Bedrijfspand verkopen

In de ruim 20 jaar dat wij bedrijfspanden verkopen namens onze opdrachtgevers, hebben wij een uitgebreid netwerk aan betrouwbare kopers opgebouwd in de regio Den Bosch. Zelfs in de moeilijkste tijden, zorgen wij ervoor dat de beste deal op tafel komt en iedereen met vertrouwen zaken kan doen. U bent niet zomaar op zoek naar de juiste koper voor uw bedrijfspand, u wilt uw investering beschermen, benutten én als het even kan nog een interessante relatie op na houden. Wij geloven in het vinden van de win-win situatie voor u en de potentiële koper en een perfecte presentatie van uw pand online en offline. Ons back-office team zorgt ervoor dat alles netjes en gestructureerd afgehandeld wordt. Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw bedrijfspand in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Wij vinden de meest geschikte koper voor uw bedrijfspand

We adviseren en acteren met het optimale resultaat voor ogen en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat wil zeggen dat we proactief de ideale koper benaderen voor de verkoop van uw bedrijfspand, in plaats van wachten totdat die zich aandient. De potentiële koper wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden die uw bedrijfspand hen biedt en we creëren zo een win-win situatie. Ondertussen houden de rechten en plichten die u als pandeigenaar heeft goed in de gaten tijdens het gehele proces. Uw belang is ons belang.

Uitstekende zichtbaarheid van uw vastgoed

Bij de verkoop van uw bedrijfspand draait het uiteraard ook om de juiste presentatie. Als ‘bedrijfsmakelaar in aandacht’ begrijpen wij dat hier zorgvuldig mee om moet worden gegaan, zowel online als offline. Zo wordt uw bedrijfspand onder andere voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw bedrijfspand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

U bent van harte welkom!

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw bedrijfspand.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies

U kunt van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en professionele begeleiding tijdens het gehele traject.

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM: de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen wij deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door middel van uitgebreide kennis van de regionale markt, persoonlijke benadering, betrokkenheid én een groot netwerk in regio Den Bosch.

Vooruitstrevend

U kunt altijd veel aandacht verwachten voor een eerlijke prijsstelling, presentatie en promotie zowel online als offline. Wij zijn een toonaangevend en vooruitstrevend makelaarskantoor.

Toin Saris

Beëdigd Makelaar / Taxateur BOG

Toin Saris is de oprichter van Saris & Partners Makelaars. Al sinds zijn eerste baantje als verkoopvertegenwoordiger weet hij dat échte aandacht het belangrijkste speerpunt voor een goede (zaken)relatie is. Nieuwsgierig en leergierig als hij is, komt dat bij Toin van nature. Hij begrijpt uw ambities en optimaliseert uw kansen in commercieel vastgoed.

Kom meer te weten over Toin 

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur BOG

We maakten 12,5 jaar geleden kennis met Mark Hover en zijn sindsdien zeer gesteld op deze gedreven en sympathieke collega. Dat geldt ook voor onze opdrachtgevers die het motto van Mark (afspraak is afspraak) hoog in het vaandel hebben staan. Het omzetten van uw ambities naar een succesvolle deal is zijn belangrijkste drijfveer.

Kom meer te weten over Mark