Bedrijfspand huren

Onze bedrijfsmakelaars helpen u bij het vinden van de perfecte bedrijfsruimte die aan al uw wensen voldoet. Of het nu gaat om een kantoorpand, een productieruimte of een magazijn: ons team staat garant voor deskundig advies en begeleiding bij het huren van een bedrijfspand in Den Bosch en omstreken. We zorgen ervoor dat uw zoektocht naar de juiste ruimte soepel verloopt door alle opties te verkennen en samenhangende oplossingen te adviseren die passend zijn bij de behoeften van uw organisatie. Onze makelaars helpen u graag bij elke stap in het huren van een bedrijfspand, waardoor u er zeker van bent dat alles volgens plan verloopt.

Zit het juiste bedrijfspand voor u nét niet in ons actuele aanbod? Geef uw zoekwensen door en onze makelaars vinden de ideale bedrijfsruimte voor u.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven

A title

Image Box text

Bekijk ons actuele aanbod

prev
next

Eenvoudig een bedrijfspand huren dankzij ons grote netwerk

In de vele jaren die onze makelaars in regio Den Bosch werken, hebben zij naast een heleboel ervaring van de omgeving en de branche ook een groot netwerk opgebouwd. Dat zorgt ervoor dat wij vaak als één van de eerste op de hoogte zijn van beschikbare bedrijfshuisvesting in de regio. Daarnaast zorgt het ervoor dat wij een sterk wisselend aanbod commercieel vastgoed te huur hebben zoals winkelpanden, loodsen, praktijkruimtes en kantoorruimtes. Onze makelaars helpen u graag met hun expertise bij uw zoektocht naar dé perfecte locatie voor uw bedrijfspand!

Wij vinden de win-win

Wij begrijpen dat een gezonde lokale economie cruciaal is voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat en richten ons daarom op de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële huurder. Dat levert een win-win situatie op waar iedereen gebaat bij is, namelijk twee groeiende ondernemers.

Ons servicegebied

Op zoek naar een bedrijfsruimte te huur? Ons huuraanbod bevindt zich in de regio tussen Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Sint-Michielsgestel, Zaltbommel met Den Bosch als middelpunt.

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL
145 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

A title

Image Box text

Transparantie bij het huren van een bedrijfspand

Bij Saris & Partners hebben wij transparantie hoog in het vaandel zitten en streven wij daarom altijd naar een zo helder en duidelijk mogelijk proces bij de huur van een bedrijfspand. Dit betekent dat wij altijd eerlijk en duidelijk zijn over alle potentiële kosten die u maakt bij het huren van een pand met ons. Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat uw bedrijf verder kan groeien dankzij de huur van een geschikt bedrijfspand voor de toekomstige activiteiten.

Saris & Partners is gespecialiseerd in het aanhuren van bedrijfspanden, evenals het aankopen en verkopen van bedrijfspanden. We begrijpen dat transparantie essentieel is bij deze transacties en nemen daarom alle tijd om naar uw specifieke behoeften te luisteren. Op die manier kunnen we samen een resultaat bereiken waar iedereen blij mee is.

Wij maken graag kennis met u

Wanneer u zich oriënteert voor een nieuwe bedrijfsruimte is het belangrijk dat u weet wat u graag wilt. Een wensenlijstje kan hierbij helpen. Waar moet het pand aan voldoen? En minstens even belangrijk: waar moet de omgeving van uw nieuwe huurpand aan voldoen? Het is begrijpelijk als u veel vragen heeft, want er komt veel op u af bij het aanhuren van een bedrijfsruimte. Gelukkig hebben onze makelaars het antwoord op uw vragen. Stel ze tijdens een kennismakingsgesprek. We nodigen u graag uit op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, maar we komen ook graag bij u langs. Roos en Kim helpen u met enthousiasme bij het inplannen van een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.

Waarom Saris & Partners?