Taxateur en Adviseur Zorgvastgoed

Rianka Bikker is een opvallende verschijning in taxateursland: de eerste vrouw met een REV (Recognised European Valuer) vermelding. Naast taxateur is Rianka ook De Zorgvastgoed Specialist. ‘Ik ben geboren en getogen in Leerbroek, een dorp tussen Leerdam en Culemborg in. Tijdens mijn opleiding vastgoed en makelaardij heb ik gewerkt als makelaar en daarna als adviseur en taxateur van zorgvastgoed. Ik zocht afwisseling en dat heb ik gevonden bij Saris & Partners. Wat mijn werk leuk maakt is de hoge diversiteit aan typen bedrijfspanden en ondernemers. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal, waar ik graag naar luister tijdens de bezichtiging van hun panden. “Dan komt een gebouw echt tot leven!”

De gebruiker centraal stellen komt ook voort uit Rianka haar werk als zorgvastgoed adviseur. “Het werken met vastgoed binnen de zorgwereld maakt me enthousiast.” Deze passie voor zorgvastgoed ontstond tijdens een stage bij een adviesbureau voor de zorg. “Zorgvastgoed moet ondersteunend en een meerwaarde zijn voor cliënten, medewerkers en de bedrijfsvoering. Deze dynamiek maakt het voor mij zo leuk. Daar help ik graag aan mee!” 

Iets nieuws opbouwen, inspireert Rianka. ‘Ik vind het fijn als ik een bijdrage kan leveren aan dit proces’ vertelt ze hierover.‘ Zowel in mijn advieswerk als taxateur. Een taxatie bijvoorbeeld is vaak een noodzakelijke rapportage. Ik probeer ondernemers of organisaties ook te adviseren over wat ze vervolgens met de taxatie kunnen. Zo voelen ze zich écht geholpen.” Dat sluit ook goed aan bij hoe ze bij Saris & Partners te werk gaan. Mijn collega’s lopen altijd zo hard voor hun relaties. Bedrijven zeggen vaak dat de klant koning is, maar hier bewijzen ze dat en vinden ze dat de normaalste zaak van de wereld. Iedere klant wordt serieus genomen. Zo wil iedereen zelf toch ook behandeld worden? 

Is de taxatie voor uw pand de volgende? Of heeft u een vraag over zorgvastgoed? Neem dan nu contact op. 

Neem contact op