Praktijkruimte verkopen

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag met uw praktijkruimte verkopen in regio Den Bosch. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt, zijn we in staat om u te adviseren en begeleiden bij het proces om tot een succesvolle verkoop van uw praktijkruimte te komen. We begrijpen dat een praktijkruimte verkopen een grote stap is, dus streven we ernaar om samen met u de best mogelijke prijs te bereiken voor uw ruimte. Ons team staat altijd paraat om al uw vragen te beantwoorden over het verkopen van een praktijkruimte en helpt u graag bij alle stappen die nodig zijn om tot een succesvolle transactie te komen.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden
Praktijkruimte verhuren

A title

Image Box text

Verhuren praktijkruimte

A title

Image Box text

Wilt u uw praktijkruimte verkopen?

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag bij het verkopen van uw praktijkruimte in regio Den Bosch. Met onze jarenlange ervaring en proactieve houding zijn we in staat om snel een geschikte koper te vinden voor uw praktijkruimte. We begrijpen dat de verkoop van een praktijkruimte veel meer is dan alleen het sluiten van een deal. Daarom bieden wij onze expertise aan om u te begeleiden tijdens elke fase van het verkoopproces, waardoor er een succesvolle verkoop plaatsvindt. Ons team staat altijd paraat om met advies en tips te helpen bij het verkopen van uw praktijkruimte.

We zijn er trots op dat we een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd waarmee we in staat zijn om de juiste koper te vinden voor uw praktijkruimte. Onze deskundige medewerkers gebruiken hun expertise en ervaring om u te helpen bij het verkopen van uw pand, met als resultaat een succesvolle verkoop.

Ons servicegebied is in de regio van Den Bosch. Dit betekent dat wij u kunnen helpen met uw praktijkruimte verkopen in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Geschikte koper voor uw praktijkruimte

Saris & Partners zorgt voor een professioneel verloop van het verkoopproces. U kunt rekenen op proactief advies van onze bedrijfsmakelaars gedurende het hele proces. Samen zorgen we voor een win-win situatie voor beide partijen. Onze bedrijfsmakelaars informeren de potentiële koper goed over de kansen die uw praktijkruimte hen biedt. Uw belang staat bij ons voorop, uw rechten en plichten worden dan ook goed in de gaten gehouden gedurende het hele proces.

Een professionele presentatie

Als u uw praktijkruimte wilt verkopen, is het belangrijk dat deze wordt gepresenteerd op een professionele manier. Onze bedrijfsmakelaars weten hier alles van en zullen er zorgvuldig mee omgaan. Uw pand wordt voorzien van een brochure, plattegrond en duidelijke foto’s of video’s die ook te vinden zijn in zoekmachines en op verschillende social media kanalen. Daarnaast wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu, waardoor het nog beter zichtbaar is voor potentiële kopers. Al met al bieden we een nette presentatie die ervoor zorgt dat uw praktijkruimte snel verkocht kan worden.

Pand aanmelden

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL

prettige partner met kijk op de praktijk en een slagvaardig resultaat

mooi team met mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit.
- Hedel

Een goede partij om mee samen te werken.

Al jaren werken wij samen, steeds naar volle tevredenheid. We hebben met hen ervaring in zowel aankoop als ook verhuur. Prima partij, zeker aan te bevelen.
- Schijndel

prima ervaring

Altijd bereikbaar nooit iets te veel. Zoals het hoort.
- 's-hertogenbosch

Goede samenwerking en perfect geholpen in de begeleiding van ons aanhuur traject!

Fijne communicatie en betrouwbare partner, bedankt Mark Hovers.
- Schijndel

Super!

Zoals je mag verwachten. Bondig, zakelijk en geen onzin.
- Rosmalen
140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

A title

Image Box text

U bent van harte welkom!

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Ook bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Waarom Saris & Partners?