Praktijkruimte verhuren

Wilt u uw praktijkruimte verhuren? De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners zoeken graag een geschikte huurder voor uw praktijkruimte. Tijdens het verhuurproces worden er goede afspraken gemaakt tussen u als verhuurder en de nieuwe huurder. Vanzelfsprekend houden onze makelaars uw rechten en plichten als  verhuurder goed in de gaten. Met de kennis die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan vinden wij met ons betrouwbare netwerk de meest geschikte huurder voor uw praktijkruimte.

Saris & Partners helpt u bij de verhuur van uw praktijkruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

De verhuur van uw praktijkruimte in regio Den Bosch

Natuurlijk zorgen onze bedrijfsmakelaars voor een nette presentatie van uw praktijkruimte,  zowel offline als online. Uw praktijkruimte wordt voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Om het bereik te vergroten wordt u praktijkruimte aangemeld op Funda in Business en Ventu. Tot slot is uw praktijkruimte zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

U bent van harte welkom om uw wensen en behoeften te bespreken en inzicht te krijgen in de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen bij de verhuur van uw winkelruimte. In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw praktijkruimte.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verhuur van uw praktijkruimte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.