Winkelruimte verhuren in Den Bosch?

Uw winkelruimte verhuren? Onze bedrijfsmakelaars zoeken graag een geschikte huurder voor uw winkelruimte. Saris & Partners zorgt er tijdens het proces voor dat er goede afspraken tussen beide partijen worden gemaakt. Uiteraard houden onze bedrijfsmakelaars uw rechten en plichten als eigenaar goed in de gaten. Met de kennis die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan vinden wij met ons betrouwbare netwerk de meest geschikte huurder voor uw winkelruimte.

Saris & Partners helpt u bij de verhuur van uw winkelruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Het verhuren van uw winkelruimte met de juiste presentatie

Het is vanzelfsprekend dat onze bedrijfsmakelaars zorgdragen voor een nette en professionele presentatie van uw winkelruimte. Hier gaan wij dan ook zorgvuldig mee om, zowel online als offline. Wij voorzien uw winkelruimte van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw winkelruimte zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

U bent van harte welkom om uw wensen en behoeften te bespreken en inzicht te krijgen in de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen bij de verhuur van uw winkelruimte. In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw winkelruimte.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl

Waarom Saris & Partners?