Kantoorruimte verkopen

Tijdens het verkoopproces luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeften om de ideale koper voor u te vinden. Onze bedrijfsmakelaars zullen niet alleen actief zoeken naar een geschikte potentiële koper, maar ook beoordelen of de ruimte aan alle relevante wet- en regelgeving voldoet. Daarnaast helpen wij u bij het opstellen van een duidelijk contract waarin alle afspraken worden vastgelegd. U wordt van A tot Z ontzorgd.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Wilt u een kantoorruimte verkopen?

De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners zijn al meer dan 20 jaar actief in de verkoop van kantoorruimten. In deze jaren hebben wij dan ook een flink netwerk aan betrouwbare kopers opgebouwd in de regio Den Bosch. Tijdens het verkoopproces luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeften om de ideale koper voor u te vinden. Onze bedrijfsmakelaars wachten niet af, maar zoeken proactief naar een geschikte potentiële koper.

Saris & Partners gelooft in het vinden van de win-win situatie voor zowel u als verkoper als voor de koper. Ons back-office team zorgt ervoor dat alles netjes en gestructureerd afgehandeld wordt. U wordt volledig ontzorgd wanneer u kiest om via ons een kantoorruimte te verkopen.

Saris & Partners is uw bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw kantoorruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Van alle markten thuis

Naast de verkoop van kantoorruimtes bieden wij ook een aantal andere diensten aan, zoals het bemiddelen bij zakelijke huurtransacties en het beheren van zakelijk vastgoed. Van een bedrijfspand huren tot een bedrijfswoning kopen, maar ook bij de verhuur van een praktijkruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Kantoorruimte verkopen: het proces

Natuurlijk is het belangrijk dat alles gedurende de verkoop van uw kantoorruimte op rolletjes loopt. Voor ons betekent dit aandachtig luisteren, het proactief benaderen van de ideale koper voor de verkoop van uw kantoorruimte en een goede informatievoorziening. De potentiële koper wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden die uw kantoorruimte hen biedt en we creëren zo een win-win situatie. Tijdens het verkoopproces houden onze bedrijfsmakelaars uw rechten en plichten die u als pandeigenaar heeft goed in de gaten. Uw belang is ons belang.

Uitstekende zichtbaarheid van uw kantoorruimte

De presentatie van uw kantoorruimte is een belangrijk onderdeel voor de verkoop aan een geschikte koper. Hier gaan wij dan ook zorgvuldig mee om, zowel offline als online. Uw kantoorruimte wordt voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Vanzelfsprekend wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Bovendien is uw pand zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Koffie?

Wij maken graag kennis met u om te luisteren naar uw wensen en behoeften. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Pand aanmelden

Deze makelaar zou ik iedereen toewensen

Duidelijk en snel geholpen met een professionele backup
- Rosmalen

Fijne club mensen. Doortastend en vriendelijk.

Mark is een topgozer,..........;-)
- Vught

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch
148 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Waarom Saris & Partners?