Winkelruimte verhuren in regio Den Bosch?

Wilt u een winkelruimte verhuren in de regio van Den Bosch? Dan bent u bij Saris & Partners aan het goede adres. Met ons brede netwerk en kennis van de lokale markt, zijn wij altijd in staat om een betrouwbare partij te vinden die uw winkel gaat huren.

Wij gaan proactief op zoek naar de perfecte huurder voor uw ruimte, zodat het verhuren ervan snel en gemakkelijk kan gebeuren. Ons team experts biedt advies, ondersteuning en begeleiding tijdens elke stap van het proces, waardoor we er zeker van kunnen zijn dat alles soepel verloopt.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden

A title

Image Box text

Verhuren winkelruimte

A title

Image Box text

Uw winkelruimte verhuren?

Bent u eigenaar van een winkelruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel Nieuwkuijk Hedel of Drunen? Dan kunnen Saris & Partners u helpen bij het verhuren ervan. Wij hebben namelijk ruim 20 jaar ervaring in onder andere winkelruimtes verhuren.

Onze bedrijfsmakelaars zullen er tijdens het proces voor zorgen dat er goede afspraken worden gemaakt terwijl ze tegelijkertijd rekening houden met alle rechten en plichten die geldig zijn voor u als eigenaar. Bovendien garanderen wij dat we altijd streven naar de beste oplossing voor beide partijen waarbij we onze expertise gebruiken om de juiste match te vinden tussen eigenaar en huurder.

Het verhuren van uw winkelruimte met de juiste presentatie

Bij een winkelruimte verhuren is de presentatie essentieel. Het is dan ook vanzelfsprekend dat onze bedrijfsmakelaars zorgdragen voor een nette en professionele presentatie van uw winkelruimte. Hiervoor maken we gebruik van een brochure, plattegrond en duidelijke foto’s of video’s die laten zien waarom het pand zo geschikt is voor verhuur. We melden uw pand aan op Funda in Business en Ventu, zodat potentiële huurders het gemakkelijk kunnen vinden. Ook wordt er gezorgd dat de ruimte goed vindbaar is via zoekmachines en social media kanalen, wat bijdraagt aan de bekendheid ervan.

Pand aanmelden

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL

prettige partner met kijk op de praktijk en een slagvaardig resultaat

mooi team met mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit.
- Hedel

Een goede partij om mee samen te werken.

Al jaren werken wij samen, steeds naar volle tevredenheid. We hebben met hen ervaring in zowel aankoop als ook verhuur. Prima partij, zeker aan te bevelen.
- Schijndel
143 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

A title

Image Box text

Van alle markten thuis

Wilt u ander zakelijk vastgoed verhuren? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wij bemiddelen bij de verhuur van kantoorruimtes, bedrijfspanden en praktijkruimtes. Daarnaast staan wij ook garant voor het aankopen, aanhuren of verkopen van zakelijk vastgoed. Of het nu gaat om een bedrijfspand huren of een winkelpand kopen, onze makelaars staan altijd voor u klaar om te helpen met alle aspecten die hierbij komen kijken. Wij zijn van alle markten thuis en weten precies wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw transactie zo soepel mogelijk verloopt. Onze jarenlange expertise in dit veld garandeert dat we altijd de beste oplossing voor u vinden!

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

Als u op zoek bent naar een winkelruimte om te verhuren, dan nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met onze bedrijfsmakelaars. In een oriëntatiegesprek zullen we samen de mogelijkheden bespreken en alle condities doornemen, zodat er geen verrassingen meer kunnen ontstaan. We luisteren graag naar uw wensen en behoeften, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Waarom Saris & Partners?