Bedrijfspand huren

Een passende bedrijfsruimte voldoet aan de wensen die uw werknemers  hebben en is ruim genoeg om de groei van uw bedrijf te kunnen ondersteunen. Die passende ruimte vinden onze bedrijfsmakelaars voor u. Wij hebben een ruim aanbod bedrijfspanden te huur in Den Bosch en omstreken, van kantoorpanden tot bedrijfsruimtes waarin productie kan plaatsvinden.

Zit het juiste bedrijfspand voor u nét niet in ons actuele aanbod? Geef uw hiernaast uw zoekwensen door en onze makelaars vinden de ideale bedrijfsruimte voor u.

Ons grote netwerk biedt grote voordelen

In de vele jaren die onze makelaars in regio Den Bosch werken, hebben zij naast een heleboel ervaring van de omgeving en de branche ook een groot netwerk opgebouwd. Dat zorgt ervoor dat wij vaak als één van de eerste op de hoogte zijn van beschikbare bedrijfshuisvesting in de regio. Daarnaast zorgt het ervoor dat wij een sterk wisselend aanbod commercieel vastgoed in de verhuur hebben. Zo vindt u bij ons winkelpanden, loodsen, montageruimtes en kantoorruimtes te huur.

Wij vinden de win-win

Wij begrijpen dat een gezonde lokale economie cruciaal is voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat en richten ons daarom op de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële huurder. Dat levert een win-win situatie op waar iedereen gebaat bij is, namelijk twee groeiende ondernemers.

Ons servicegebied

Wilt u een bedrijfspand huren?  Ons huuraanbod bevindt zich in de regio tussen Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Sint-Michielsgestel, Zaltbommel met Den Bosch als middelpunt.

Wij maken graag kennis met u

Wanneer u zich oriënteert voor een nieuwe bedrijfsruimte is het belangrijk dat u weet wat u graag wilt. Een wensenlijstje kan hierbij helpen. Waar moet het pand aan voldoen? En minstens even belangrijk: waar moet de omgeving van uw nieuwe huurpand aan voldoen? Het is begrijpelijk als u veel vragen heeft, want er komt veel op u af bij het aanhuren van een bedrijfsruimte. Gelukkig hebben onze makelaars het antwoord op uw vragen. Stel ze tijdens een kennismakingsgesprek. We nodigen u graag uit op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, maar we komen ook graag bij u langs. Roos en Kim helpen u met enthousiasme bij het inplannen van een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.

Zet ons aan het werk!

Geef uw zoekwensen door en onze bedrijfsmakelaars vinden de perfecte bedrijfsruimte voor u.