Graaf van Solmsweg 50 H ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 157 m² bedrijfsruimte
Circa 125 m² kantoorruimte

De te huur aangeboden bedrijfsruimte ligt aan de Graaf van Solmsweg 50 H. De Graaf van Solmsweg is een zijstraat van de Rietveldenweg, de belangrijkste verkeersader van het gelijknamige bedrijventerrein. De Rietvelden is het oudste en grootste (binnenstedelijke) bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. In de directe omgeving van onderhavig object zijn van oorsprong voornamelijk grof soortige bedrijven gelegen die al dan niet gebruik maken van de naastgelegen haven.

Bedrijfs- en kantoorruimte
Het object beschikt over circa 157 m² bedrijfsruimte en 125 m² kantoorruimte. Het maakt onderdeel uit van een functioneel en met hoogwaardige materialen gebouwd bedrijfsverzamelcomplex.
Het gehele complex is voorzien van een moderne en professionele uitstraling. Het object is praktisch ingedeeld en door kleinschaligheid voldoet de bedrijfsunit aan de wensen van een groot aantal gebruikers.

Kenmerken bedrijfsruimte
– gecoate betonvloer
– systeemplafond voorzien van TL-verlichtingsarmaturen
– elektrisch bedienbare overheaddeur
– patchkast

Kenmerken kantoorruimte
– alarminstallatie
– vloeren voorzien van vloerbedekking
– gescheiden dames en heren toilet voorzien van voorportaal
– pantry, tevens pantry op eerste verdieping
– kabelgoten met databekabeling
– systeemplafond voorzien van TL-verlichtingsarmaturen

Terrein
Het buitenterrein is verhard met klinkers en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station ‘s-Hertogenbosch ligt op relatief korte afstand.

Kievitsven 42 Rosmalen

TE HUUR
Circa 409 m² bedrijfsruimte
Circa 454 m² kantoorruimte

Het object is gelegen aan de Kievitsven, op bedrijventerrein “Kruisstraat-Kievitsven” te Rosmalen. Rosmalen is een dorp met ongeveer 32.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Op bedrijventerrein “Kruisstraat” zijn de laatste jaren meerdere nieuwbouwontwikkelingen gerealiseerd. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van voornamelijk (groot)handels- en industriële bedrijven, aannemerij en logistieke dienstverleners.

In de naaste omgeving zijn o.a. de volgende bedrijven gevestigd: Puur Klimaat Comfort en Schadenet Schellings Rosmalen.

Bedrijfsruimte
Het betreft circa 409 m² bedrijfsruimte bestaande uit circa 292 m² gelegen op de begane grond en circa 117 m² op de verdiepingsvloer.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Monolitische betonvloer
– Elektrische overheaddeur
– Lichtstraat
– Systeemplafond voorzien van LED en TL-verlichting
– Airco
– Heater
– Databekabeling
– Wasgelegenheid

Kantoorruimte
De kantoorruimte betreft circa 454 m² en is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Ruime entree met directe toegang tot kantoorruimte en bedrijfsruimte
– Systeemplafond voorzien van verlichting
– Deels Laminaatvloer, deels vloerbedekking
– Gedeeltelijk voorzien van screens
– Alarminstallatie
– Airco
– Databekabeling
– Kantine
– Pantry
– Separate dames- en herentoilet

Terrein
Het betreft een verhard buitenterrein door middel van klinkers voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Het gehele buitenterrein wordt opgenomen in een zogenaamde mandelige zaak. Dit betekent dat alle individuele eigenaren van de bedrijfsunits gezamenlijk eigenaar worden van het mandelige buitenterrein. Géén van de individuele eigenaren kan daardoor exclusieve rechten ontlenen aan het buitenterrein waardoor ‘verloedering’ van het buitenterrein en ongewenste
buitenopslag voorkomen dient te worden.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kruisstraat-Kievitsven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 4 november 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijf’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie ‘.

Maximum bouwhoogte (m): 12
Minimum bouwhoogte (m): 6

Locatie
De bedrijfsunit is gelegen aan de oostzijde van Rosmalen, ten noorden van de A59, nabij de kern Kruisstraat. De A59 wordt op korte afstand ontsloten door de A2 en de A50. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, op circa 400 meter afstand is een bushalte gesitueerd.

 

De Bloemendaal 31 A ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 70 m² kantoorruimte/showroom

Het object betreft een kantoorruimte/showroom gelegen aan De Bloemendaal 31A te ‘s-Hertogenbosch. De Bloemendaal is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein “de Vutter”. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een mix van bedrijfswoningen en grote en kleine bedrijven zowel handelsondernemingen als productiebedrijven.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Quiks Renovatie- & Bouwwerken BV, Kurage Verpakkingen BV, Hilti Store Den Bosch en Boekel AGF Horecagroothandel.

De Vutter – De Rietvelden is met 275 hectare het grootste bedrijventerrein van ‘s-Hertogenbosch. Er zijn ongeveer 550 bedrijven gevestigd die aan circa 9.000 mensen werk bieden. Hoewel “De Vutter” en “De Rietvelden” zijn gescheiden door de A59 worden ze als één bedrijventerrein gezien.

Kantoorruimte/showroom
De kantoorruimte/showroom heeft een oppervlakte van circa 70 m² en is gelegen op de begane grond.

Kenmerken kantoorruimte/showroom
– Vloerbedekking
– Systeemplafond voorzien van inbouwpots
– Airco/verwarming
– Pantry
– Toilet

Terrein
Het terrein is voorzien van klinkers en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Tevens is in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2’.
  
Bereikbaarheid
Het object is bereikbaar via de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda).

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Er rijden diverse stadsbussen vanaf het NS Centraal Station te
‘s-Hertogenbosch naar dit bedrijventerrein.
 

Balkbrug-Oost 67 F ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 74 m² bedrijfsruimte
Circa 40 m² entresol

Aan Balkburg-Oost op het bedrijventerrein Empel-Zuid te ‘s-Hertogenbosch zijn de bedrijfsunits gelegen, gebouwd in 2021, speciaal naar de wensen van het moderne midden- en kleinbedrijf.

De ruimte kent een flexibele indeling, heeft een moderne en eigentijdse uitstraling en is afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en pui. Kortom een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf.

De in verhuur zijnde bedrijfsunit heeft oppervlakte van circa 114 m², waarvan circa 74 m² op de begane grond en circa 40 m² op de verdiepingsvloer. De unit heeft een eigen parkeerplaats en is voorzien van diverse voorzieningen.

Multifunctioneel, flexibel en representatief
Vooral voor ondernemers in het midden– en kleinbedrijf biedt de bedrijfsunit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Het is een multifunctionele ruimte met een flexibele indeling en een moderne, eigentijdse uitstraling, die uitstekend dient als werkplaats, magazijn of atelier.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Afgewerkte begane grondvloer van beton met een maximale vloerbelasting van circa 1.000 kg/m² en 350 kg/m² op de
verdieping
– Uitgevoerd met hal, trap en verdiepingsvloer conform tekening
– Isolerende beglazing
– Volledig afgewerkte toiletruimte met fonteintje
– Geïsoleerd dak en gevel
– Elektrische bedienbare overheaddeur
– Meterkast met standaardvermogens: elektra en water
– Brandslanghaspel
– Één parkeerplaats

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Empel 3e Fase’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 juli 2012.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 60

Ligging
Bedrijventerrein Empel-Zuid heeft een strategische ligging ten noordoosten van ’s-Hertogenbosch, tussen de kern Empel en het knooppunt van de rijkswegen A2/A59 in.
Het is een modern bedrijventerrein ten behoeve van kleine en middelgrote bedrijven in de lichtere milieuklasse ( categorie 3.2). Bijvoorbeeld: lichte industrie, ambachtelijke bedrijvigheid. De oprit A2 bevindt zich op slechts 1,5 kilometer van de locatie.

 

Ladonkseweg 14 D Boxtel

TE HUUR
Circa 780 m² bedrijfsruimte
Circa 40 m² kantoorruimte

Deze bedrijfshal maakt onderdeel uit van een groter complex, waarvan Group of Butchers een groot gedeelte voor haar distributie in gebruik heeft.

Bedrijventerrein Ladonk wordt gekenmerkt door haar variatie van lokale en nationale bedrijven, zoals onder andere: Vion Food Group, van Oers Snacks B.V., Bosch Rexroth, Zinkunie B.V. en vele MKB – bedrijven, waaronder Staadegaard Automotive Boxtel en Group of Butchers Boxtel.

Bedrijfsruimte
Het betreft een bedrijfsruimte van circa 20 bij 41 meter. Hierin is een kleine kantoorruimte geplaatst, verdeeld over twee verdiepingen.

Kenmerken
– Overheaddeur (worden vernieuwd)
– Betonvloer
– Heaters
– Vrije hoogte circa 6 meter
– Vrije overspanning van circa 20 meter
– Toilet
– Doucheruimte

Terrein
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Ladonk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 09 april 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 16

Locatie
Het object is circa 5 autominuten gelegen vanaf de op- en afritten van de Rijksweg A2 (Maastricht – Amsterdam). Het treinstation is op 500 meter afstand gelegen, derhalve is bereikbaarheid met openbaar vervoer ook zeer goed.

 

Pater Rijkenstraat 11 Huissen

TE HUUR
Circa 458 m²
Ideaal object voor wonen met zorg
Hoogwaardige afwerking

Dit uitstekende pand aan de Pater Rijkenstraat 11 in Huissen biedt een unieke en zeldzame kans voor organisaties in de zorg en maatschappelijke dienstverleners die op zoek zijn naar een veelzijdige en goed gelegen zorgcomplex. Met zijn strategisch ligging in het hart van Huissen, is dit pand ideaal voor diverse maatschappelijke en/of zorg gerelateerde doeleinden. Met name wonen met zorg. 

Of u nu geïnteresseerd bent in het voortzetten van een zorgonderneming of het ontwikkelen van een nieuw zorgconcept, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Object
Het pand beschikt over een royale totale vloeroppervlakte van circa 458 m² en is ingericht als woonzorgcomplex met appartement voor de zorgondernemers. 

Indeling begane grond
Via de ruime entree bereikt u de centrale gang welke het object als het ware in tweeën splitst. 
Aan de linkerzijde bevindt zich een grote woonkamer met keuken met aangrenzend drie kamers en een gezamenlijke badkamer alsmede 2 bergingen en een wasruimte. Aan de rechterzijde een woonkamer met keuken en drie slaapkamers met gezamenlijke badkamer. 

Indeling 1e verdieping
De wenteltrap, in het hart van het object, brengt u op de verdieping. Deze telt 5 kamers met 2 gezamenlijke badkamers, 2 toiletten en een berging. Via één van de kamers en badkamer heeft u toegang tot het dakterras.

Het object telt op dit moment 8 kamers maar biedt de mogelijkheid 11 kamers te realiseren.

Kenmerken
– Hoogwaardig afwerkingsniveau
– Moderne uitstraling
– Maatschappelijke bestemming
– Energielabel A
– Aanwezigheid van een bedrijfswoning t.b.v. de zorgverleners
– Ruime gemeenschappelijke woonkamers met luxe keukens
– Groot perceel met ruime tuin
– Twee eigen parkeerplaatsen plus voldoende openbare parkeerplaatsen voor de deur
– Voorzien van alle benodigde accessoires en afbouw

Tuin
Vanuit verschillende ruimtes heeft u toegang tot de ruime tuin van circa 141 m². De tuin is voorzien van sierbestrating, grint en beplanting en is volledig omheind. In de tuin bevinden zich nog 2 buitenbergingen. Het pand beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen voor de voordeur. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen voor de deur. 

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Lingewaard opgenomen in het bestemmingsplan ‘Kom Huissen’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 1 april 2015.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Maatschappelijk’.
 
Maximum bouwhoogte (m): 6

Locatie
De ligging van de Pater Rijkenstraat 11 is perfect voor wie wil genieten van de gezellige sfeer en voorzieningen van Huissen. Een medisch centrum, tweede huisartsenpraktijk, winkels, restaurants, scholen en recreatievoorzieningen bevinden zich allemaal op loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alles wat de stad te bieden heeft. Daarnaast zijn de verbindingen naar omliggende steden en is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

St.-Lambertusstraat 36 Cromvoirt

TE HUUR
Twee bedrijfsunits van circa 320 m²

De bedrijfsruimtes, ofwel hallen, bevinden zich op het industrieterrein van staalconstructiebedrijf Schuurmans, gevestigd in Cromvoirt, gemeente Vught. De hallen maken onderdeel uit van één van drie units waarvan twee units nog beschikbaar zijn.

Bedrijfsunit 36B
Deze bedrijfsunit bestaat uit ongeveer 180 m² bedrijfsruimte met bovenverdieping met 144 m². De ruimte is geschikt voor opslag van artikelen, producten en kan dienen als werkplaats.

Kenmerken 36B
– Verlichting in alle ruimtes
– Lichtstraat met elektrisch te openen dakraam
– Toiletgroep met dubbel toilet en wasbakken
– Elektrische overheaddeur
– Krachtstroom voorzieningen
– Verdiepingsvloer met trap en wegneembare hekken
– CV-ketel
– Gasheater
– Plafondventilators
– Diverse ruimtes met netwerkvoorzieningen
– Losse kantine met keukenblok
– Voorportaal los af te sluiten i.v.m. pakketten
– Parkeervoorziening achter poort

Bedrijfsunit 36C
De hal, nummer 36C, heeft een oppervlakte van 180 m² met een bovenverdieping van circa 142 m². De ruimte is geschikt voor opslag van artikelen, producten en kan dienen als werkplaats.

Kenmerken 36C
– Verlichting in alle ruimtes
– Lichtstraat met elektrisch te openen dakraam
– Toiletgroep met enkel toilet
– Elektrische overheaddeur
– Krachtstroom voorzieningen
– Verdiepingsvloer met trap en wegneembare hekken
– CV-ketel
– Gasheater
– Plafondventilators
– Kantoorruimte met voorziening t.b.v. plaatsen klein keukenblok en netwerkaansluitingen
– Voorportaal los af te sluiten i.v.m. pakketten
– Parkeervoorziening achter poort

Terrein
Het terrein kan worden afgesloten met een elektrisch bedienbare schuifpoort en is 24/7 toegankelijk. Elk van de units heeft parkeerplaatsen op het eigen terrein.

Huurprijs
Huurprijs € 18.500,00 exclusief btw per jaar, exclusief water en licht/gas.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Vught 2022. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d.22 juni 2023.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijf’ met als specifieke vorm van bedrijf -20.
 
Maximum bouwhoogte (m): 9,5
Maximum goothoogte (m): 5,5

Locatie
Cromvoirt ligt op relatief korte afstand van ‘s-Hertogenbosch (9 km.) en Tilburg (18 km.) en is goed bereikbaar vanaf de A2 en A65/N65.
 

Spoorlaan 50 Schijndel

TE HUUR
Circa 135 m² bedrijfsruimte

Schijndel is een gemeente van ruim 22.800 inwoners en is gelegen in het gebied tussen ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Oss-Nijmegen. De objecten aan de Spoorlaan zijn gelegen op het bedrijventerrein “Rooiseheide” in Schijndel. Het bedrijventerrein de Rooiseheide kenmerkt zich door divers, kleinschalig, ambachtelijk en hier en daar in combinatie met wonen.

In de omgeving zijn onder meer gevestigd: Heijl Automaterialen B.V., Wijnen Bouw Schijndel, Meubelmakerij Toon Voets, Autoschadebedrijf Aarts, etc.

Bedrijfsruimte
Het betreft een bedrijfspand met een totale verhuurbare oppervlakte van circa 135 m² bedrijfsruimte. Waarvan circa 110 m² op de begane grond en circa 25 m² opslag-/kantoorruimte op de eerste verdieping. 

Kenmerken bedrijfsruimte
– Elektrische bedienbare overheaddeur en separate loopdeur
– Betonvloer & laminaat op de verdieping
– Vrije hoogte van circa 7 meter
– Pantry
– Toilet

Terrein
Het gehele buitenterrein is opgenomen in een zogenaamde mandelige zaak. Dit betekent dat alle individuele eigenaren van de bedrijfsunits gezamenlijk eigenaar worden van het mandelige buitenterrein. Géén van de individuele eigenaren kan daardoor exclusieve rechten ontlenen aan het buitenterrein waardoor ‘verloedering’ van het buitenterrein en ongewenste buitenopslag voorkomen wenst te worden. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 10

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Zowel richting ’s-Hertogenbosch Rijksweg A2, (Maastricht-Amsterdam) als bij Veghel, de op- en afritten van Rijksweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) is de ontsluiting op het Rijkswegennet van Nederland uitstekend geregeld.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het Centraal Station van de NS in ‘s-Hertogenbosch ligt op loopafstand.

Staarten 18 Boxtel

TE HUUR
Circa 655 m² bedrijfsruimte
Circa 120 m² entresol
Circa 130 m² kantoorruimte

Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein “Ladonk III” te Boxtel. Ladonk III is de meest recente uitbreiding van het belangrijkste bedrijventerrein van Boxtel, ‘Ladonk I en II’. Het terrein is in begin jaren negentig tot uitgifte gekomen en bestaat uit een aantal middelgrote en kleine bedrijfspanden. Aan de rand van het bedrijventerrein, op de grens van het buitengebied van de woonkern Lennisheuvel, zijn een aantal bedrijfsruimten met bedrijfswoningen gerealiseerd. De kwaliteit van de bedrijfsgebouwen is overwegend goed met een hoogwaardige uitstraling.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een begane grond oppervlakte van circa 655 m² en beschikt over een entresol van circa 120 m².

Kenmerken bedrijfsruimte
– Elektrische overheaddeuren
– Betonnen vloer
– Vloerbelasting circa 2.500 kg/m²
– Lichtstraat
– Direct gestookte heaters
– Wasruimte
– Betonnen dak

Kantoorruimte
Het pand beschikt over circa 130 m² representatieve kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen.

Kenmerken kantoorruimte
– Deels stukwerk plafond en deels plankenplafond
– Gescheiden dames- en herentoilet op de begane grond en toilet op de verdieping
– Alarminstallatie
– Kantine gelegenheid
– Betonnen wenteltrap
– Deels vloerbedekking en deels natuursteen vloer
– Receptiebalie
– Centrale verwarming d.m.v. radiatoren

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Ladonk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 09 april 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.1’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 16

Terrein
Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating, groenvoorziening, terreinriolering en een hekwerk. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bijzonderheden
Buitenterrein is gemeenschappelijk in gebruik met Van Kessel Bouw.

Parallelweg 56 A ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 268 m² bedrijfsruimte
Circa 56 m² receptie-/kantineruimte
Circa 56 m² kantoor-/opslagruimte
Circa 100 m² wasboxen/buitenopslag
Op perceel van 993 m²!

Garagebedrijven zijn op deze locatie niet gewenst.

Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Boschveld, aan de achterzijde van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch en nabij het centrum. Grenzend aan het Paleiskwartier, een woonwijk met moderne kantoorcomplexen.

In de directe omgeving bevinden zich o.a. Everybody Shirts, Helixers B.V., Kleefkracht Sign & Print en K+R Interior Concepts.

Het bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 380 m² en bestaat uit circa 268 m² bedrijfsruimte (autogarage), circa 56 m² receptie-/kantineruimte gelegen op de begane grond en circa 56 m² kantoor-/opslagruimte gelegen op de verdieping.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Verlichting middels TL-verlichting
– Betonvloer
– Heater
– Lichtstraat
– 3 Overheaddeuren
– Alarminstallatie
– Krachtstroom
– Brandblusvoorzieningen

Kenmerken kantoorruimte
– Verlichting middels TL-verlichting
– Pantry

Terrein
Op het buitenterrein zijn 4 wasboxen en buitenopslag aanwezig van totaal circa 100 m². Het buitenterrein beschikt over een afsluitbare poort en is voorzien van klinkers en buitenverlichting. Het terrein biedt voldoende mogelijkheden om te parkeren.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch  opgenomen in het bestemmingsplan ‘Boschveld’. Dit werd deels onherroepelijk vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 9 oktober 2012.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ .

Maximum bouwhoogte (m): 15
Maximum bebouwingspercentage (m): 70

Locatie
Het bedrijfsobject is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station, gelegen op loopafstand, vertrekken dagelijks vele bussen en treinen. Voor voetgangers en fietsers zijn veilige fietspaden en wandelpromenades aangelegd. Via de passerelle bent u in een mum van tijd in het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Ook de bereikbaarheid per eigen vervoer is goed. Het gebied heeft een prima aansluiting op de A2, A50 en de A59 en zijn op 10 autominuten afstand gelegen.

Aan de overzijde van het object is een parkeerplaats van Parallelweg 31 Parking gevestigd.

 

Kasteleinenkampweg 7 B ‘s-hertogenbosch

TE HUUR 
Moderne kantoorruimte op toplocatie in ‘s-Hertogenbosch!

Ben je op zoek naar een inspirerende kantoorruimte op een strategische locatie in ‘s-Hertogenbosch? Dan is de kantoorruimte op de 2e verdieping van het bedrijfscomplex aan de Kasteleinenkampweg 7-11 de perfecte keuze voor uw bedrijf. Gelegen op het bedrijventerrein De Rietvelden, biedt deze ruimte niet alleen een professionele werkomgeving, maar ook alle voorzieningen die u nodig hebt om efficiënt en comfortabel te werken.

De ligging van de kantoorruimte is ook een belangrijk pluspunt. Gelegen aan de Kasteleinenkampweg 7B, bevindt uw bedrijf zich te midden van een bruisende zakelijke omgeving. Je profiteert van de nabijheid van andere gerenommeerde bedrijven en hebt toegang tot een breed scala aan diensten en faciliteiten in de directe omgeving.

In de directe omgeving bevinden zich onder meer prominente bedrijven als: PostNL, Heineken, Makro en Sligro maar ook vele mkb bedrijven. 

Kantoorruimte 
De kantoorruimte heeft een verhuurbare oppervlakte van circa 120 m² en is gelegen op de 2e verdieping welke via de gezamenlijke entree bereikbaar is.   

Kenmerken kantoorruimte
– alarminstallatie
– systeemplafond v.v. led-verlichtingsarmaturen
– tegelvloer 
– centrale verwarming
– uitgebreide pantry voorzien van b.v. magnetron en koelkast
– data voorziening
– airconditioning
– gescheiden dames- en heren toilet
– brandblusvoorzieningen

Terrein
De U-vorm van het complex zorgt voor een ruime binnenplaats en een zeer open aanzicht vanaf de straat. Het terrein is voorzien van klinkerbestrating. In overleg is het toegestaan om een bedrijfsnaam aan de buitenkant van het object te plaatsen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 4.1’.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
De kantoorruimte is gelegen aan de Kasteleinenkampweg 7B te ‘s-Hertogenbosch. Deze weg sluit aan op de Rietveldenweg en ligt op een steenworp afstand van de Rijksweg A59.

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend te noemen, de op- en afritten van zowel de A59 en de A2 zijn snel te bereiken. Maar ook het openbaar vervoer is vertegenwoordigd met een bushalte op 500 meter loopafstand, die in verbinding staat met het centraal station van ’s-Hertogenbosch.

Aarzel niet langer en maak van deze moderne kantoorruimte jouw professionele thuisbasis. Neem vandaag nog contact op met onze bedrijfsmakelaar om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de vele voordelen die deze ruimte te bieden heeft. Verover jouw plek op deze gewilde locatie en geef jouw bedrijf de ruimte om te groeien en te bloeien.

Stationsstraat 35 Boxtel

TE HUUR
Circa 45 m² kantoorruimte
De huurprijs is exclusief gas, water en licht

Het object is gelegen in het centrum van Boxtel aan de Stationsstraat, pal tegenover de plaatselijke Rabobank. Boxtel is een gemeente met circa 30.000 inwoners, gelegen aan de rijksweg A2 tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. De directe omgeving kenmerkt zich door een mix van winkels, woningen, kantoren en restaurants.

Kantoorruimte
De zolderruimte, gelegen op de tweede verdieping van de karakteristieke kantoorvilla, is beschikbaar voor verhuur. Het betreft een oppervlakte van circa 45 m². Op de begane grond en eerste verdieping zit Administratie & Adviesbureau Dort gevestigd.

Kenmerken van de kantoorruimte
– Laminaat vloer
– Te openen dakramen
– Airconditioning
– Radiatoren
– Inbouw verlichtingsarmaturen
– Eigen pantry
– Gedeeld toilet, gelegen op de eerste verdieping
– In overleg is het mogelijk bij afspraken gebruik te maken van de spreekruimte op de begane grond

Parkeren
In de directe omgeving is openbare parkeergelegenheid beschikbaar. Bezoekers mogen gebruik maken van de bij het pand aanwezige parkeerplaatsen.

Locatie
De bereikbaarheid is goed te noemen. Boxtel is gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). Tevens is het object met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het NS-Station Boxtel is op korte afstand van het object gelegen. Station Boxtel heeft verbindingen richting Eindhoven, ’s-Hertogenbosch-Utrecht en Tilburg-Breda. 
 

Sint Jorisstraat 11 . ‘s-Hertogenbosch

TE HUUR
Circa 14 m² kantoorruimte
In kamers vanaf 11 m²

Het object is gelegen aan de Sint Jorisstraat in het centrum van ’s-Hertogenbosch. De Sint Jorisstraat is een zijstraat van de Vughterstraat, één van de belangrijkste invalswegen van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De Sint Jorisstraat is de laatste mogelijkheid om met de auto wederom de Zuidwal te bereiken alvorens het promenadegebied begint. De Zuidwal fungeert als rondweg van het centrum. In de directe omgeving zijn naast woningen onder andere atelierachtige bedrijven gevestigd zoals onder meer Soscar Renovations, Pijnenburg & De Bruijn Interieur Architectuur en G-Nius, Architex, ect.

Kantoorruimte
Het betreft twee voormalige woningen welke met elkaar verbonden zijn en sinds jaren in gebruik is als archiefruimte. 

Kenmerken van de kantoorruimte
– Vloeren voorzien van deels vloerbedekking, deels laminaat en deels tegels
– Verwarming d.m.v. radiatoren
– Diversen toiletten
– Pantry
– Kelder
– Houten plafonds voorzien van TL-verlichtingsarmaturen

Huurprijzen

 

Kamer Verdieping  Verhuurbaar                    vloeroppervlak  Huurprijs per maand, excl. BTW Servicekosten maand, excl. BTW
1 begane grond  circa 18 m²  VERHUURD  
2 begane grond  circa 15 m² VERHUURD  
3 begane grond  circa 25 m²  VERHUURD  
4 begane grond  circa 15 m² VERHUURD  
5 begane grond  circa 18 m²  VERHUURD  
6 begane grond  circa 23 m²  € 571,00 € 120,00
7 begane grond  circa 27 m²  VERHUURD  
         
8 eerste verdieping circa 24 m²  VERHUURD  
9 eerste verdieping circa 15 m²  VERHUURD  
10 eerste verdieping circa 16 m²  VERHUURD  
11 eerste verdieping circa 16 m²  VERHUURD  
12 eerste verdieping circa 14 m²  VERHUURD  
13 eerste verdieping circa 18 m²  VERHUURD  
14 eerste verdieping circa 14 m²  VERHUURD  
15 eerste verdieping circa 27 m²  VERHUURD  
         
16 tweede verdieping circa 11 m²  VERHUURD  
17 tweede verdieping circa 16 m²  € 245,00 € 72,00
18 tweede verdieping circa 14 m²  VERHUURD  
19 tweede verdieping circa 8 m²  VERHUURD  
20 tweede verdieping circa 15 m²  VERHUURD  
21 tweede verdieping circa 35 m²  VERHUURD  
22 tweede verdieping circa 38 m²  VERHUURD  

Locatie
Door de aansluiting van de Sint Jorisstraat op met name de Zuidwal zijn de diverse windrichtingen van het centrum van ’s-Hertogenbosch alsmede het rijkswegennet, over het algemeen snel te bereiken. Ook de verschillende wijken van ’s-Hertogenbosch zijn door de centrale ligging goed bereikbaar. Het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch is op loopafstand van het object gelegen. Tevens zijn er op korte afstand diverse bushaltes gelegen, waar zowel stad- als streekbussen stoppen. De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is uitstekend.

Moleneindplein 17 Vught

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als functieaanduiding ‘horeca van de categorie 3’.

Afrikalaan 12 f ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Kantoorruimte circa 288 m², vanaf circa 40 m²

De diverse kantoorunits zijn gelegen aan de Afrikalaan 12 F in ’s-Hertogenbosch op bedrijventerrein De Herven. Bedrijventerrein De Herven is een gemengd bedrijventerrein aan de snelweg A2 met een grote verscheidenheid in functies en uitstraling.

De zichtlocatie aan de A2 bestaat gedeeltelijk uit grote moderne kantoorgebouwen, bijvoorbeeld het Bolduc-gebouw en het nieuwe SAP-gebouw. Daar achter is ook een aantal kleinschalige kantoorgebouwen gerealiseerd. Een groot gedeelte van het terrein is in gebruik als bedrijventerrein met productie, groothandel en logistiek. Kenmerkend is de omvangrijke woonboulevard met grootschalige winkels voor wooninrichting, bouwmarkt en horeca. Daarnaast is er een autoboulevard.

De kwaliteit van het bedrijventerrein is op lange termijn veel beter gegarandeerd doordat ondernemers zelf actief betrokken zijn en georganiseerd zijn in de ondernemersvereniging De Herven.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere: EBIKE-KIT, Van Der Plas Meubels, Installatie Maatschappij H.Ek en diverse automotive bedrijven.

Kantoorruimte
Het betreft een kantoorverzamelobject waar diverse luxe kantoorruimten te huur worden aangeboden conform onderstaand schema :

Huurprijzen en servicekosten per kantoorruimte conform onderstaand schema.
 

Kamer Oppervlakte m² Prijs per jaar exclusief btw Servicekoste per jaar exclusief btw Beschikbaarheid
105 Circa 73 m² € 6.750,00 € 2.920,00  
109 Circa 55 m² € 4.950,00 € 2.200,00 VERHUURD
111 Circa 73 m² € 6.570,00 € 2.920,00  
113 Circa 100 m² € 9.000,00  € 4.000,00  
116 Circa 42 m² € 3.780,00  € 1.680,00   

Kenmerken van de kantoorruimte
– Systeemplafond v.v. Tl-verlichtingsarmaturen
– Kabelgoten v.v. databekabeling
– Glasvezel aanwezig
– Patchruimte
– Dames en herentoiletten inclusief voorportaal
– Deuropeningsinstallatie
– Vloerbedekking
– Gemeenschappelijk spreekkamer
– Diverse patio’s
– CV d.m.v. radiatoren
– Koeling/ventilatie

Huurtermijn:
in overleg;

Huurbetaling:
per maand vooruit;

Bankgarantie:
ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en te vermeerderen met overheidswege verschuldigde B.T.W.;

Indexering:
jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het
maandprijsindexcijfer van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100) als
gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek;

Aanvaarding:
in overleg.

Terrein
Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’. met als specifieke vorm van detailhandel -abc.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het pand is gelegen aan een zijstraat van de Balkweg en geeft via de Reitscheweg aansluiting op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) die vervolgens weer op steenworp afstand aansluiting geeft op de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s- Hertogen-bosch – Oss).

De bereikbaarheid per auto is met een directe oprit aan de snelweg ideaal. Ook het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn goede busverbindingen met het centrum en het NS-station ’s-Hertogenbosch Oost is op loopafstand.

Saris & Partners Makelaars
Tel: 073 – 623 33 11

Kempenlandstraat 11 Vught

TE HUUR
Circa 550 m² kantoorruimte
in units v.a. circa 33 m²

Het kantoorobject is gelegen aan de Kempenlandstraat 11, op bedrijventerrein De Baarzen in Vught. De kantoorruimte staat op de kop van een kleinschalig bedrijfverzamelcomplex.
De gemeente Vught telt ruim 25.000 inwoners en is gelegen in een landschappelijk mooie omgeving, op korte afstand van de stad ‘s-Hertogenbosch. De kantoorruimte heeft door haar ligging aan een drukke doorgaande weg een uitstekende attentiewaarde.

Kantoorruimte
Het kantoorobject heeft een totale oppervlakte van circa 550 m² verdeeld over 2 bouwlagen. De kantoorruimte is verdeeld in diverse kantoorkamers en is te huur v.a. circa 33 m². De kantoorruimten hebben een net opleveringsniveau en de grote trap is een echte eyecatcher bij binnenkomst. Op de begane grond bevinden zich de entree, diverse kantoren, nieuwe pantry en met tegelvloer, twee toiletgroepen en tot slot treft u naast de pantry, alwaar ook de lunch gebruikt kan worden, een ommuurde patiotuin waarvan u het exclusief gebruik heeft. Op de eerste verdieping treft u naast diverse kantoren, nogmaals toiletten aan en tot slot nog een kleine pantry.

Kenmerken kantoorruimte
– systeemplafond v.v. LED-verlichting
– veel licht inval door de vele raampartijen
– te openen ramen
– representatieve entree
– gescheiden dames- en heren toiletten
– pantry met keukenblok en lunchmogelijkheid
– ommuurde eigen patiotuin
– voldoende aansluitingen voor bekabeling
– verwarming (radiatoren vv thermostatische ventielen)
– glasvezel internetverbinding mogelijk
– diverse airco’s

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Baarzen / Vughtse Hoeven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 15 oktober 2009.   Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’. Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75 Maximum bouwhoogte (m): 13

Locatie
Het kantoorobject is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Tevens is er in de aangrenzende straat, de Industrieweg, een nieuwe bushalte gerealiseerd op slechts 200 meter loopafstand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.
 

Kempenlandstraat 9 a Vught

TE HUUR
Momenteel twee kantoorkamers te huur
resp. van 23 m² en 48 m²

Het kantoorobject is gelegen aan de Kempenlandstraat 9a, op bedrijventerrein De Baarzen in Vught. De kantoorruimten zijn gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig en modern bedrijfsverzamelcomplex. Het geheel is zeer ruim van opzet. De gemeente Vught telt ruim 25.000 inwoners en is gelegen in een landschappelijk mooie omgeving, op korte afstand van de stad ‘s-Hertogenbosch.

Kantoorruimte
Op dit moment zijn er twee ruimtes beschikbaar met een oppervlakte van resp. circa 23 m² en 48 m² kantoorruimte.

Kenmerken kantoorruimte
– systeemplafond met verlichting
– toiletten (gezamenlijk)
– pantry
– spreekkamer (gezamenlijk)
– wifi

Parkeren
Op het eigen terrein en aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs
Enkele unit van circa 23 m² (achterzijde van het pand) € 460,- per maand, exclusief btw
Dubbele unit van circa 48 m² (achterzijde van het pand) € 850,- per maand, exclusief btw

De prijzen zijn inclusief de volgende zaken:
– verbruik gas, water en elektra (mits normaal kantoor verbruik)
– gebruik wifi
– schoonmaak algemene ruimten
– gezamenlijk gebruik spreekkamer
– gebruik pantry
– 24/7 toegankelijk

Servicekosten
De vaste servicekosten bedragen € 25,- per maand per enkele unit exclusief BTW. Voor de dubbele unit bedragen de servicekosten € 50,- per maand, exclusief btw.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Baarzen / Vughtse Hoeven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 15 oktober 2009.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’. 
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Locatie
Het kantoorobject is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Tevens is er in de aangrenzende straat, de Industrieweg, een nieuwe bushalte gerealiseerd op slechts 200 meter loopafstand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

 

De Amert 708 Veghel

TE HUUR
Circa 342 m² kantoorruimte

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen in een kantoor- annex bedrijfsgebouw op bedrijventerrein “De Amert” te Veghel. Het terrein is 81 hectare groot en kent 111 ondernemingen met 1.761 arbeidsplaatsen. Dit is het bedrijventerrein van Veghel waar onder meer gerenommeerde bedrijven zijn gevestigd waaronder zoals Rüttchen Veghel B.V., Jumbo Supermarkten, Splash Design B.V., DMV International en Maison van den Boer.

De kantoorruimte bestaat uit circa 342 m² en is gelegen op de tweede verdieping.

Kenmerken kantoorruimte 
– casco ruimte
– voorbereidingen voor luchtbehandeling zijn aanwezig
– bereikbaar middels gemeenschappelijke entree
– lift aanwezig
– pantry
– toiletruimte
– alarm en elektra per vleugel
– reclame op gevel is mogelijk

Huurprijs 
Circa 342 m² kantoorruimte op de tweede verdieping: € 24.250,00 exclusief BTW per jaar.

Terrein
Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Veghel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Veghel-West’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 18 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3 t/m 4.2’.

Maximum bouwhoogte (m): 30

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is op steenworp afstand van de Rijksweg A50 (Nijmegen-Eindhoven) gelegen en de bereikbaarheid is dan ook uitstekend te noemen. 
 

Nieuwe Eerdsebaan 8 A Schijndel

TE HUUR
Circa 127 m² kantoorruimte, in kamers vanaf 26 m² 
Optioneel: uitbreiding met circa 690 m² bedrijfsruimte

Het te huur aangeboden object is gelegen aan en met zicht op de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel. De gemeente Schijndel ligt in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 23.000 inwoners. De Nieuwe Eerdsebaan is de belangrijkste verbindingsweg tussen Schijndel en de Rijksweg A50. Het pand is in 2010 opgeleverd en het betreft dan ook een modern en hoogwaardig afgewerkt bedrijfsobject. Deelverhuur van het object behoort tot de mogelijkheden.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping, heeft zicht op de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel en heeft een oppervlakte van circa 127 m² in kamers vanaf 26 m².

Kenmerken kantoorruimte
– Turnkey opleverniveau
– Inclusief stoffering
– Systeemplafond met armaturen
– Vloerbedekking
– Inclusief utp bekabeling
– Glasvezel aanwezig
– Airconditioning 
– Alarm aanwezig
– Camera aanwezig
– Pantry
– Toiletten met voorportaal

Bedrijfsruimte
Het is mogelijk om een deel van de bedrijfsruimte van het object te huren. De bedrijfsruimte van circa 690 m² is verdeeld over 2 bouwlagen. Op de begane grond is circa 293 m² gelegen en op de verdieping 397 m². 

Terrein
Het terrein is voorzien van klinkerbestrating en beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen. 

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein -1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van categorie 2’ met als functieaanduiding ‘Kantoor’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 12

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand ligt centraal in de driehoek Den Bosch-Eindhoven-Nijmegen, aan de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel. De Nieuwe Eerdsebaan ontsluit de rondweg om Schijndel (Structuurweg) en sluit aan op de Rijksweg A50. Aan deze ontsluitingsweg is de laatste jaren veel geïnvesteerd om zo de doorstroming van het verkeer te optimaliseren. Naast steden als Den Bosch en Eindhoven zijn ook Oss, Sint-Oedenrode en Veghel eenvoudig en snel te bereiken.

Locatie
Het bedrijfspand ligt op bedrijventerrein Duin III – Noord dat sinds 2001 in ontwikkeling is genomen. Vanwege het hoogwaardige beeld-kwaliteitsplan dat de gemeente Schijndel stringent gehanteerd heeft, is er sprake van een fraai ogend bedrijventerrein. Alle bedrijfsgebouwen in de directe omgeving ogen dan ook verzorgd en zijn onderhoudsarm uitgevoerd, waardoor de beeldkwaliteit ‘lang houdbaar’ blijft. Het bedrijventerrein kenmerkt zich voornamelijk door ambachtelijke bedrijven uit het segment ‘midden- en kleinbedrijven’. Zo bevinden zich in de directe omgeving onder meer Boonman Bedden en Wonen, Accountantskantoor HLB Van Daal & Partners, Van der Schoot Architecten BNA en Schoonmaakbedrijf De Toekomst.

Hambakenwetering 3 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 650 m² kantoorruimte
(inclusief toebedeling algemene ruimte)
Het is mogelijk kantoorruimte vanaf 300 m² te huren

In dit representatieve kantoorverzamelgebouw is nog één verdieping van circa 650 m² kantoorruimte (inclusief toebedeling algemene ruimte) beschikbaar.

Het is mogelijk kantoorruimte vanaf 300 m² te huren.

Het gebouw is in 2016 volledig gerenoveerd.

Het kantorencomplex is gelegen op bedrijventerrein “High Tech Park”, gelegen aan de Noordzijde van ’s-Hertogenbosch. Het terrein wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van hoogwaardige kantoorgebruikers en groothandels-bedrijven. ABN AMRO Commercial Finance, Cryo Solutions, Certitudo Real Estate et cetera zijn reeds op dit bedrijventerrein gehuisvest.

Kenmerken kantoorruimte
– Gezamenlijke representatieve entree
– Deels een systeemplafond voorzien van LED-inbouwverlichtingsarmaturen en deels een industrieel plafond voorzien van LED
  opbouwarmaturen
– Aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing
– Deels vloerbedekkingen, deels vinyl
– Huidige indeling middels transparante en dichte scheidingswanden
– Vernieuwde koelinstallatie
– Veel daglicht toetreding
– Voldoende sanitaire voorzieningen
– ’Industriële look and feel’’
– Grote kantine met pantry

Parkeren
Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen tegen betaling bij te huren.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven)’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.1’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 25

Locatie
Het bedrijventerrein is direct gelegen aan de op- en afritten van de A59 (Waalwijk- ’s-Hertogenbosch) met een directe aansluiting op A2 (Amsterdam- Maastricht). Tevens is het centrum van ’s-Hertogenbosch op enkele autominuten afstand gelegen. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Er is een bushalteplaats op loopafstand gelegen.

 

Parallelweg-West 54 Vlijmen

TE HUUR
Circa 270 m² kantoor-/praktijkruimte 

Het object is gelegen in Vlijmen. Vlijmen is een dorp in de gemeente Heusden en heeft circa 14.000 inwoners. Vlijmen maakt deel uit van een regio die “De Langstraat” wordt genoemd en die van oudsher bekend staat om zijn leer- en schoenenindustrie. Gezien de ligging van Vlijmen kort bij ’s-Hertogenbosch is er een sterke verwevenheid met deze stad ontstaan. 

Kantoor-/praktijkruimte
Het betreft een kantoorunit/praktijkruimte met een totale oppervlakte van circa 270 m² en een overkapping van circa 85 m². Het heeft een turn-key opleverniveau. 
.

Kenmerken kantoor-/praktijkruimte
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichtingsarmaturen 
– Betonnen vloer voorzien van laminaat of vloerbedekking
– Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing
– Centrale verwarming d.m.v. radiatoren
– Recent gemoderniseerd 
– Airconditioning
– Screens
– Databekabeling cat 5
– Pantry met koelkast en close-in boiler
– Toiletgroep met voorportaal
– Alarminstallatie
– Brandblusinstallatie
– Lichtstraat en kantoorruimte E in 2009 gebouwd

Huurprijs
Kantoor-/praktijkruimte E: Circa 270 m²     € 21.500,00 per jaar exclusief btw

Terrein
Het buitenterrein is voorzien van bestrating, groenvoorziening, buitenverlichting, terreinriolering, voldoende parkeergelegenheid, hekwerk met poort en camerabeveiliging. Er is voldoende parkeergelegenheid op het beveiligde buitenterrein en in de directe omgeving is tevens voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vlijmen opgenomen in het bestemmingsplan ‘Vlijmen en Vliedberg’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 12 mei 2015. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Gemengd’.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 40
Maximum bouwhoogte (m): 8

Bereikbaarheid
Het object is gelegen pal aan de op- en afrit 43 van de Rijksweg A59 (’s-Hertogenbosch – Waalwijk – Zevenbergen), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda).
Op korte afstand van het object is een bushalte gelegen, van waaruit een directe busverbinding
is met het NS station van ’s-Hertogenbosch.
 

Van Leeuwenhoekweg 18 B Schijndel

TE HUUR
Circa 45 m² zelfstandige kantoorruimte

De zelfstandige kantoorruimte maakt deel uit van een bedrijfscomplex dat bestaat uit een aantal zelfstandige bedrijfsunits en kantoorunits.
Het bedrijfscomplex is gelegen op Bedrijventerrein Duin II in Schijndel (gemeente Meierijstad). In Schijndel staat de werkgelegenheid voorop. Het object is gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch (10 km) en Eindhoven (18 km). Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door vestiging van diverse grootschalige productie- en expeditiebedrijven, in combinatie met middelgrote en kleine ondernemingen.

Het terrein dateert van midden jaren tachtig en is derhalve een relatief jong bedrijventerrein. In de directe omgeving zijn onder meer gevestigd: ServerPC IT Solutions, Van Cranenbroek, Trigion Beveiligingstechniek, Supreme Petfoods, Gebr. Van Aerle Fruitlogistics, alsmede diverse plaatselijk of kort-regionaal georiënteerde handels-bedrijven.

Kantoorruimte
Het aangeboden betreft circa 45 m² op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Systeemplafond met LED verlichting
– Verwarming door middel van radiatoren
– Airco
– Centrale afzuiging
– Pantry
– Linoleumvloerafwerking
– Kabelgoten
– Alarminstallatie en camerabewaking
– Gezamenlijk gebruik van entree, kantine en vergaderruimte
– Toilet voor eigen gebruik
– Internet en WiFi

Terrein
Op het verharde buitenterrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor algemeen gebruik aangelegd.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’ met als specifieke functieaanduiding ‘kantoor’. 
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 10
 
Bereikbaarheid
Het bedrijfspand is vanuit ’s-Hertogenbosch, alsmede vanuit de op- en afritten van rijksweg A2 (Maastricht – Amsterdam) uitstekend bereikbaar via de Structuurweg. Aan deze ontsluitingsweg is de laatste jaren veel geïnvesteerd om de doorstroming van verkeer te optimaliseren. Op steenworp afstand is de op- en afrit gelegen van rijksweg A50 (Eindhoven – Oss – Nijmegen). Door de komst van deze rijksweg is Bedrijventerrein Duin uitstekend bereikbaar geworden vanuit alle windstreken in de regio.
 

Parallelweg Zuid 33 Boxtel De Baanderije

TE HUUR
Gelegen aan de Parallelweg te Boxtel is Bedrijvencentrum De Baanderije een toplocatie voor uw onderneming, web-winkel, magazijn, opslagruimte, atelier of kantoor. Dit bedrijvencentrum ligt omgeven met natuur, nabij een station en slechts minuten van snelweg A2. Het gebouw is in goede staat.

In het bedrijvencentrum bevinden zich onder meer bedrijven als: Bartique, Rematec B.V. en Pinballpindoll.

Bedrijfsruimte 
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte vanaf circa 100 m² en is gelegen op de begane grond.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Betonvloer
– Krachtstroom
– Lichtkoepels
– Sprinklerinstallatie
– Overheaddeur
– Verwarming middels radiatoren

Kantoorunits
De kantoorunits hebben verschillende oppervlaktes en zijn gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping of aan de achterzijde van het object.

Kenmerken kantoorruimte waaronder bijvoorbeeld
– Systeemplafonds voorzien van TL-verlichting of LED-verlichting
– Internet- en telefonieaansluiting per unit
– Units voorzien van vloerbedekking of houten vloer
– Intercom
– Rolluiken
– Enkele units voorzien van lichtkoepels, enkele van ramen
– Radiatoren
– Gezamenlijk gebruik dames- en herentoilet
– Gezamenlijk gebruik keuken of eigen pantry
Bovenstaande kenmerken kunnen per unit verschillen

Huurprijzen

Unit Oppervlakte Verd. Soort Prijs p.j. excl.
btw en s.k.
Beschikbaarheid
A circa 261 m² BG Bedrijfsruimte € 13.000,00 Niet beschikbaar
Unit 1 circa 44 m² BG Kantoorruimte € 4.370,00 Niet beschikbaar
Unit 2 circa 42 m² BG Kantoorruimte € 4.800,00 Niet beschikbaar
Unit 3 circa 73 m² BG Kantoorruimte € 7.200,00 Niet beschikbaar
Unit 5 circa 37 m² BG Kantoorruimte € 4.275,00 Beschikbaar
Unit 6 circa 38 m² BG Kantoorruimte € 4.275,00 Beschikbaar
Unit 32 circa 13 m² BG Kantoorruimte € 1.140,00 Niet beschikbaar
Unit 33 circa 28 m² BG Kantoorruimte € 2.400,00 Niet beschikbaar
Unit D1 circa 17 m² BG Kantoorruimte € 2.400,00 Beschikbaar
Unit 7 circa 15 m²  1 incl. balkon Kantoorruimte € 2.400,00 Niet beschikbaar
Unit 9 circa 10 m² 1 Kantoorruimte Op aanvraag Niet beschikbaar

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2011’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 juli 2014.

Het perceel heeft volgens bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijf”.

Parkeren
Het terrein is voorzien van klinkers met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is het terrein middels een poort afsluitbaar.

Locatie
De gemeente Boxtel heeft circa 30.000 inwoners. Het object is gelegen aan de Parallelweg Zuid, de doorgaande weg van en naar Boxtel. Boxtel heeft een regionaal gunstige ligging tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Met de locatie pal aan de A2, centraal tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven is Boxtel uitstekend te bereiken. 

Deutersestraat 18 Cromvoirt

TE HUUR
Circa 1.895 m² showroom
Circa 155 m² kantoorruimte
Circa 3.000 m² buitenterrein
Deelverhuur is mogelijk. Vraag ons kantoor naar de mogelijkheden.

Het bedrijfscomplex is gesitueerd in een landelijke omgeving aan de Deutersestraat 18 te Cromvoirt recht tegenover de nieuwe golfbaan Bernardus.

Cromvoirt is een dorp gelegen tussen Vught en ‘s-Hertogenbosch. In Cromvoirt zijn o.a. de volgende bedrijven gevestigd: Gebr. Van Esch Bosbedrijf en Wegenbouw BV, Laspunt Brabant, Firma Schuurmans, Limousin Cromvoirt, Caravan Centrum Cromvoirt, etc.

Showroom
Het betreft een showroom welke momenteel in gebruik is bij een caravandealer. De showroom heeft een totale oppervlakte van circa 1.895 m² is gelegen op de begane grond.

Kenmerken showroom
– Deels betonvloer en deels houten vloer
– Plafond voorzien van LED-verlichting
– Lichtstraat
– Overheaddeur
– Brandblusvoorzieningen
– Toiletten
– Dak is recent volledig vernieuwd en geïsoleerd

Kantoorruimte
Het betreft een kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 155 m² waarvan circa 92 m² is gelegen op begane grond en circa 63 m² is gelegen op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichting
– Verwarming d.m.v. radiatoren
– Screens
– Vloerbedekking

Kenmerken terrein
Het terrein is grotendeels verhard met klinkers. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het gehele terrein is afsluitbaar middels een hekwerk.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Deutersestraat 20′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 1 oktober 2015.
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijf’ met als functieaanduiding specifieke vorm van het bedrijf – herstelinrichting voor- en handel in caravan en campers’.

In overleg met de gemeente is een andere bestemming mogelijk.

Locatie
De Deutersestraat ligt aan de Vlijmenseweg en heeft daarmee een directe verbinding met ‘s-Hertogenbosch. De aansluiting met Tilburg is eveneens goed te noemen door de korte afstand van de op- en afritten van N65.
 

Bruistensingel 100-198 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Turn-key kantoorkamers vanaf circa 27 m²

Het betreft een tweetal kantoorgebouwen gelegen op kantorenpark Soetelieve-Noord aan de Bruistensingel in ’s-Hertogenbosch. Op steenworp afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A2 ter hoogte van Rosmalen. Momenteel zijn beide kantoorgebouwen in gebruik als verzamelcomplex. 

In de directe omgeving bevinden zich onder andere: BizBloqs Management Solutions BV en Hoofdkantoor Huisartsenpost Oost-Brabant.

Kantoorruimte
Er zijn diverse kantoor kamers te huur van o.a. circa 27 m², 35 m², 38 m², 44 m² en 47 m². Het is mogelijk om diverse kamers samen te voegen. 

Kenmerken kantoorruimtes
– Zichtlocatie
– Gezamenlijke representatieve entree
– Receptiedienst; aannemen van post en telefoon
– Alarminstallatie
– Vloerbedekking
– Airco in diverse kamers
– Systeemplafond met LED verlichting
– Kabelgoten voorzien van data aansluiting
– Enkele kantoorruimtes voorzien van glazen scheidingswanden
– Verwarming middels radiatoren
– Lift
– Diverse pantry’s
– Gescheiden heren- en damestoiletten
– Brandblusvoorzieningen

Parkeren
Op het achtergelegen parkeerterrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Deze zijn voor algemeen gebruik.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Noord’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 mei 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Kantoor’ .
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 12

Locatie
De objecten zijn gelegen aan de Bruistensingel 100-198 en 200-298, direct naast de afslag Rosmalen/De Herven (afrit nummer 20) aan de A-2 (Amsterdam-Eindhoven). Ook de A-50 (Nijmegen-Arnhem), N-65 (Tilburg) en de A 59 (Waalwijk-Rotterdam) zijn op enkele autominuten afstand snel te bereiken.Tevens is kantorenpark Soetelieve-Noord gelegen aan de belangrijkste ontsluitingsroute van zowel ’s Hertogenbosch-Noord als van ’s Hertogenbosch-centrum.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen, in de omgeving zijn meerdere bushaltes gelegen, die allen een rechtstreekse aansluiting hebben met station Oost en het NS Centraal Station.
 

Koenendelseweg 9 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Kantoor-/praktijkruimtes
In units vanaf circa 20 m²
Momenteel zijn er geen ruimtes vrij voor verhuur

De praktijkruimte is gelegen op bedrijventerrein “De Rietvelden” in Den Bosch. Bedrijventerrein De Rietvelden vormt het grootste en oudste (binnenstedelijke) bedrijventerrein van Den Bosch. Op De Rietvelden is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd. Zowel de grootschalige bedrijven, waaronder Heineken Nederland, maar ook de kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein.

Kantoor-/praktijkruimte
Het gezondheidscentrum beschikt over 14 praktijkruimten. De kamers hebben een oppervlakte vanaf circa 20 m². Er is sprake van een turnkey opleverniveau. In onderstaande tabel staan welke units beschikbaar zijn.

Kenmerken kantoor-/praktijkruimte
– Eigen entree en voorzieningen
– Systeemplafond
– PVC Vloer
– Wastafels
– Kabelgoten v.v. data
– Automatisch bedienbare screens
– CV v.v. radiatoren
– Airconditioning
– 4 toiletten waarvan 1 geschikt voor minder valide
– Muziekinstallatie in de gang
– Glasvezel bekabeling
– Wifi in de algemene ruimte

Huurprijzen
 

Unit Oppervlakte Prijs per maand
exclusief btw
Servicekosten per maand
exclusief btw
1 17,38 VERHUURD  
2 27,47 VERHUURD  
3 18,19 VERHUURD  
4 16,26 VERHUURD  
5 16,22 VERHUURD  
6 20,49 VERHUURD  
7 26,75 VERHUURD  
8 84,70 VERHUURD  
9 19,61 VERHUURD  
10 17,54 VERHUURD  
11 19,85 VERHUURD  
12 19,38 VERHUURD  
13 19,68 VERHUURD  
14 30,99 VERHUURD  

Parkeren
Zowel op het eigen terrein als aan de openbare weg zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. Tevens beschikt het Gezondheidscentrum over een fietsenstalling.

Bestemming
Het bedrijfspand is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 03-06-2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als specifieke functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 met als specifieke vorm van bedrijf -b15.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – Den Bosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS centraal station Den Bosch treft u in de nabije omgeving. De locatie van het gezondheidscentrum is vanaf het Centraal Station beloopbaar te noemen.

Ladonkseweg 5 Boxtel

TE HUUR
Circa 125 m²
Beschikbaar in units vanaf circa 24 m²
Turn-key opleverniveau!

De kantoorruimte maakt onderdeel uit van het object dat is gelegen op bedrijventerrein “Ladonk” in Boxtel. Boxtel is een gemeente met ca. 30.000 inwoners en ligt aan de Rijksweg A2 tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. In de directe omgeving bevinden zich onder meer: Inteco BV, Zinkunie BV, De Vries Van Oers, Bosch Rexroth, Legrand Nederland BV, ITB Precisietechniek, Distrifresh BV, VDL Technics BV, Vion Boxtel BV, enz.

Afgelopen jaren is onder meer door het economische hoogtij, een behoorlijke opwaardering van de bedrijfsgebouwen en de infrastructuur van het bedrijventerrein, waarneembaar geweest. Nog steeds is herstructurering een onderwerp dat door de gemeente zwaar wordt uitgedragen. Hiervoor is op een groot deel van het bedrijventerrein een ‘Voorkeursrecht gemeente’(WVG) gelegd om zodoende een regiefunctie te bewerkstelligen.

Kantoorruimte
Het betreft hier een bedrijvenverzamelgebouw waar diverse bedrijven zijn gevestigd. Het object is volledig gerenoveerd in 2021 en de ruimtes hebben een turn-key opleverniveau. Aanvaarding in overleg.

Kenmerken kantoorruimte
– Airco
– Vloerbedekking
– Databekabeling
– Gratis WiFi
– Internetaansluiting
– Akoestisch plafond
– Verlichting d.m.v. LED
– Inbraakalarm
– Intercom systeem met beeld, geluid en elektronisch slot
– Toegang middels keyfobs
– Nieuwe kozijnen met HR++ glas
– Pantry’s (volledig ingericht)
– Gezamenlijk gebruik van pantry’s (volledig ingericht met o.a. koffiemachine, watercooler) 
– Gezamenlijk gebruik van toiletten
– Voldoende parkeergelegenheid
– Extra dikke systeemwanden met extra isolatie

Huurprijzen

 

Unit Verdieping Oppervlakte m² Huurprijs exclusief BTW per maand Beschikbaarheid
3 BG Circa 24 m²   Niet beschikbaar
4 BG Circa 30 m² € 405,00 Beschikbaar
10 Verdieping 1  Circa 40 m² € 595,00 Beschikbaar
10b Verdieping 1  Circa 32 m²   Niet beschikbaar
14 Verdieping 1  Circa 32 m²   Niet beschikbaar
15 Verdieping 1  Circa 24 m² € 175,00 Beschikbaar
16 Verdieping 1  Circa 45 m²   Niet beschikbaar
17 Verdieping 1  Circa 26 m²   Niet beschikbaar
18 Verdieping 1  Circa 27 m² € 295,00 Beschikbaar
22 Verdieping 1  Circa 27 m²   Niet beschikbaar

Terrein
Het object beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het buitenterrein is verhard met klinkers en aan de linkerzijde van het pand is gelegenheid tot parkeren.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Ladonk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 09 april 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 16

Locatie
Via de Keulse Baan, de ontsluitingsweg vanaf de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) tot op het bedrijventerrein “Ladonk”, is de bereikbaarheid per auto uitstekend te noemen. Het NS-station Boxtel is op loopafstand gelegen.

 

Bruistensingel 600 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 450 m² kantoorruimte

Het volledig gerenoveerde A-label kantoorgebouw is herkenbaar aan de Bruistensingel. Het kantoorgebouw maakt deel uit van het representatieve kantorenpark Soetelieve-Noord.  Het park is gelegen aan de op- en afritten van en naar de A2 en heeft het adres Bruistensingel 600-698  te ‘s-Hertogenbosch. 

Kantoorruimte
Voor de verhuur is circa 450 m² hoogwaardige kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar. 

Energielabel
Het pand is voorzien van o.a. geheel nieuwe technische installaties conform het energielabel A. Tevens is het gehele interieur vervangen, zijn er nieuwe toiletgroepen aangebracht en heeft het pand een nieuwe representatieve entreehal.

Kenmerken kantoorruimte
– Representatieve gezamenlijke representatieve entree
– Liftinstallatie
– Systeemplafonds voorzien van energiezuinige LED verlichting
– Lichtdetectie
– Luchtbehandelingsinstallatie i.c.m. koeling en verwarming
– Voldoende sanitaire voorzieningen per bouwlaag
– Aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing
– Pantry
– Scheidingswanden conform huidige indeling
– Vloerbedekking
– Exclusief te gebruiken dakterras

Parkeren
Het gehuurde beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Noord’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 mei 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Kantoor”.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 12

Bereikbaarheid
Door haar ligging nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda – ‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch) is het gebouw met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Daarnaast is er op loopafstand een bushalte gelegen die frequente busverbindingen heeft van en naar onder andere het Centraal Station, Station Oost en het centrum van ‘s-Hertogenbosch.
 
 
 
 

Industrieweg 3 H Vught

TE HUUR / TE KOOP
Circa 140 m² kantoorruimte

Het project is gelegen op bedrijventerrein ‘De Baarzen’, aan de westelijke zijde van het spoor. De Baarzen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van solitaire kantoorgebouwen, groothandelsbedrijven en praktijkruimten.

Kantoorruimte
Het betreft circa 140 m² kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Intercom voordeurbel
– Airco
– Warmte terugwininstallatie
– Verwarming middels radiatoren voorzien van thermische ventielen
– Systeemplafond met TL inbouwarmaturen
– Eigen aansluitingen gas, water en licht
– Glasvezel
– Pantry 

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-2’ met als functieaanduiding ‘detailhandel , detailhandel volumineus’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Parkeren
Op het buitenterrein en aan de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd.

Locatie
Het object is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Met de reconstructie van de Industrieweg is een bushalte gerealiseerd slechts 100 meter lopen van het pand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Havenweg 1 Waalwijk

TE HUUR
Circa 744 m² kantoorruimte

Het object aan de Havenweg 1 is gelegen op bedrijventerrein “Haven” in Waalwijk. Naast een uitstekende ontsluiting via het wegennet beschikt de haven van Waalwijk door een verbinding met de Bergsche Maas over waterverbindingen met bijvoorbeeld Rotterdam en Duitsland. Dit bedrijventerrein is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste bedrijventerreinen in de regio, zowel in oppervlak (279 ha) als werkgelegenheid. Het terrein wordt momenteel aan de oostzijde uitgebreid met “Haven acht”.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Stahl Holdings B.V., Univacco, Delft Profilelen, Montagemarkt Waalwijk, Boels Verhuur Waalwijk BV, Van Mossel Automotive Group.

Kantoorruimte
Het betreft circa 294 m² kantoorruimte op de begane grond en circa 450 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Entree voorzien van een balie en tegelvloer
– Inbouwspots
– Verwarming middels radiatoren
– Systeemplafond met LED-verlichting in kantoren
– Warmtewerende beglazing
– Airco
– Vloerbedekking
– Brandblusvoorzieningen
– Kabelgoten voorzien van elektra en data
– Alarminstallatie
– Camerasysteem
– Luxaflex

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen afgesloten parkeerterrein.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Waalwijk opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Haven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 20 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘specifieke vorm van bedrijfsterrein – milieucategorie 2 tot en met 3.2’.
 
Maximum bouwhoogte (m): 16

Locatie
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Haven VI te Waalwijk. Vanwege de centrale ligging is Waalwijk goed ontsloten door de Rijksweg A59 en de Provinciale weg N261 (Midden-Brabantweg). De Rijkswegen A2, A27 en A58 zijn op relatief korte afstand gelegen. Het centrum van Waalwijk is eveneens op korte afstand gelegen.

Tevens beschikt Waalwijk over een binnenhaven, welke in verbinding staat met de Bergsche Maas via waar de havens van Rotterdam gemakkelijk te bereiken zijn.
 

Vughterweg 47 ‘s-hertogenbosch De Bossche Poort

TE HUUR
Circa 640 m² kantoorruimte
In units vanaf circa 210 m²

Turn-key opleverniveau!

Dit markante kantorencomplex is gelegen op de voormalige Isabella Kazerne, genaamd De Bossche Poort en ligt aan de zuidzijde van Den Bosch. Vanaf het kantoorgebouw begint/eindigt de snelweg en De Bossche binnenstad. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de hoge mate van groenvoorzieningen en hoogwaardige woonbebouwing. 

Kantoorruimte
Op dit moment is er in het kantoorgebouw ‘De Bossche Poort’ in totaal circa 1.467,60 m² kantoorruimte beschikbaar.
De verdeling is als volgt:
Begane grond: circa 460 m² kantoorruimte
Begane grond: circa 90,6 m² kantoorruimte (Toren III)
Eerste verdieping: circa 211 m²
Tweede verdieping: circa 266 m² (Toren II)
Tweede verdieping: circa 440 m²

Kenmerken
– Gezamenlijke representatieve entree
– Lift
– Systeemplafond met LED verlichting
– Kamerindeling met scheidingswanden (gedeeltelijk)
– Kabelgoten 
– Pantry
– Dames- en herentoiletten

Parkeren
Het object beschikt over goede (betaalde) parkeerfaciliteiten, zoals een ruim afgesloten parkeerterrein. Daarnaast is er tevens een parkeerkelder aanwezig. De geldende parkeernorm is circa 1:30 m². Het buitenterrein is voorzien van hekwerken met schuifpoort, verharding met betonklinkers en terreinverlichting. Er is tevens een fietsenstalling om uw fietsen te stallen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Vughterpoort’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 31 augustus 2011.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Kantoor’.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op de voormalige Isabella Kazerne, genaamd De Bossche Poort, aan de Vughterweg 47 te
‘s-Hertogenbosch. Op steenworp afstand is de rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) gesiteerd. Daarnaast is de bereikbaarheid van de westkant van de stad en de A59 (‘s-Hertogenbosch – Breda), erg goed te noemen, dankzij de nieuwe westelijke randweg. 

Ook het centrum van de stad is uitstekend bereikbaar, de Vughterweg sluit direct aan op de Vughterstraat die de belangrijkste verbindingsweg is van de zuidkant van de stad naar het centrum.

Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Aan de voorzijde van het gebouw is een bushalteplaats gesitueerd.

 

Middelweg 6 Nieuwkuijk

TE HUUR
Circa 835 m² kantoorruimte
Circa 748 m² bedrijfsruimte / showroom
Deelverhuur mogelijk

Het object is gelegen aan de Middelweg 6 te Nieuwkuijk en is gunstig gelegen ten opzichte van de de rijkswegen A59 en A2 met zichtlocatie vanaf de rijksweg A59. In de omgeving zijn onder andere gevestigd Van Delft Staal, Ince Autocentrum, The People Group, Blue Seven etc. In het gebouw  zijn onder andere gevestigd Kantoor in beweging, Advanced Medical Engineers B.V. en Harry Kuys Keukens. 

Kantoorruimte
De kantoorruimte is zichtbaar vanaf de rijksweg A59, via de Middelweg is de kantoorruimte bereikbaar. Er is circa 835 m² kantoorruimte op de eerste verdieping beschikbaar. Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden, eventueel in combinatie met de bedrijfshal.

Kenmerken van de kantoorruimte
– Kabelgoten
– Vloerbedekking
– Systeemplafond met TL-verlichtingsarmaturen en spots
– Radiatoren

Oplevering
De oplevering van de kantoorruimte wordt in overleg met de huurder bepaald.

Bedrijfsruimte / showroom
Op de begane grond is in totaal circa 748 m² bedrijfsruimte / showroom beschikbaar, circa 418 m² bedrijfsruimte / showroom (Middelweg 6a) alsmede circa 330 m² bedrijfsruimte / showroom met een vrije hoogte van circa 3 meter (Middelweg 6b) 

Kenmerken van de bedrijfsruimte / showroom
– Lichtstraten
– Elektrisch bedienbare overheaddeur

Terrein
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Heusden opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Nieuwkuijk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 september 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijf’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’ met als functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel volumineus en maatschappelijk.
 
Maximum bouwhoogte (m): 11

Locatie
Bedrijventerrein Nieuwkuijk is direct gelegen aan de A59 en met de op- en afritten op circa 2 minuten afstand kan de bereikbaarheid als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed, op circa 500 meter is een bushalte gelegen.
 

Guldengaarde 6 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 190 m² kantoorruimte

Het object is gelegen op bedrijventerrein Maaspoort in Den Bosch. De directe omgeving wordt enerzijds gekenmerkt door hoogwaardige bedrijvigheid zoals onder meer Harting Nederland, Sockshouse, Destil, Wemo Nederland B.V. en anderzijds door de ligging aan de rand van het woongebied Maaspoort.

Kantoorruimte
Het betreft circa 190 m² representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping.

Kenmerken
– Wanden met stucwerk
– Systeemplafonds voorzien van LED-verlichting
– De plafondplaten zullen worden vervangen
– Databekabeling
– Radiatoren
– Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
– Alarmsysteem
– Tussenmeters voor gas, water en elektra
– Patchkast
– Airco
– Pantry

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen (Treurenbuirg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.1’ met als specifieke vorm van detailhandel abc.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 10
 
Locatie
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de Rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de Rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de Rijksweg A16 (Rotterdam – Breda).

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed. Op circa 450 m is een bushalte gelegen met een rechtstreekse aansluiting op het NS centraal station van ‘s-Hertogenbosch.

De Grote Elst 1 -11 Rosmalen

TE HUUR
Circa 300 m² kantoorruimte op de eerste verdieping
In units vanaf 18 m²

Dit representatieve kantoorgebouw is in 2000 ontwikkeld en gelegen aan De Grote Elst op bedrijventerrein De Vliert, aan de oostzijde van Den Bosch. Door de ligging aan De Grote Elst wordt een hoge attentiewaarde bereikt. Het gehele bedrijventerrein heeft, mede door de ruime opzet en bouwstijl, een hoogwaardige uitstraling.

In de directe omgeving van het object zijn onder meer gevestigd: Finesse Parketvloeren B.V., B&B Design, Cookies, Thuiszorgmaterialen SMA B.V., De Lelie Schoonmaakdiensten, Hoedemakers bouw en ontwikkeling en Heijmans.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een totale oppervlakte van circa 300 m², verdeeld in 10 individuele kantoorkamers. De kamers hebben een oppervlakte vanaf circa 18 m².

Kenmerken
– Systeemplafonds met LED verlichtingsarmaturen
– Kabelgoten voorzien van databekabeling
– Centrale verwarming d.m.v. radiatoren
– Brandblusvoorzieningen
– Douche in de algemene ruimte
– Pantry in de algemene ruimte
– Toiletten met voorportaal
– Lift
– Archiefruimte mogelijk op zolder
– Zonnepanelen 160 stuks dus lage energiekosten

Servicekosten
In de servicekosten is het navolgende inbegrepen:
– WIFI
– Gemeenschappelijk gebruik van één spreekkamer (agendasysteem)
– Gemeenschappelijk gebruik van de toiletgroep
– Gemeenschappelijk gebruik van de pantry, vaatwasser, koelkast
– Schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten
– Gebruik van de centrale afvalcontainer
– Verwarming/koeling in de kantoorruimte
– Levering en verbruik van elektra en water

Bestemming
Het kantoorgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ”Hintham”. Onherroepelijk sinds 15 mei 2011.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ”kantoor”.

Terrein
Op het parkeerterrein zijn nog 10 parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de parkeerplaatsen geldt een huurprijs van € 250,00 per parkeerplaats per jaar exclusief BTW. Uitgangspunt is dat iedere unit de mogelijkheid heeft tot het huren van 1 parkeerplaats.

Locatie
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed, de Rijkswegen A2 en A59 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed te noemen met het NS station Den Bosch-Oost en diverse bushaltes in de directe omgeving.

De Kleine Elst 11 Rosmalen

TE HUUR
Circa 764 m² kantoorruimte
Verdeeld over de 1e en 2e verdieping

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen aan De Kleine Elst 11 in Rosmalen op bedrijventerrein Hintham Noord / De Vliert. Dit bedrijventerrein is aan de Oostzijde van ’s-Hertogenbosch gelegen en beslaat zo’n 12 ha. Een deel van het bedrijventerrein bestaat uit percelen met bedrijfswoningen. Het andere gedeelte bestaat uit fraaie bedrijfsgebouwen aan de doorgaande weg.

In de directe omgeving van het object zijn onder meer gevestigd: Wazo Bedrijven, Schoonmaakbedrijf St. Gotthard B.V., TegelDirect.nl en Moneytronic Nederland BV.

Kantoorruimte
Het betreft circa 385 m² kantoorruimte op de 1e verdieping en circa 379 m² op de 2e verdieping. De kantoorruimte is verdeeld in meerdere ruimtes cq kamers. Deelverhuur per verdieping is mogelijk.

Kenmerken kantoorruimte
– Representatieve entree
– Systeemplafond v.v. verlichting
– Deels vloerbedekking en deels laminaat
– Kabelgoten voorzien van elektra en data
– Airco
– Lift
– CV voorzien van radiatoren
– Brandblusvoorzieningen
– Alarmsysteem
– Systeemwanden
– Pantry
– Toiletten

Huurprijzen
Huurprijs € 125,00 per m² per jaar exclusief btw
Servicekosten € 35,00 per m² per jaar exclusief btw

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Hintham’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 18 mei 2011.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 14

Locatie
De Kleine Elst is een parallelweg van De Grote Elst, welke via de Graafsebaan aansluit op Rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch – Oss). Deze sluit na ongeveer één kilometer in westelijke richting aan op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht), in oostelijke richting sluit deze aan op de rijksweg A50 (Eindhoven-Apeldoorn). Deze aansluitingen hebben ervoor gezorgd dat de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen is.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens goed te noemen. NS station ’s-Hertogenbosch-Oost is op korte afstand van het object gelegen. Tevens is er in de directe omgeving een bushalte gelegen.
 

Kempenlandstraat 15-27 Vught

TE HUUR
Twee units van circa 214 m² en circa 36 m²

De te huur aangeboden bedrijfsruimte is gelegen aan de Kempenlandstraat 25A, op bedrijventerrein “De Baarzen” ten oosten van de kern van Vught. De gemeente Vught telt ruim 25.000 inwoners en is gelegen in een landschappelijk mooie omgeving, op korte afstand van de stad ‘s-Hertogenbosch. De omgeving kenmerkt zich enerzijds door een mix van midden en kleine bedrijven en anderzijds door de aanwezigheid van solitaire kantoorgebouwen, groothandelsbedrijven en praktijkruimten.

Bedrijfsruimte
Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw waarin diverse kleinschalige bedrijfsunits worden aangeboden voor verhuur. De units zij enkel geschikt voor opslagactiviteiten.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Betonvloer
– Eigen roldeur
– 220 Volt en optie voor 380 Volt
– Sprinkler installatie
– Units kunnen onderling gekoppeld worden
– Casco oplevering
– Toilet (gezamenlijk)
– Pantry (gezamenlijk)
– 24 uur per dag bereikbaar

Huurprijzen  
 

Unit     Oppervlakte m² Hoogte Prijs per maand exclusief btw Beschikbaarheid
15-1 12 m² opslag + 18 m² kantoor 3 meter € 250,00 Niet    beschikbaar
15-2 63 m² 6 meter+1 meter € 475,00 Niet beschikbaar
15-3 63 m² 6 meter+1 meter € 475,00 Niet beschikbaar
15-5 140 m² 6 meter+1 meter € 1.000,00 Niet beschikbaar
15-6 12 m² 4,5 meter € 75,00 Niet beschikbaar
17-10 36 m² 2,5 meter € 300,00 Niet beschikbaar
25-1 214 m² 3,7 meter € 1.500,00 Beschikbaar
25-2 200 m² 3,7 meter € 1.200,00 Niet beschikbaar
25-3 57 m² 2,4 meter+2 meter € 400,00 Niet beschikbaar
25-6 33 m² 2,4 meter+2 meter € 300,00 Niet beschikbaar
25-7 36 m² 2,2 meter € 310,00 Beschikbaar
25-8 33 m² 2,4 meter + 2 meter € 300,00 Niet beschikbaar
27-1 60 m² 5 meter   Niet beschikbaar
27-2 90 m² 5 meter € 650,00 Niet beschikbaar
27-6 230 m² 5 meter + 2 meter € 1.150,00 Niet beschikbaar
27-12 18 m² 3 meter € 150,00 Niet beschikbaar
27-16 18 m² 3 meter € 150,00 Niet beschikbaar
27-17 18 m² 3 meter € 150,00  Niet beschikbaar
27-18 51 m² 3 meter € 400,00 Niet beschikbaar

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Baarzen / Vughtse Hoeven’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 15 oktober 2009.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijfswoning’.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Terrein
Het terrein is verhard middels klinkerbestrating en er is voldoende parkeergelegenheid.

Locatie
Het betreft een locatie op zeer korte afstand van zowel het centrum van Vught als van de op- en afritten van de Rijksweg A2 waardoor onder andere ’s-Hertogenbosch en Eindhoven zeer eenvoudig te bereiken zijn. Ook de provinciale weg N65 in de richting van Tilburg en Den Bosch ligt op zeer korte afstand.

Een bushalte met rechtstreekse busverbinding naar Den Bosch bevindt zich op circa 100 meter afstand. Het NS Station van Vught bevindt zich eveneens op loopafstand.
 

Venbroekstraat 5 Nieuwkuijk

TE HUUR
Functioneel bedrijfsobject
Circa 935 m² bedrijfsruimte
Circa 1.015 m² entresol
Circa 92 m² kantoorruimte

Aan de Venbroekstraat 5 te Nieuwkuijk is het functionele bedrijfsobject gelegen. De Venbroekstraat ligt aan de rand van bedrijventerrein ‘Nieuwkuijk’ en op korte afstand van de dorpskern van Vlijmen. Nieuwkuijk is gunstig gelegen ten opzichte van de Rijkswegen A59 en A2.

In de omgeving zijn onder andere gevestigd René van de Wiel Fijnmetaal BV, Dré Lommers Reclamebelettering, Boelens Modestoffen VOF, Wetalent etc.

Bedrijfsobject
Het bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 2.042 m², bestaande uit circa 935 m² bedrijfsruimte, circa 92 m² kantoorruimte op de begane grond en circa 1.015 m² opslagruimte op de verdieping.

Kenmerken bedrijfs-/atelierruimte
– Betonvloer en betegeld
– Elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur
– Deels systeemplafond voorzien van ledverlichting
– Overheaddeur
– Heater
– Brandblusvoorzieningen

Kenmerken opslagruimte verdieping
– Lichtstraat
– TL-verlichting
– Houten verdiepingsvloer

Kenmerken kantoorruimte
– Deels natuurstenenvloer, deels vloerbedekking
– Systeemplafond voorzien van inbouwspots
– Alarminstallatie
– Glazen scheidingswanden
– Airco
– Toilet

Terrein
Aan de voor- en achterzijde van het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Ook langs de doorgaande weg is voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Heusden opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Nieuwkuijk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 september 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijf’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. 

Maximum bouwhoogte: 11 m

Locatie
Door ligging op zeer korte afstand van de Rijksweg A59 is bedrijventerrein Nieuwkuijk uitstekend bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, op circa 500 meter is een bushalte gelegen.

 

Pettelaarseweg 190 G ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 125 m² commerciële ruimte

Deze commerciële ruimte is gelegen aan de Pettelaarseweg, in ‘s-Hertogenbosch Zuid, op een zeer herkenbare locatie nabij de hoek met de Zuiderparkweg, onder in de plint van een appartementencomplex.  

De omgeving kenmerkt zich door zijn grote diversiteit aan winkels waaronder: Jumbo, Primera, Kruidvat en Hoepelman Kappers.

Commerciële ruimte
Het betreft een commerciële ruimte met een oppervlakte van circa 125 m² gelegen in de plint van een appartementencomplex. Het object beschikt ook over een achteringang. 

Kenmerken commerciële ruimte
– Balkenplafond voorzien van LED verlichting en inbouwpots
– Tegelvloer
– Pantry
– Laminaatvloer
– Toilet

Parkeren
Aan de voorzijde van het object zijn en in de nabije omgeving zijn voldoende gratis parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Zuid’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 30 augustus 2011.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum -2’. 

Maximum bouwhoogte (m): 15
 
Locatie
De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed te noemen. Een rechtstreekse busverbinding met NS station ’s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand. Tevens zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 en de provinciale weg zeer goed te bereiken.

 

Australielaan 10 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 240 m² kantoorruimte

De kantoorruimte is gelegen op Bedrijventerrein “De Herven” , een gemengd bedrijventerrein met een grote verscheidenheid in uitstraling en functies. Ook is de Bossche Woonboulevard met al haar voorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

Kantoorruimte 
In dit bedrijfsverzamelgebouw is nog één representatieve kantoorunit beschikbaar, gelegen op de eerste verdieping, ter grootte van circa 240 m² (inclusief toebedeling algemene ruimte). Andere gebruikers van het verzamelgebouw zijn Mauriks Group B.V. en Poplight B.V..

Opleveringsniveau
Kantoorruimte
• gezamenlijke entree;
• open trap met verbinding naar de 1e verdieping;
• aanwezige vloerbedekking*;
• huidige indeling met scheidingswanden*;
• gescheiden dames- en herentoilet;
• kabelgoten ten behoeve van data, telefonie en elektrapunten;
• kantoren deels voorzien van mechanische ventilatie en airconditioning;
• alarminstallatie, gezamenlijk gebruik;
• aluminiumkozijnen voorzien van dubbele beglazing;
• lamellen;
• pantry met onder andere vaatwasmachine, koelkast;
• systeemplafond voorzien van TL-inbouwverlichtingsarmaturen;
• inbouwspots en wandverlichting;
• verwarming middels radiatoren.

* genoemde zaken worden eenmalig ter beschikking gesteld. Aanpassingen, onderhoud, vervanging en verwijdering komen voor rekening en risico van huurder.

Parkeren
Er behoren voldoende parkeerplaatsen tot het gehuurde.

Bestemming
Het gebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven)’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit
d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2′ en specifieke vorm van detailhandel abc’.

Locatie
Het verzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein “De Herven”, en uitstekend bereikbaar door haar ligging, nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda- ‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen-
’s-Hertogenbosch). Er zijn goede busverbindingen met het centrum en het NS-station.

Heidebloemstraat 15 B Schijndel

TE HUUR
Circa 112 m² kantoorruimte

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen aan de Heidebloemstraat 15B op bedrijventerrein Molendijk in Schijndel. Schijndel is een gemeente met ruim 23.700 inwoners en is gelegen in het gebied tussen ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Oss-Nijmegen.

Kantoorruimte
Het betreft een bedrijfsobject bestaande uit circa 112 m² kantoorruimte op de begane grond.

Kenmerken
– Balie
– Systeemplafond voorzien van TL-verlichting en inbouwspots
– Deels tegelvloer en deels vloerbedekking
– Alarmsysteem
– Verwarming middels radiatoren
– Airco
– Toilet
– Pantry

Terrein
Aan de voorzijde van het object zijn 3 exclusieve parkeerplaatsen gereserveerd op het afgesloten terrein.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen”. Dit werd onherroepelijk op d.d. 10-11-2015.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein – 2’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 4’. 

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 10
 
Locatie
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Zowel richting ’s-Hertogenbosch Rijksweg A2, (Maastricht-Amsterdam) als bij Veghel, de op- en afritten van Rijksweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) is de ontsluiting op het Rijkswegennet van Nederland uitstekend geregeld. Het object ligt op zeer korte afstand van de Structuurweg (N617), welke de verbinding vormt tussen de Rijkswegen A2 en A50.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het Centraal Station van de NS in ‘s-Hertogenbosch ligt op loopafstand.
 

Stationsstraat 12 Boxtel

TE HUUR
Circa 92 m² commerciële ruimte

De commerciële ruimte is gelegen in het centrum van Boxtel op een semi-promenadegebied-locatie, aan Stationsstraat 12. De Stationsstraat is een verlengde van de kernwinkelstraat, de Rechterstraat. De directe omgeving bestaat uit een mix van winkels, woningen, horeca en balie- en kantoorruimten.

Commerciële ruimte
Het betreft een commerciële ruimte met een verhuurbare oppervlakte van circa 92 m² en heeft een frontbreedte van circa 6 meter. Het object leent zich uitstekend voor horeca, detailhandel of een baliekantoor functie.

Kenmerken commerciële ruimte
– Warmtegordijn
– Elektrisch bedienbaar rolluik
– Systeemplafond met TL-verlichting
– Toilet 
– Pantry
– Geluidsinstallatie

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
De commerciële ruimte is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Centrum Boxtel’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 28 juni 2007.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum -2’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met  categorie 3.1’, ‘een bedrijf tot en met categorie 3’.

Locatie
Boxtel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. De kerngemeente Boxtel telt ca. 20.000 inwoners. Inclusief de woonkernen Liempde, Lennisheuvel en Esch telt de gemeente Boxtel 33.088 inwoners. 

De commerciële ruimte is gelegen aan de Stationsstraat. De Stationsstraat is het verlengde van de Rechterstraat en biedt toegang tot het centrumgebied rondom de markt van Boxtel. Zowel het centrum als de Stationsstraat zijn vanuit de regio goed te bereiken.

Ondanks dat dit object in een voetgangersgebied ligt is het nog steeds (incidenteel) met de auto bereikbaar.

Ook met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de bushalte Prins Hendrikstraat en het centraal station van Boxtel is op loopafstand gelegen.

 

Stationsstraat 37 Boxtel

TE HUUR
Circa 115 m² balie-/kantoor-/winkelruimte
Luxe en karakteristieke uitstraling!

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen op de begane grond en eerste etage van het karakteristieke pand aan de Stationsstraat 37 in Boxtel. Boxtel is een gemeente met circa 30.000 inwoners. Boxtel ligt centraal tussen de steden ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven, aan de rijksweg A2.

Het centrum van Boxtel vormt het kernwinkelgebied van de gemeente en kenmerkt zich door een mix van winkels van lokale ondernemers, landelijke ketens en horeca. De belangrijkste winkelstraten in dit gebied zijn de Rechterstraat, de Rozemarijnstraat, de Markt, de Molenstraat, de Croonpassage, de Kruisstraat en de Stationsstraat. Het NS Station Boxtel ligt op loopafstand. Vanwege de ligging in de Stationsstraat is het object nog steeds goed bereikbaar met de auto. Het pand heeft vanwege haar markante verschijningsvorm een hoge attentiewaarde.

Balie-kantoor/winkelruimte
De ruimte heeft een oppervlakte van circa 115 m² waarvan circa 35 m² gelegen op de eerste etage met een frontbreedte van circa 5 meter. De ruimte heeft een zeer karakteristieke uitstraling, maar is voorzien van een moderne inrichting en afwerking.

Kenmerken balie-kantoor/winkelruimte
– Frontbreedte circa 5 meter
– Houten vloer
– Mogelijkheid ruimte te scheiden middels luxe stalen taatsdeuren
– Houten balken plafond
– Kabelgoten
– CV-installatie met radiatoren
– Gestucte wanden
– Vide
– Keuken
– Toilet

Parkeren
Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen in de directe omgeving van de winkelruimte aanwezig. Het gaat hierbij om zowel betaald als gratis parkeren. De kantoorruimte is overigens op loopafstand van het NS Station Boxtel gelegen dat ontsluiting geeft in de richtingen Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Centrum Boxtel’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 19 mei 2020 is deels onherroepelijk in werking.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Centrum-2′ en dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie 3’.

Locatie
Door de ligging nabij de op- en afritten van de rijksweg A2 is de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen. Het NS-station Boxtel, met rechtstreekse verbinding naar Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is op korte afstand gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is daarmee eveneens goed te noemen.

Rietveldenweg 80 -82 ‘s-hertogenbosch Het Rietblok

TE HUUR
Circa 610 m² turn-key kantoorruimte!

Het object is gesitueerd aan de Rietveldenweg 80-82 op bedrijventerrein “De Rietvelden”. Bedrijventerrein De Rietvelden in
’s-Hertogenbosch is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Vanwege de ligging direct aan de Rietveldenweg heeft het object een goede attentiewaarde.

De Rietvelden is een modern bedrijventerrein, dat uitstekend bereikbaar is en optimaal profiteert van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Epplejeck Horse & Rider Den Bosch, Makro, Profile Tyre Center en Q-Wash.

Kantoorruimte
Er is circa 610 m² kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar.

Kenmerken kantoorruimte
– Turn-key opleverniveau
– Voorzien van databekabeling
– Vloerbedekking
– Airco
– Verwarming middels radiatoren
– Systeemplafonds voorzien van inbouwarmaturen
– Glazen scheidingswanden
– Lift
– Gescheiden dames- en herentoilet
– Pantry

Terrein
De mogelijkheid bestaat 8 parkeerplaats(en) gelegen op het achterliggende parkeerterrein te huren. De kosten per parkeerplaats bedraagt € 350,00 excl. btw per jaar.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.
 

Weerdskampweg 6 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 1.181 m² bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is gelegen op de hoek van de Rietveldenweg/Weerdskampweg, op bedrijventerrein “De Rietvelden” in
‘s-Hertogenbosch.

Bedrijventerrein De Rietvelden kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Op De Rietvelden bevinden zich onder andere Q-Wash, Heineken Nederland, KEK, Makro, Sligro, MY Jewellery, en een groot aantal (klein) handelsbedrijven.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.181 m² en bestaat uit twee compartimenten alsmede een afgesloten buitenterrein aan de achterzijde.

Kenmerken bedrijfsruimte
– 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren
– Betonvloer
– Lichtstraten
– Verlichting middels TL-verlichting
– Krachtstroom
– Inpandige kantoorruimte
– Brandblusvoorzieningen
– Wasgelegenheid
– Toiletten

Het is bespreekbaar om het objecten inclusief garageapparatuur te huren voor zover deze aanwezig is.

Parkeren
Aan de voorzijde van het object en aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 4.1’.
 
Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het modern ogend bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

 

Staarten 21 Boxtel

TE HUUR
Circa 270 m² kantoorruimte/showroom
Circa 175 m² bedrijfsruimte

De te huur aangeboden bedrijfsruimte is gelegen aan de Staarten 21 in Boxtel, op bedrijventerrein Ladonk. Bedrijventerrein Ladonk is in het begin van de jaren ’90 tot uitgifte gekomen. Ladonk I en II en bestaat uit een aantal middelgrote en kleine gebouwen. Staarten 21 maakt deel uit van Ladonk III, dat sinds 2000 tot ontwikkeling is gekomen.

De kwaliteit van de bedrijfsgebouwen aan de Staarten is goed te noemen. De aanwezig bedrijfsgebouwen hebben over het algemeen een hoogwaardige uitstraling.

Kenmerken van de showroom / kantoorruimte
– Betonnen vloer voorzien van deels vloerverwarming en tegels en deels vloerbedekking en laminaat
– Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en rolluiken
– Deels stalen dak voorzien van industriële lampen
– Alarminstallatie
– Radiatoren
– Pantry
– Airconditioning
– Gescheiden dames- en herentoilet

Bedrijfsruimte
Voor verhuur is circa 175 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond beschikbaar.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Elektrische bedienbare overheaddeuren
– Vloerstofdichte betonnen vloer
– Gevels voorzien van glas- en sandwichpanelen
– Stalen dak voorzien van TL-verlichtingsarmaturen
– Indirect gestookte heater
– Krachtstroom

Terrein
Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Ladonk”. Dit werd onherroepelijk op d.d. 9-4-2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein – 1’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 5’, met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’ met als specifieke vorm van detailhandel -5.

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 16

Bereikbaarheid
Boxtel strekt zich uit langs de rijksweg A2 tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Het object is gelegen op het nieuwste gedeelte van bedrijventerrein Ladonk en bevindt zich hierdoor op korte afstand van de op- en afritten van de rijksweg A2. De bereikbaarheid van bedrijventerrein “Ladonk III” is uitstekend te noemen.

 

Rietveldenweg 2 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 750 m² bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is gelegen op het terrein aan de Rietveldenweg 2 op bedrijventerrein “De Rietvelden” in ‘s-Hertogenbosch. Aan de voorzijde van dit terrein is Pets Place Boerenbond gelegen. Achter op het terrein zijn een aantal bedrijfshallen gesitueerd waarvan de laatste bedrijfshal voor verhuur beschikbaar is.

Bedrijventerrein De Rietvelden kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en vrachtverkeer.

Op De Rietvelden bevinden zich onder andere Washin-7, Heineken Nederland, KEK, Makro, Sligro, MY Jewellery, en een groot aantal (midden en klein) handelsbedrijven.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 750 m² (50m x 15m). Het terrein wordt in de avond afgesloten door middel van een hekwerk.

Kenmerken van de bedrijfsruimte
– Elektrisch bedienbare overheaddeur
– Vrije hoogte van 3.60 m onder het spant
– Toilet

Parkeren
Op het buitenterrein is beperkte parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.

Maximum bouwhoogte (m): 10

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u op loopafstand aan. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

Vughterstraat 39 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 120 m² winkelruimte
Industriële look & feel!

Het betreft een eersteklas winkelruimte gelegen op een perfecte locatie in het hartje centrum van ’s-Hertogenbosch.

De Vughterstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele kwaliteitszaken en statige en karakteristieke panden. Het object bevindt zich in het meest drukke (winkel)gedeelte van de Vughterstraat.

In de directe omgeving zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd: Kookwinkel, Symfony Albert Hein, Zara, Rituals, Boergondisch Streekproducten, Living Home Interieurs en Mettrop.

Winkelruimte
Het winkelobject biedt aan huidige verkoopoppervlakte circa 120 m² met een frontbreedte van circa 4 m.

Kenmerken winkelruimte
– Industriële look & feel
– Luxe verlichting en spots
– Beton vloer
– Airco
– Kantoorruimte met systeemplafond
– Pantry

Parkeren
Parkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. Tevens is parkeergarage Wolvenhoek op loopafstand van het object gelegen. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Centrum’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 1’, met als gebiedsaanduiding ‘cultuurhistorische zone’.

Locatie
Het object is op zeer korte afstand gelegen van het grote verkeersplein “Wilhelminaplein” die aansluiting geeft op de rijkswegen A2 (Amsterdam-Maastricht) en A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch – Oss).
Tevens is de bereikbaarheid met zowel het eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed te noemen. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en de afstand naar het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch is circa 900 meter. Er zijn in de omgeving diverse parkeergarages en parkeerplaatsen tegen betaling aanwezig.
 

Ruwekampweg 6 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 325 m² bedrijfsruimte/showroom

De bedrijfsruimte is gelegen aan de rechterzijde van het gebouw waar de paardensportgroothandel Epplejeck gehuisvest is. Het object heeft een uitstekende locatie, tegenover trekpleister Sligro, op het grootste bedrijventerrein van ‘s-Hertogenbosch, ‘De Rietvelden. Dit binnenstedelijk bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Zowel grote ondernemingen als Makro en Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Epplejeck, Bouwmaat, Profile Tyre Center en Washin-7.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte/showroom heeft een oppervlakte van circa 325 m².

Kenmerken
– Monolitische betonvloer
– Gedeeltelijk systeemplafond
– Verlichting middels Tl-verlichting
– Gedeelte vrije hoogte 6,0 meter deels 3 meter
– Alarminstallatie (gezamelijk)

Parkeerterrein
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het terrein is verlicht en middels een hekwerk afsluitbaar.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 4.1’.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving.
 

Bramerslandstraat 17 A Den dungen

TE HUUR
Circa 600 m² bedrijfsruimte inclusief zeer ruim buitenterrein

De bedrijfsruimte is gelegen aan de Bramerslandstraat in Den Dungen. De Bramerslandstraat is ruim van opzet met een gevarieerde bouw. Het centrum van Den Dungen ligt op loopafstand. Den Dungen is een dorp gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch en maakt onderdeel uit van de gemeente Sint Michielsgestel. 

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 600 m², verdeeld over twee bouwlagen. Het object is geschikt voor opslagactiviteiten cq. lichte bedrijvigheid. 

Kenmerken
– Beton/zeskantvloer
– Overheaddeur
– Loopdeur
– TL-verlichting
– (Kracht)elektra
– Keukenblok
– Toiletten
– Badkamer
– Eigen nutsvoorzieningen

Buitenterrein
Het object is gelegen op een perceel van ruim 2.500 m². Het buitenterrein is deels verhard en deels voorzien van gras.

Locatie
De Bramerslandstraat ligt tussen het centrum van Den Dungen en het buitengebied, op korte afstand van de provinciale weg N279 (’s-Hertogenbosch – Veghel – Helmond). Deze sluit bij ’s-Hertogenbosch aan op rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) en bij Veghel op rijksweg A50 (Eindhoven – Zwolle). De bereikbaarheid met eigen vervoer is derhalve goed te noemen.
 

Onderwijsboulevard 225 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 350 m² kantoorruimte op de 1e verdieping
Deelverhuur is bespreekbaar

De kantoorruimte is gelegen aan de Onderwijsboulevard op de 1e verdieping van het kantoorgebouw Agri & Food Plaza. Een unieke locatie op het Paleiskwartier. Het Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch is de toplocatie voor juridische, financiële en zakelijke dienstverlening en kennisinstellingen.

De landelijke aantrekkingskracht van het Paleiskwartier wordt bepaald door de sterke combinatie van vier vestigingsfactoren:
– optimale bereikbaarheid zowel per spoor (CS) als per auto met een openbare parkeergarage voor 1.000 voertuigen;
– aantrekkelijke mix van wonen, (hoofd)kantoren, hogescholen, kennisinstituten,
rechtbank en vele goede voorzieningen;
– de historische binnenstad op loopafstand;
– hoogwaardige stedelijke architectuur en openbare ruimte.

De Onderwijsboulevard ligt in ’s-Hertogenbosch West, direct naast het station. Door de aanwezigheid van bijna 30.000 studenten en vele bedrijven is het een levendig gebied. Zowel de hogescholen Avans en HAS, als MBO-instelling Koning Willem I College zijn hier gevestigd. In 2016 is aan de andere kant van het spoor de universitaire opleiding Data Entrepreneurship gestart aan de Jheronimus Academy of Data Science (JADS).

Kantoorgebouw
Het Agri & Food Plaza-gebouw is een modern kantoorgebouw dat een oppervlakte van circa 7.500 m² beslaat. Het gebouw heeft een strakke en eigentijdse uitstraling en is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie.

De begane grond is voorzien van een bemande receptie, een vergadercentrum, bedrijfsrestaurant, flexwerkplekken en de verbinding naar het buitenterras/tuin. Daarnaast is er ook een groot atrium met een open trap die de begane grond verbindt met de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich meer kantoren en vergaderruimtes, evenals een grote zaal die gebruikt kan worden voor conferenties, presentaties en andere evenementen. Aan de achterzijde van gebouw is een gezellige tuin gecreëerd.

Op de 1e verdieping van het Agri & Food Plaza-gebouw is circa 350 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Kenmerken kantoorruimte
– Centrale entree met receptiebalie
– Buitenterras
– Bedrijfsrestaurant
– Lift en een trappenhuis
– Mindervalidentoilet op de begane grond
– Gescheiden dames- en herentoiletten per verdieping
– Systeemplafonds met LED-verlichtingsarmaturen en bewegingssensoren
– Meervoudige ventilatie met topkoeling
– Plafondverwarming
– Zonwerende beglazing
– Aluminium kozijnen voorzien van te openen ramen
– Bouwkundige wanden, afgewerkt met spuitwerk
– Gecompartimenteerd wandkabelgootsysteem tbv elektra, data en telefoonbekabeling
– Vloerafwerking: over de volledige ruimte voorzien van een computervloer
– Brandpreventiemiddelen
– Brandmeldinstallatie
– Ontruimingsinstallaties
– Poortinstallatie

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A++.

Parkeren
Het Agri & Food Plaza-gebouw beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De parkeerplaatsen zijn onder het gebouw gelegen en tijdens openingstijden toegankelijk. Tevens zijn er verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s, fietsers en scooters aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Paleiskwartier-Willemspoort-Station’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 26-6-2012 en onherroepelijk d.d. 24-6-2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Maatschappelijk’ met als functieaanduiding ‘kantoor’.

Maximum bouwhoogte (m): 20

Locatie
Het Paleiskwartier grenst direct aan de westkant van het Centraal Station. Via de Stations-passerelle of de Paleisbrug over het spoor, loopt men binnen enkele minuten de Bossche binnenstad in. De bereikbaarheid per auto is uitstekend met de Randweg die het Paleiskwartier verbindt met de A2 en A59.

 

Verwersstraat 26 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 40 m² kantoorruimte

Onderhavig kantoorruimte is gelegen aan de druk bezochte Verwersstraat in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.
De Verwersstraat kenmerkt zich door haar karakteristieke panden en staat in de omgeving bekend als luxe winkelstraat. Naast een brede variatie van retailformules zoals Westside, Vanilia, Suit Supply, Annadiva zijn er ook tal van hoogwaardige horecaformules in de straat aanwezig. De mix van retail-, horeca- en kantoorpanden maakt het ‘klimaat’ uitermate interessant voor ondernemers om zich in deze straat te vestigen.

Kantoorruimte
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 40 m².

Kenmerken
– Gezamenlijke entree
– Vloerbedekking
– Verwarming middels radiatoren
– Pantry 
– Toilet

Parkeren
Op loopafstand bevinden zich tal van betaalde parkeer- mogelijkheden. Zo is op ruim 500 m loopafstand parkeergarage de Wolvenhoek met een capaciteit van 470 parkeerplaatsen te vinden. Parkeergarage St.-Jan ligt nabij de bekende Sint-Janskathedraal en biedt ruimte aan 1.040 auto’s.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als gebiedsaanduiding ‘cultuurhistorische zone’.

Bereikbaarheid
De Verwersstraat heeft een aansluiting met de Zuidwal / Hekellaan / Pettelaarseweg. Vanuit deze wegen zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 goed bereikbaar. Ook de bereikbaarheid in de richting van Vught en Tilburg via de N65 is goed te noemen.
Tevens is de locatie met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en de afstand naar het centraal station van ‘s-Hertogenbosch is circa 900 meter.

 

Baronieweg 9 Hedel

TE HUUR
Circa 732 m² bedrijfsruimte
Circa 205 m² entresol

Het bedrijfsobject met kleine kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein ‘De Kampen’ in Hedel. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goed bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. De Baronieweg waaraan het object is gelegen, is hier een sprekend voorbeeld van.

In de directe omgeving van het object zijn onder meer gevestigd: Bouwtotaal Keukens, Boottotaal.nl, Van Knippenberg Metaalindustrie B.V. en Frisdrank-Shop B.V.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 937 m² waarvan 732 m² gelegen op de begane grond en circa 205 m² entresol. Op de entresol bevindt zich een kleine kantoor-/kantineruimte.

Kenmerken 
– Loadingdock
– 2 Overheaddeuren op maaiveldniveau
– Betonvloer
– Heater
– Verlichting middels TL-armaturen
– Brandblusvoorzieningen
– Pantry
– Toiletten

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Maasdriel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Kampen’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 oktober 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 4.1’.

Locatie
Het object is gelegen op zeer korte afstand van de snelweg A2 en het centrum van de steden ’s-Hertogenbosch en Zaltbommel. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Kortom, een ultiem goed bereikbare locatie in de Bommelerwaard.

 

Keizerstraat 12 ‘s-hertogenbosch Hof van zevenbergen

TE HUUR
Circa 596 m² kantoorruimte over drie bouwlagen

Dit monumentale kantoorgebouw is gelegen aan de Keizerstraat in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het karakteristieke centrum van ’s-Hertogenbosch met al haar voorzieningen en geneugten, is op loopafstand gelegen. Aan de Keizerstraat is onder meer het ultra moderne stadskantoor van ’s-Hertogenbosch gehuisvest dat schittert naast de historische bebouwing van het “Hof van Zevenbergen”. Vanwege de rijke historie van het pand is “Hof van Zevenbergen” een begrip in
’s-Hertogenbosch geworden. Dit blijkt onder meer uit de adressering die door de jaren heen is gebruikt, namelijk Hof van Zevenbergen.

Kantoorruimte
Het betreft circa 187 m² kantoorruimte op de begane grond, circa 230 m² kantoorruimte op de eerste verdieping en circa 179 m² kantoorruimte op de tweede verdieping.

Kenmerken kantoorruimte begane grond en eerste verdieping
– personenlift
– houten balkenlaag
– en suite deuren
– verwarming middels radiatoren
– voorzien van vloerbedekking
– TL-verlichting
– diverse airco units
– kabelgoten met elektra en data
– pantry met close-in boiler en aansluitingen voor koelkast en vaatwasser
– gescheiden dames-, en heren toiletgroep
– patchkast

Kenmerken kantoorruimte tweede verdieping
– voorzien van vloerbedekking
– lichtkoepels
– verwarming middels radiatoren
– kabelgoten met elektra en data
– pantry met koelkast en vaatwasser
– toilet en aparte douche
– vergaderzaal en twee werkkamers
– houten kapconstructie

Terrein
Het terrein betreft een afgesloten parkeerterrein. De mogelijkheid is aanwezig voor het huren van enkele parkeerplaatsen. Tegen betaling kan er in de directe omgeving geparkeerd worden. Tevens beschikt het object over een gezamenlijke binnenplaats.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 7 juni 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Kantoor’. Met gebiedsaanduiding: cultuurhistorische zone 2.

Locatie
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Het kantoorobject is gelegen aan de rand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Via de Rijksweg A2 is de Sint Jacobstraat te bereiken via de Maastrichtse weg en ook vanuit de richting Vught, de N65 is de bereikbaarheid goed.

Tevens is de locatie ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het centraal station van ‘s-Hertogenbosch is gelegen op circa 1,5 km afstand. De bereikbaarheid per bus is goed, er zijn diverse bushaltes in de directe omgeving.

Parkeren
De mogelijkheid is aanwezig voor het huren van enkele parkeerplaatsen. Tegen betaling kan er in de directe omgeving geparkeerd worden. Parkeergarage Wolvenhoek is op een steenworp afstand van het object gelegen en parkeergarage St.-Jan begeeft zich op loopafstand. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.