Over Saris & Partners

Saris & Partners Makelaars is in 1999 opgericht door Toin Saris. Hoogwaardige dienstverlening bieden, dát is onze hoogste prioriteit. Door écht te luisteren naar uw wensen en de oorsprong achter uw vraag te achterhalen, helpen wij u kansen benutten in de bedrijfshuisvesting die u wellicht nog niet gezien had. Van nature behouden wij hierdoor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

In een markt die samenhangt van contacten en netwerken cruciaal is, staan wij u als vastgoedadviseur bij met raad en daad. Elk van onze bedrijfsmakelaars beschikt over eigen specialistische kennis, ervaring en een netwerk van contacten. Door deze op een slimme manier met elkaar te verbinden ervaart u wat hoogwaardige dienstverlening werkelijk betekent.

Lees op onze teampagina meer over onze bedrijfsmakelaars en taxateurs. Direct kennis maken? Stuur ons een Whatsappje of laat uw gegevens achter zodat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wij zijn er voor het MKB
We kunnen met recht stellen wij echt een bedrijfsmakelaar zijn voor het (groot) MKB. Ondernemingen van 1 tot 1000 werknemers vormen het speerpunt van ons kantoor. Omdat wij van hetzelfde DNA zijn gemaakt, worden we vaak als klankbord gebruikt. Dat beperkt zich lang niet altijd tot bedrijfshuisvesting. Saris & Partners zoekt altijd voor ú de beste oplossing en we maken die mogelijk. Alleen kwaliteit geldt!

Lid van NVM

Wij zijn aangesloten bij NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen we deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Wilt u dit zelf ervaren? Sluit u aan bij ons netwerk. We zijn benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Team

Met een team van zes enthousiaste en gedreven collega’s werkt Saris & Partners Makelaars vanuit de standplaats in ’s-Hertogenbosch. Het kantoor is gevestigd op het moderne bedrijventerrein De Rietvelden.

Maak kennis

Vacatures

Wil jij werken bij een dynamisch makelaarskantoor met leuke klanten, in een jong gedreven team? Je bent van harte welkom om een open sollicitatie te sturen. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Bekijk vacatures

Waarom Saris & Partners?