Winkelruimte verkopen in Den Bosch?

Saris & Partners helpt u graag bij de verkoop van uw winkelruimte in regio Den Bosch. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring kunnen onze bedrijfsmakelaars u goed informeren en adviseren rondom het verkoopproces van uw winkelruimte. Met onze proactieve benadering zoeken wij de perfecte koper voor uw ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Saris & Partners voor u kan betekenen bij de verkoop van uw winkelruimte? Onze bedrijfsmakelaars maken graag kennis met u. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak.

De perfecte koper voor uw winkelruimte

Tijdens het verkoopproces van uw winkelruimte kunt u erop rekenen dat Saris & Partners zorgt voor een professioneel verloop. Onze bedrijfsmakelaars verzorgen u continu van advies en gaan proactief op zoek naar een geschikte koper. We zorgen ervoor dat uw potentiële koper goed wordt geïnformeerd over de mogelijkheden die uw winkelruimte hen biedt en we creëren zo een win-win situatie. U belang staat bij ons voorop. Daarom houden wij goed uw rechten en plichten in de gaten gedurende het gehele proces.

Uitstekende zichtbaarheid van uw winkelruimte

Voor de verkoop van uw winkelruimte is een nette presentatie cruciaal. Onze bedrijfsmakelaars begrijpen dat maar al te goed en gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. Uw winkelruimte wordt voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Ook wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Tot slot is uw winkelruimte zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

U bent van harte welkom!

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Ook bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw winkelruimte.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl

Waarom Saris & Partners?