Bedrijfspand verhuren

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag met uw bedrijfspand verhuren in regio Den Bosch. Met onze kennis over de regionale markt en ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de meest betrouwbare partij om uw bedrijfspand aan te verhuren.

Wij begrijpen dat het verhuren van een bedrijfspand een grote stap is en we doen er daarom alles aan zodat u een geschikte huurder vindt. Ons team staat klaar om al uw vragen over het verhuren van een pand te beantwoorden en helpt u graag bij alle benodigde stappen die nodig zijn voor een succesvolle huurovereenkomst.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden

A title

Image Box text

Bedrijfspand verhuren

A title

Image Box text

Uw bedrijfspand verhuren met Saris & Partners

Wilt u uw bedrijfspand verhuren? Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag bij het verhuren van uw bedrijfspand in regio Den Bosch. Met ruim 20 jaar ervaring en een proactieve houding zijn we in staat om snel een geschikte huurder te vinden voor uw bedrijfspand. We begrijpen dat het verhuren van een bedrijfspand veel meer is dan alleen het sluiten van een deal. Daarom bieden wij onze expertise aan om u te begeleiden tijdens iedere fase van het verhuurproces, waardoor er een succesvolle overeenkomst plaatsvindt. Ons team staat altijd paraat om met advies en tips te helpen bij het verhuren van uw bedrijfspand.

We zijn er trots op dat we een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd waarmee we in staat zijn om de juiste huurder te vinden voor uw bedrijfspand. Onze deskundige medewerkers gebruiken hun expertise en ervaring om u te helpen bij het verhuren van uw pand, met als resultaat een succesvolle deal. Ons servicegebied is in de regio van Den Bosch. Dit betekent dat wij u kunnen helpen met uw bedrijfspand verhuren in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Altijd op de hoogte

Onze bedrijfsmakelaars zijn uitstekend op de hoogte van de plaatselijke en regionale vastgoedmarkt en de actuele trends en ontwikkelingen. Zij verhuren en verkopen commercieel vastgoed in de regio Den Bosch, met name aan ondernemers in het MKB segment.

Uitstekende presentatie en promotie

Bij het verhuren van uw bedrijfspand draait het uiteraard ook om de juiste presentatie. Als ‘bedrijfsmakelaar in aandacht’ begrijpen wij dat hier zorgvuldig mee om moet worden gegaan, zowel online als offline. Zo wordt uw bedrijfspand onder andere voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Pand aanmelden

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL

prettige partner met kijk op de praktijk en een slagvaardig resultaat

mooi team met mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit.
- Hedel

Een goede partij om mee samen te werken.

Al jaren werken wij samen, steeds naar volle tevredenheid. We hebben met hen ervaring in zowel aankoop als ook verhuur. Prima partij, zeker aan te bevelen.
- Schijndel

prima ervaring

Altijd bereikbaar nooit iets te veel. Zoals het hoort.
- 's-hertogenbosch

Goede samenwerking en perfect geholpen in de begeleiding van ons aanhuur traject!

Fijne communicatie en betrouwbare partner, bedankt Mark Hovers.
- Schijndel

Super!

Zoals je mag verwachten. Bondig, zakelijk en geen onzin.
- Rosmalen
140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

A title

Image Box text

Van alle markten thuis

Heeft u ander zakelijk vastgoed voor de verhuur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bemiddelen wij ook bij een winkelpand verhuren, een kantoorruimte verhuren en zelfs een praktijkruimte verhuren. Ook bij verkoop, aankoop en aanhuur zijn wij de geschikte partner. Van een bedrijfspand huren tot een bedrijfswoning kopen, wij zijn van alle markten thuis.

Inzicht wensen en verwachtingen

Tijdens een oriëntatiegesprek gaan we met u in gesprek over uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. We zullen alle condities met u doorlopen om ervoor te zorgen dat er geen verrassingen opduiken tijdens het proces.

Ontdek online wie onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark zijn of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Waarom Saris & Partners?