Winkelruimte verkopen

Saris & Partners helpt u graag met uw winkelpand of winkelruimte verkopen in de regio van Den Bosch. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring kunnen onze bedrijfsmakelaars u goed informeren en adviseren rondom het verkoopproces van uw winkelruimte. Met onze kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk, staan wij garant voor een succesvolle verkoop. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen bij het verkopen van uw winkelpand.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden

A title

Image Box text

Verhuren winkelruimte

A title

Image Box text

Winkelruimte verkopen in Den Bosch?

Wilt u een winkelruimte verkopen in de regio van Den Bosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Saris & Partners is uw betrouwbare partner bij het verkopen van winkelruimtes. Onze bedrijfsmakelaars luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften, waarna zij proactief op zoek gaan naar de ideale koper. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk aan betrouwbare kopers opgebouwd.

Ons back-office team zorgt ervoor dat alles gestructureerd afgehandeld wordt, waardoor u volledig ontzorgd wordt tijdens het verkoopproces. Wij streven altijd naar een win-win situatie voor beide partijen.

Kortom: bent u op zoek naar een kwalitatieve bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw winkelruimte in regio Den Bosch? Kies dan voor Saris & Partners!

De perfecte koper voor uw winkelruimte

Tijdens het verkoopproces van uw winkelruimte kunt u erop rekenen dat Saris & Partners zorgt voor een professioneel verloop. Onze bedrijfsmakelaars verzorgen u continu van advies en gaan proactief op zoek naar een geschikte koper. We zorgen ervoor dat uw potentiële koper goed wordt geïnformeerd over de mogelijkheden die uw winkelruimte hen biedt en we creëren zo een win-win situatie. U belang staat bij ons voorop. Daarom houden wij goed uw rechten en plichten in de gaten gedurende het gehele proces.

Uw winkelruimte verkopen dankzij uitstekende zichtbaarheid

Onze bedrijfsmakelaars zorgen ervoor dat uw winkelruimte een professionele presentatie krijgt. Hiervoor wordt er een brochure, plattegrond en duidelijke foto’s of video’s gemaakt. Daarnaast wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu, waardoor het ook te vinden is in zoekmachines en verschillende social media kanalen. Door deze nette presentatie is uw winkelruimte optimaal verkoopbaar.

Pand aanmelden

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

A title

Image Box text

Liever iets anders verkopen?

Heeft u een ander type pand dat u wilt verkopen? Ook dan zijn wij de geschikte partner. Naast winkelruimtes, kunnen wij ook u helpen met een kantoorruimte verkopen, praktijkruimte verkopen of bedrijfspand verkopen in de regio rondom Den Bosch.

Of bent u juist op zoek naar een pand om te huren of kopen? Bekijk ons aanbod en vindt uw volgende droompand! Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

U bent van harte welkom!

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Ook bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Waarom Saris & Partners?