Over

Saris & Partners Makelaars is in 1999 opgericht door Toin Saris. De organisatie heeft zich altijd ten doel gesteld haar relaties een hoogwaardige dienstverlening te bieden. De relatie met opdrachtgevers wordt hierbij dan ook gekoesterd.

Als vastgoedadviseurs staan we relaties terzijde met raad en daad, in een markt die samenhangt van contacten. Zo heeft iedere bedrijfsmakelaar haar eigen specialistische kennis, ervaring en netwerk van contacten, waardoor de relatie ervaart wat hoogwaardige dienstverlening werkelijk betekent.

Vastgoedadviseur voor het MKB

We kunnen met recht stellen dat Saris & Partners als bedrijfsmakelaar een echte vastgoedadviseur voor het MKB is. Ondernemingen van 1 tot 1000 werknemers vormen het speerpunt van ons kantoor.

We begrijpen de MKB-er als geen ander en durven best te stellen dat we van hetzelfde DNA zijn gemaakt. Bovendien worden we vaak als klankbord gebruikt, en dat beperkt zich lang niet altijd tot bedrijfshuisvesting. We zoeken altijd voor ú de beste oplossing en maken die mogelijk. Alleen kwaliteit geldt!

Lid van NVM

Wij zijn aangesloten bij NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen we deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Team

Met een team van vijf enthousiaste en gedreven collega’s werkt Saris & Partners Makelaars vanuit de standplaats in ’s-Hertogenbosch. Het kantoor is gevestigd op het moderne bedrijventerrein De Rietvelden.

Maak kennis met het team

Vacatures

Wil jij werken bij een dynamisch makelaarskantoor met leuke klanten, in een jong gedreven team? Je bent van harte welkom om een open sollicitatie te sturen. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Vacatures

 

Ons aanbod

Bedrijfsruimte kopen of huren

Bekijk aanbod

Kantoorruimte huren of kopen

Bekijk aanbod

Winkelruimte regio Den Bosch

Bekijk aanbod

Overig

Bekijk aanbod