Praktijkruimte verhuren

Met de kennis die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan vinden wij met ons betrouwbare netwerk de meest geschikte huurder voor uw praktijkruimte.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden
Praktijkruimte verhuren

A title

Image Box text

Verhuren praktijkruimte

A title

Image Box text

Wilt u uw praktijkruimte verhuren?

De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners zoeken graag een geschikte huurder voor uw praktijkruimte. Tijdens het verhuurproces worden er goede afspraken gemaakt tussen u als verhuurder en de nieuwe huurder. Vanzelfsprekend houden onze makelaars uw rechten en plichten als verhuurder goed in de gaten. Met de kennis die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan vinden wij met ons betrouwbare netwerk de meest geschikte huurder voor uw praktijkruimte.

Saris & Partners helpt u bij de verhuur van uw praktijkruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

De verhuur van uw praktijkruimte in regio Den Bosch

Natuurlijk zorgen onze bedrijfsmakelaars voor een nette presentatie van uw praktijkruimte,  zowel offline als online. Uw praktijkruimte wordt voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Om het bereik te vergroten wordt u praktijkruimte aangemeld op Funda in Business en Ventu. Tot slot is uw praktijkruimte zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Pand aanmelden

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL

prettige partner met kijk op de praktijk en een slagvaardig resultaat

mooi team met mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit.
- Hedel

Een goede partij om mee samen te werken.

Al jaren werken wij samen, steeds naar volle tevredenheid. We hebben met hen ervaring in zowel aankoop als ook verhuur. Prima partij, zeker aan te bevelen.
- Schijndel

prima ervaring

Altijd bereikbaar nooit iets te veel. Zoals het hoort.
- 's-hertogenbosch

Goede samenwerking en perfect geholpen in de begeleiding van ons aanhuur traject!

Fijne communicatie en betrouwbare partner, bedankt Mark Hovers.
- Schijndel

Super!

Zoals je mag verwachten. Bondig, zakelijk en geen onzin.
- Rosmalen
140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

A title

Image Box text

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

U bent van harte welkom om uw wensen en behoeften te bespreken en inzicht te krijgen in de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen bij de verhuur van uw praktijkruimte. In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw praktijkruimte.

Waarom Saris & Partners?