Bedrijfspand verkopen

Zelfs in de moeilijkste tijden zorgen wij ervoor dat u met vertrouwen uw bedrijfspand kunt verkopen en de beste deal op tafel komt. U bent niet alleen op zoek naar de juiste koper voor uw bedrijfspand, maar ook naar een manier om uw investering te beschermen, te benutten en eventueel een interessante relatie aan te gaan.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden

A title

Image Box text

Bedrijfspand verhuren

A title

Image Box text

Uw bedrijfspand verkopen met Saris & Partners

In de ruim 20 jaar dat wij bedrijfspanden verkopen namens onze opdrachtgevers, hebben wij een uitgebreid netwerk aan betrouwbare kopers opgebouwd in de regio Den Bosch. Zelfs in de moeilijkste tijden, zorgen wij ervoor dat de beste deal op tafel komt en iedereen met vertrouwen zaken kan doen. U bent niet zomaar op zoek naar de juiste koper voor uw bedrijfspand, u wilt uw investering beschermen, benutten én als het even kan nog een interessante relatie op na houden.

Wij geloven in het vinden van de win-win situatie voor u en de potentiële koper en een perfecte presentatie van uw pand online en offline. Ons back-office team zorgt ervoor dat alles netjes en gestructureerd afgehandeld wordt.

Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw bedrijfspand in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Wij vinden de meest geschikte koper voor uw bedrijfspand

We adviseren en acteren met het optimale resultaat voor ogen en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat wil zeggen dat we proactief de ideale koper benaderen voor de verkoop van uw bedrijfspand, in plaats van wachten totdat de koper zich aandient. De potentiële koper wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden die uw bedrijfspand hen biedt en we creëren zo een win-win situatie. Ondertussen houden wij de rechten en plichten die u als pandeigenaar heeft goed in de gaten tijdens het gehele proces. Uw belang is ons belang, daarom staan we altijd paraat om te helpen bij iedere stap van het verkoopproces, om zo tot een succesvol resultaat te komen.

Pand aanmelden

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

A title

Image Box text

Uitstekende zichtbaarheid van uw vastgoed

Bij de verkoop van uw bedrijfspand draait het uiteraard ook om de juiste presentatie. Als ‘bedrijfsmakelaar in aandacht’ begrijpen wij dat we hier zorgvuldig mee om moet gaan, zowel online als offline. Zo wordt uw bedrijfspand onder andere voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw bedrijfspand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in de zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

U bent van harte welkom!

Wanneer u bij ons komt voor een oriëntatiegesprek, zullen wij uw wensen en verwachtingen bespreken. We zullen ook de verschillende condities met u doornemen, waaronder de courtage die van toepassing is op het verkopen van een bedrijfspand. Zo weet u precies wat er allemaal bij komt kijken als het gaat om bedrijfspand verkopen en zal u niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Daarnaast nodigen we u graag uit om online alvast kennis te maken met Toin en Mark, twee ervaren bedrijfsmakelaars die samenwerken met onze organisatie. Uiteraard bent u ook altijd welkom om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt over het verkopen van een bedrijfspand of als u andere gerelateerde vragen heeft.

Waarom Saris & Partners?