Bedrijfspand verkopen

In de ruim 20 jaar dat wij bedrijfspanden verkopen namens onze opdrachtgevers, hebben wij een uitgebreid netwerk aan betrouwbare kopers opgebouwd in de regio Den Bosch. Zelfs in de moeilijkste tijden, zorgen wij ervoor dat de beste deal op tafel komt en iedereen met vertrouwen zaken kan doen. U bent niet zomaar op zoek naar de juiste koper voor uw bedrijfspand, u wilt uw investering beschermen, benutten én als het even kan nog een interessante relatie op na houden. Wij geloven in het vinden van de win-win situatie voor u en de potentiële koper en een perfecte presentatie van uw pand online en offline. Ons back-office team zorgt ervoor dat alles netjes en gestructureerd afgehandeld wordt. Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw bedrijfspand in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Wij vinden de meest geschikte koper voor uw bedrijfspand

We adviseren en acteren met het optimale resultaat voor ogen en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat wil zeggen dat we proactief de ideale koper benaderen voor de verkoop van uw bedrijfspand, in plaats van wachten totdat die zich aandient. De potentiële koper wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden die uw bedrijfspand hen biedt en we creëren zo een win-win situatie. Ondertussen houden de rechten en plichten die u als pandeigenaar heeft goed in de gaten tijdens het gehele proces. Uw belang is ons belang.

Uitstekende zichtbaarheid van uw vastgoed

Bij de verkoop van uw bedrijfspand draait het uiteraard ook om de juiste presentatie. Als ‘bedrijfsmakelaar in aandacht’ begrijpen wij dat hier zorgvuldig mee om moet worden gegaan, zowel online als offline. Zo wordt uw bedrijfspand onder andere voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw bedrijfspand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

U bent van harte welkom!

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw bedrijfspand.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl

Waarom Saris & Partners?