Ons team

Toin Saris

Beëdigd Makelaar / Taxateur

Als oprichter van Saris & Partners is Toin erg trots op zijn kantoor dat al meer dan 20 jaar bestaat. Met een achtergrond bij de Friesch-Groningsche Hypotheekbank (FGH-bank NV) en jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaar is zijn doel nog steeds om relaties een hoogwaardige dienstverlening te bieden.

Lees meer

Mark Hover

Register Makelaar / Taxateur

Mark is inmiddels al 15 jaar betrokken bij ons bedrijf als makelaar en taxateur en is 7 jaar geleden ingestapt als zakenpartner van Toin.

“Succes betekent voor mij dat ik twee partijen bij elkaar breng en een deal tot stand breng waar beide partijen een goed gevoel aan over houden.”

Lees meer

Melanie Schütte

Office manager

Met veel passie vervult Melanie haar functie als Office Manager binnen Saris & Partners. Een echte duizendpoot met inmiddels ruim 20 jaar ervaring.

“Toen ik Toin leerde kennen, vroeg hij zich wel eens hardop af waarom ik was aangenomen omdat ik alles nog moest leren. Nu, 20 jaar verder, noemt hij mij onmisbaar.”

Lees meer

Rianka Bikker

Taxateur en Adviseur Zorgvastgoed 

Rianka is onze vaste steun en toeverlaat als het gaat om taxaties van bedrijfspanden. Daarnaast is Rianka actief als adviseur Zorgvastgoed. Ambitieus, enthousiast en doelgericht zijn woorden die bij haar passen.

“Een gebouw komt pas écht tot leven als de ondernemer die er zijn bedrijf in heeft gerund erover vertelt.”

Lees meer

Roos Aal-Sedee

Backoffice medewerkster

Een hartelijke vrouw met een hart van goud. Dat is Roos! Zij vormt de backoffice die intern alles structureel laat verlopen.

“De sfeer bij Saris & Partners is uniek, want ondanks dat ik elke morgen naar mijn werk ga, voelt het ook als thuiskomen.”

Lees meer

Renée van Nes 

Backoffice taxaties

Renée van Nes is sinds oktober 2021 werkzaam bij Saris & Partners. Als backoffice medewerkster van de afdeling taxaties is ze de steun en toeverlaat van de taxateurs. Rianka Bikker: “ Renée werkt precies en kijkt kritisch naar de taxatierapporten. Taalfouten worden er snel uitgehaald. Bij bronnenonderzoek ziet ze geen bijzondere bepaling over het hoofd.”

Renée heeft heel wat jaren ervaring opgedaan in de makelaardij op het zonnige Bonaire en wist daardoor zichzelf al snel onmisbaar te maken. Renée is een erg fijne collega in de omgang. Maar ook loyaal, accuraat en klantvriendelijkheid zijn kenmerken die haar typeren. Ze is altijd erg maatschappelijk betrokken geweest en vindt het fijn om voor een ander iets te kunnen betekenen. Familie en vrienden spelen een belangrijke rol in haar leven. 

In haar vrije tijd houdt ze van fotograferen. Dit komt zakelijk ook goed van pas want regelmatig wordt ze ingezet om bedrijfspanden te fotograferen ten behoeve van taxaties. Ook is ze gek op dieren. Een kantoorhond is een grote wens van haar.