Bedrijfspand huren

Een passende bedrijfsruimte voldoet aan de wensen die uw werknemers  hebben en is ruim genoeg om de groei van uw bedrijf te kunnen ondersteunen. Die passende ruimte vinden onze bedrijfsmakelaars voor u. Wij hebben een ruim aanbod bedrijfspanden te huur in Den Bosch en omstreken, van kantoorpanden tot bedrijfsruimtes waarin productie kan plaatsvinden.

Zit het juiste bedrijfspand voor u nét niet in ons actuele aanbod? Geef uw zoekwensen door en onze makelaars vinden de ideale bedrijfsruimte voor u.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven

A title

Image Box text

Bekijk ons actuele aanbod

Ons grote netwerk biedt grote voordelen

In de vele jaren die onze makelaars in regio Den Bosch werken, hebben zij naast een heleboel ervaring van de omgeving en de branche ook een groot netwerk opgebouwd. Dat zorgt ervoor dat wij vaak als één van de eerste op de hoogte zijn van beschikbare bedrijfshuisvesting in de regio. Daarnaast zorgt het ervoor dat wij een sterk wisselend aanbod commercieel vastgoed in de verhuur hebben. Zo vindt u bij ons winkelpanden, loodsen, montageruimtes en kantoorruimtes te huur.

Wij vinden de win-win

Wij begrijpen dat een gezonde lokale economie cruciaal is voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat en richten ons daarom op de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële huurder. Dat levert een win-win situatie op waar iedereen gebaat bij is, namelijk twee groeiende ondernemers.

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL

prettige partner met kijk op de praktijk en een slagvaardig resultaat

mooi team met mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit.
- Hedel

Een goede partij om mee samen te werken.

Al jaren werken wij samen, steeds naar volle tevredenheid. We hebben met hen ervaring in zowel aankoop als ook verhuur. Prima partij, zeker aan te bevelen.
- Schijndel

prima ervaring

Altijd bereikbaar nooit iets te veel. Zoals het hoort.
- 's-hertogenbosch

Goede samenwerking en perfect geholpen in de begeleiding van ons aanhuur traject!

Fijne communicatie en betrouwbare partner, bedankt Mark Hovers.
- Schijndel

Super!

Zoals je mag verwachten. Bondig, zakelijk en geen onzin.
- Rosmalen
140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

A title

Image Box text

Ons servicegebied

Wilt u een bedrijfspand huren?  Ons huuraanbod bevindt zich in de regio tussen Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Sint-Michielsgestel, Zaltbommel met Den Bosch als middelpunt.

Wij maken graag kennis met u

Wanneer u zich oriënteert voor een nieuwe bedrijfsruimte is het belangrijk dat u weet wat u graag wilt. Een wensenlijstje kan hierbij helpen. Waar moet het pand aan voldoen? En minstens even belangrijk: waar moet de omgeving van uw nieuwe huurpand aan voldoen? Het is begrijpelijk als u veel vragen heeft, want er komt veel op u af bij het aanhuren van een bedrijfsruimte. Gelukkig hebben onze makelaars het antwoord op uw vragen. Stel ze tijdens een kennismakingsgesprek. We nodigen u graag uit op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, maar we komen ook graag bij u langs. Roos en Kim helpen u met enthousiasme bij het inplannen van een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.

Waarom Saris & Partners?