Praktijkruimte verkopen

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag bij de verkoop van uw praktijkruimte in regio Den Bosch. Met onze opgedane ervaring is ons team in staat om u de juiste begeleiding te geven om tot succesvolle verkoop van uw praktijkruimte te komen. Met het netwerk dat we hebben opgebouwd zijn we snel in staat om een geschikte koper voor uw praktijkruimte te vinden, mede dankzij onze proactieve houding.

Geschikte koper voor uw praktijkruimte

Saris & Partners zorgt voor een professioneel verloop van het verkoopproces. U kunt rekenen op proactief advies van onze bedrijfsmakelaars gedurende het hele proces. Samen zorgen we voor een win-win situatie voor beide partijen. Onze bedrijfsmakelaars informeren de potentiële koper goed over de kansen die uw praktijkruimte hen biedt. U belang staat bij ons voorop, uw rechten en plichten worden dan ook goed in de gaten gehouden gedurende het hele proces.

Een nette presentatie

Om de verkoop van uw praktijkruimte te laten slagen is het belangrijk een nette presentatie te hebben. Natuurlijk weten onze bedrijfsmakelaars hier alles van en wordt er zorgvuldig met dit onderwerp omgegaan. Uw praktijkruimte wordt voorzien vaneen professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Ook wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Tot slot is uwwinkelruimte zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

U bent van harte welkom!

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Ook bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw praktijkruimte.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl

Waarom Saris & Partners?