Kantoorruimte verkopen

Wilt u kantoorruimte verkopen? De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners zijn al meer dan 20 jaar actief in de verkoop van kantoorruimten. In deze jaren hebben wij dan ook een flink netwerk aan betrouwbare kopers opgebouwd in de regio Den Bosch. Tijdens het verkoopproces luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeften om de ideale koper voor u te vinden. Onze bedrijfsmakelaars wachten niet af, maar zoeken proactief naar een geschikte potentiële koper.

Saris & Partners gelooft in het vinden van de win-win situatie voor zowel u als verkoper als voor de koper. Ons back-office team zorgt ervoor dat alles netjes en gestructureerd afgehandeld wordt.

Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw kantoorruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Het verkopen van uw kantoorruimte

Natuurlijk is het belangrijk dat alles gedurende de verkoop op rolletjes loopt. Voor ons betekent dit aandachtig luisteren, het proactief benaderen van de ideale koper voor de verkoop van uw kantoorruimte en een goede informatievoorziening. De potentiële koper wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden die uw kantoorruimte hen biedt en we creëren zo een win-win situatie. Tijdens het verkoopproces houden onze bedrijfsmakelaars uw rechten en plichten die u als pandeigenaar heeft goed in de gaten. Uw belang is ons belang.

Uitstekende zichtbaarheid van uw kantoorruimte

De presentatie van uw kantoorruimte is een belangrijk onderdeel voor de verkoop aan een geschikte koper. Hier gaan wij dan ook zorgvuldig mee om, zowel offline als online. Uw kantoorruimte wordt voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Vanzelfsprekend wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Koffie?

Wij maken graag kennis met u om te luisteren naar uw wensen en behoeften. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw kantoorruimte.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl

Waarom Saris & Partners?