bergsche Maas via waar de havens van Rotterdam gemakkelijk te bereiken zijn.
 

Ruwekampweg 6 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 1.917 m² hoogwaardige bedrijfsruimte / showroom

Het bedrijfspand is gelegen op een uitstekende locatie, tegenover trekpleister Sligro, op het grootste bedrijventerrein van
‘s-Hertogenbosch, ‘De Rietvelden. Dit binnenstedelijk bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Zowel grote ondernemingen als Makro en Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Bouwmaat, Profile Tyre Center en Q-Wash.

Bedrijfsruimte / showroom
De bedrijfsruimte / showroom bestaat uit circa 1.917 m² en heeft een mooie showroom uitstraling met een ruim parkeerterrein aan de voorzijde.

Kenmerken bedrijfsruimte / showroom
– Monolitische betonvloer
– Lichtkoepels en lichtstraten
– Gedeeltelijk systeemplafond
– Verlichting middels Tl-verlichting en spots
– Vrij hoogte 6,0 meter
– Alarminstallatie
– Elektrische bedienbare overheaddeur
– Brandslanghaspel
– Pantry met inbouwapparatuur
– Toiletten

Parkeerterrein
Het object beschikt over een eigen parkeerterrein met 42 parkeerplaatsen. Het terrein is verlicht en middels een hekwerk afsluitbaar.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. 

Kasteleinenkampweg 9 F ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 1.125 m² bedrijfsruimte
Circa 500 m² kantoorruimte
Met mogelijkheden voor uitbreiding!

Het complex is gelegen op bedrijventerrein de Rietvelden, het grootste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch en direct grenzend aan de op- en afritten van de Rijksweg A59. Bedrijventerrein de Rietvelden staat bekend om zijn bedrijven op het gebied van transport, distributie en automotive.

In de directe omgeving bevinden zich onder meer prominente bedrijven als: Heineken, Makro en Sligro alsmede bedrijven als My Jewellery, Brezan, Profile Tyre Centre etc.

Bedrijfsruimte
Het object beschikt over circa 1.125 m² bedrijfsruimte. Het is mogelijk om het geheel uit te breiden met circa 300 m² bedrijfsruimte en circa 750 m² buitenterrein.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Deels betonvloer, deels betonsteen
– Vier lichtstraten
– Twee elektrische bedienbare overheaddeuren voorzijde
– Vrije hoogte ca. 6 meter
– Krachtstroom
– Brandpreventiemiddelen
– Wasgelegenheid
– 2 direct gestookte heaters
– Overheaddeur met loopdeur aan de rechterzijde

Kantoorruimte
De kantoorruimte is verdeeld over twee bouwlagen met een totaal oppervlak van ca. 500 m² en voorzien van een hoogwaardig opleverniveau.

Kenmerken kantoorruimte
– Systeemplafond v.v. Tl- verlichting met sensoren
– Glazen scheidingswanden
– Gescheiden toiletten per verdieping
– Lunchruimte op begane grond

De U-vorm van het complex zorgt voor een ruime binnenplaats en een open aanzicht vanaf de straat. Het terrein is volledig verhard door middel van klinkerbestrating en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

In overleg is het toegestaan om een bedrijfsnaam aan de buitenkant van het object te plaatsen.

Bestemming
Het bedrijfspand is volgens opgave van de gemeente ‘s
-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 03-06-2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’.

Locatie
Het object is gelegen aan de Kasteleinenkampweg te ‘s-Hertogenbosch. De Kasteleinenkampweg is een zijstraat van de Rietveldenweg en ligt op een steenworp afstand van de Rijksweg A59.

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend te noemen, de op- en afritten van zowel de rijksweg A59 en de A2 zijn snel te bereiken. Een bushalte met een rechtstreekse aansluiting op NS Station ’s-Hertogenbosch ligt op loopafstand.
 

Industrieweg 3 H Vught

TE HUUR / TE KOOP
Circa 140 m² kantoorruimte

Het project is gelegen op bedrijventerrein ‘De Baarzen’, aan de westelijke zijde van het spoor. De Baarzen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van solitaire kantoorgebouwen, groothandelsbedrijven en praktijkruimten.

Kantoorruimte
Het betreft circa 140 m² kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Intercom voordeurbel
– Representatieve gezamenlijke entree
– Airco
– Warmte terugwininstallatie
– Verwarming middels radiatoren voorzien van thermische ventielen
– Systeemplafond met TL inbouwarmaturen
– Eigen aansluitingen gas, water en licht
– Glasvezel
– Pantry 

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-2’ met als functieaanduiding ‘detailhandel , detailhandel volumineus’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Parkeren
Op het buitenterrein en aan de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd.

Locatie
Het object is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Met de reconstructie van de Industrieweg is een bushalte gerealiseerd slechts 100 meter lopen van het pand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Keizerstraat 12 ‘s-hertogenbosch Hof van zevenbergen

TE HUUR
Circa 596 m² kantoorruimte over drie bouwlagen

Dit monumentale kantoorgebouw is gelegen aan de Keizerstraat in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het karakteristieke centrum van ’s-Hertogenbosch met al haar voorzieningen en geneugten, is op loopafstand gelegen. Aan de Keizerstraat is onder meer het ultra moderne stadskantoor van ’s-Hertogenbosch gehuisvest dat schittert naast de historische bebouwing van het “Hof van Zevenbergen”. Vanwege de rijke historie van het pand is “Hof van Zevenbergen” een begrip in
’s-Hertogenbosch geworden. Dit blijkt onder meer uit de adressering die door de jaren heen is gebruikt, namelijk Hof van Zevenbergen.

Kantoorruimte
Het betreft circa 187 m² kantoorruimte op de begane grond, circa 230 m² kantoorruimte op de eerste verdieping en circa 179 m² kantoorruimte op de tweede verdieping.

Kenmerken kantoorruimte begane grond en eerste verdieping
– personenlift
– houten balkenlaag
– en suite deuren
– verwarming middels radiatoren
– voorzien van vloerbedekking
– TL-verlichting
– diverse airco units
– kabelgoten met elektra en data
– pantry met close-in boiler en aansluitingen voor koelkast en vaatwasser
– gescheiden dames-, en heren toiletgroep
– patchkast

Kenmerken kantoorruimte tweede verdieping
– voorzien van vloerbedekking
– lichtkoepels
– verwarming middels radiatoren
– kabelgoten met elektra en data
– pantry met koelkast en vaatwasser
– toilet en aparte douche
– vergaderzaal en twee werkkamers
– houten kapconstructie

Terrein
Het terrein betreft een afgesloten parkeerterrein. De mogelijkheid is aanwezig voor het huren van enkele parkeerplaatsen. Tegen betaling kan er in de directe omgeving geparkeerd worden. Tevens beschikt het object over een gezamenlijke binnenplaats.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 7 juni 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Kantoor’. Met gebiedsaanduiding: cultuurhistorische zone 2.

Locatie
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Het kantoorobject is gelegen aan de rand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Via de Rijksweg A2 is de Sint Jacobstraat te bereiken via de Maastrichtse weg en ook vanuit de richting Vught, de N65 is de bereikbaarheid goed.

Tevens is de locatie ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het centraal station van ‘s-Hertogenbosch is gelegen op circa 1,5 km afstand. De bereikbaarheid per bus is goed, er zijn diverse bushaltes in de directe omgeving.

Parkeren
De mogelijkheid is aanwezig voor het huren van enkele parkeerplaatsen. Tegen betaling kan er in de directe omgeving geparkeerd worden. Parkeergarage Wolvenhoek is op een steenworp afstand van het object gelegen en parkeergarage St.-Jan begeeft zich op loopafstand. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.