Kantoorruimte verhuren

Het verhuren van uw kantoorruimte? Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag door op zoek te gaan naar de ideale huurder voor uw kantoorruimte. Wij doen dit proactief en wachten niet. Gezien onze jarenlange ervaring hebben wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd waardoor onze bedrijfsmakelaars in staat zijn om snel te schakelen. Gedurende het verhuurproces worden er goede afspraken gemaakt tussen u als verhuurder en de huurder. Natuurlijk houden wij uw rechten en plichten als eigenaar continu in de gaten.

Saris & Partners helpt u bij de verhuur van uw kantoorruimte in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Het verhuren van uw kantoorruimte met de juiste presentatie

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle verhuur van uw kantoorruimte is een nette en professionele presentatie. Onze bedrijfsmakelaars realiseren dit door uw kantoorruimte te voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Natuurlijk is uw kantoorruimte zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

U bent van harte welkom om uw wensen en behoeften te bespreken en inzicht te krijgen in de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen bij de verhuur van uw winkelruimte. In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Bovendien bespreken wij vooraf met u alle condities, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw kantoorruimte.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl

Waarom Saris & Partners?