Praktijkruimte huren

Wilt u een praktijkruimte huren in Den Bosch of omstreken? Saris & Partners is graag uw partner om u hierbij te ondersteunen. We zetten graag onze actuele kennis van het aanbod in regio Den Bosch in, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben een ruim aanbod praktijkruimten te huur in Den Bosch en omstreken.

Zit de juiste praktijkruimte voor u nét niet in ons actuele aanbod? Geef uw hiernaast uw zoekwensen door en onze makelaars vinden de ideale bedrijfsruimte voor u.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven
Praktijkruimte verhuren

A title

Image Box text

Ons servicegebied voor een praktijkruimte te huur

Wilt u een praktijkruimte huren? Wij bieden praktijkruimtes aan in de regio rondom Den Bosch, tussen Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Vught en Waalwijk. Sint-Michielsgestel en Zaltbommel zijn ook inbegrepen. Kijk gerust eens rond op onze website of neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag verder!

Het huren van uw nieuwe praktijkruimte

Het is van belang dat de begeleiding die u van ons krijgt goed aansluit bij uw wensen en behoeften. Dit in combinatie met een vlekkeloos proces. Onze bedrijfsmakelaars gaan aan de slag om voor u de ideale praktijkruimte te vinden.

Wij vinden het belangrijk dat de begeleiding die u krijgt goed aansluit bij uw wensen en behoeften en dat het gehele proces vlekkeloos verloopt. Onze bedrijfsmakelaars vinden met hun proactieve houding de perfecte kandidaat voor de verhuur of verkoop van uw kantoorruimte. Saris & Partners is in staat om snel te schakelen door het netwerk dat wij de afgelopen 20 jaar reeds hebben opgebouwd.

Hoe ziet het traject voor een praktijkruimte huren eruit?

Na een kennismakingsgesprek stellen onze bedrijfsmakelaars een zoekprofiel op. Dit profiel wordt gebaseerd op uw wensenlijstje. Op basis van dit profiel gaan onze makelaars voor u op zoek naar de perfecte praktijkruimte. Zodra er mogelijke panden zijn die aan uw wensen voldoen, sturen we u een selectie toe. Wanneer u één of meerdere favorieten heeft, plannen we direct een bezichtiging in. Saris & Partners is partner als het gaat om de verhuur of verkoop van kantoorruimtes en bedrijfsruimtes in Den Bosch en omstreken.    

Liever iets anders huren of kopen?

Naast een praktijkruimte te huur, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte. Wij beschikken over een groot netwerk in de regio rondom Den Bosch. Of u nu op zoek bent naar een kantoorpand kopen of een bedrijfspand huren, wij helpen u graag verder!

Wij maken graag kennis met u

Wanneer u zich oriënteert voor een nieuwe praktijkruimte is het belangrijk dat u weet wat u graag wilt. Een wensenlijstje kan hierbij helpen. Waar moet het pand aan voldoen? En minstens even belangrijk: waar moet de omgeving van uw nieuwe praktijkruimte aan voldoen? Het is begrijpelijk als u veel vragen heeft, want er komt veel op u af bij het aanhuren van een praktijkruimte. Gelukkig hebben onze makelaars het antwoord op uw vragen. Stel ze tijdens een kennismakingsgesprek. We nodigen u graag uit op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, maar we komen ook graag bij u langs.

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL
145 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

Waarom Saris & Partners?