Ons team

Toin Saris

Beëdigd Makelaar / Taxateur

Als oprichter van Saris & Partners is Toin erg trots op zijn kantoor dat al meer dan 20 jaar bestaat. Met een achtergrond bij de Friesch-Groningsche Hypotheekbank (FGH-bank NV) en jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaar is zijn doel nog steeds om relaties een hoogwaardige dienstverlening te bieden.

Lees meer

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur

Mark is inmiddels al 15 jaar betrokken bij ons bedrijf als makelaar en taxateur en is 7 jaar geleden ingestapt als zakenpartner van Toin.

“Succes betekent voor mij dat ik twee partijen bij elkaar breng en een deal tot stand breng waar beide partijen een goed gevoel aan over houden.”

Lees meer

Melanie Schütte

Office manager

Met veel passie vervult Melanie haar functie als Office Manager binnen Saris & Partners. Een echte duizendpoot met inmiddels ruim 20 jaar ervaring.

“Toen ik Toin leerde kennen, vroeg hij zich wel eens hardop af waarom ik was aangenomen omdat ik alles nog moest leren. Nu, 20 jaar verder, noemt hij mij onmisbaar.”

Lees meer

Rianka Bikker

Adviseur Zorgvastgoed / Taxateur

Rianka is onze vaste steun en toeverlaat als het gaat om taxaties van bedrijfspanden. Daarnaast is Rianka actief als adviseur en taxateur van Zorgvastgoed. Ambitieuze, enthousiaste en doelgericht zijn woorden die bij haar passen.

“Een gebouw komt pas écht tot leven als de ondernemer die er zijn bedrijf in heeft gerund erover vertelt.”

Lees meer

Roos Aal-Sedee

Back-office medewerkster

Een hartelijke vrouw met een hart van goud. Dat is Roos! Zij vormt de back-office die intern alles structureel laat verlopen.

“De sfeer bij Saris & Partners is uniek, want ondanks dat ik elke morgen naar mijn werk ga, voelt het ook als thuiskomen.”

Lees meer

Renée van Nes 

Back-office medewerkster taxaties

Een gedisciplineerde, punctuele collega met heel veel humor. Renée heeft heel veel jaren ervaring in de makelaardij opgedaan vanuit het prachtige Bonaire en is nu de rechterhand van onze taxateur Rianka.

“Ik prefereer het werken in een klein en hecht team. Dit maakt het werk persoonlijk en geeft ons de mogelijkheid om snel te schakelen.”