Winkelruimte verhuren in regio Den Bosch?

Saris & Partners zorgt er tijdens het proces voor dat er goede afspraken tussen beide partijen worden gemaakt. Uiteraard houden onze bedrijfsmakelaars uw rechten en plichten als eigenaar goed in de gaten.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden

A title

Image Box text

Verhuren winkelruimte

A title

Image Box text

Uw winkelruimte verhuren?

Onze bedrijfsmakelaars zoeken graag een geschikte huurder voor uw winkelruimte. Saris & Partners zorgt er tijdens het proces voor dat er goede afspraken tussen beide partijen worden gemaakt. Uiteraard houden onze bedrijfsmakelaars uw rechten en plichten als eigenaar goed in de gaten. Met de kennis die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan vinden wij met ons betrouwbare netwerk de meest geschikte huurder voor uw winkelruimte.

Saris & Partners helpt u bij de verhuur van uw winkelruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Het verhuren van uw winkelruimte met de juiste presentatie

Het is vanzelfsprekend dat onze bedrijfsmakelaars zorgdragen voor een nette en professionele presentatie van uw winkelruimte. Hier gaan wij dan ook zorgvuldig mee om, zowel online als offline. Wij voorzien uw winkelruimte van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw winkelruimte zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Pand aanmelden

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL

prettige partner met kijk op de praktijk en een slagvaardig resultaat

mooi team met mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit.
- Hedel

Een goede partij om mee samen te werken.

Al jaren werken wij samen, steeds naar volle tevredenheid. We hebben met hen ervaring in zowel aankoop als ook verhuur. Prima partij, zeker aan te bevelen.
- Schijndel

prima ervaring

Altijd bereikbaar nooit iets te veel. Zoals het hoort.
- 's-hertogenbosch

Goede samenwerking en perfect geholpen in de begeleiding van ons aanhuur traject!

Fijne communicatie en betrouwbare partner, bedankt Mark Hovers.
- Schijndel

Super!

Zoals je mag verwachten. Bondig, zakelijk en geen onzin.
- Rosmalen
140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

A title

Image Box text

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

U bent van harte welkom om uw wensen en behoeften te bespreken en inzicht te krijgen in de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen bij de verhuur van uw winkelruimte. In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Waarom Saris & Partners?