Kantoorpand kopen

Onze bedrijfsmakelaars hebben ruime ervaring in het kopen van kantoorpanden. Door al meer dan 20 jaar actief te zijn, heeft ons makelaarskantoor een flink netwerk verkregen in de regio Den Bosch, waardoor we snel kunnen schakelen. Als u van plan bent een kantoorpand te kopen in Den Bosch of omgeving, dan kunt u contact opnemen met onze bedrijfsmakelaars. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte pand voor uw bedrijf.

Onze bedrijfsmakelaars kunnen u helpen bij de aankoop van kantoorpand in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel, en Drunen.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven

A title

Image Box text

Uw nieuwe kantoorruimte kopen

Wij vinden het belangrijk dat de begeleiding die u krijgt goed aansluit bij uw wensen en behoeften en dat het gehele proces vlekkeloos verloopt. Onze bedrijfsmakelaars vinden met hun proactieve houding de perfecte kandidaat voor de verhuur of verkoop van uw kantoorruimte. Saris & Partners is in staat om snel te schakelen door het netwerk dat wij de afgelopen 20 jaar reeds hebben opgebouwd.

Wanneer u een kantoorruimte wilt kopen is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal zaken. Zo is het belangrijk om te bepalen welke oppervlakte u nodig heeft, welke ligging voor uw bedrijf wenselijk is en of u eventueel gebruik wilt maken van (gezamenlijke) faciliteiten zoals een parkeergarage of een receptiebalie. Wanneer u deze keuzes heeft gemaakt kunt u onze bedrijfsmakelaars inschakelen die samen met u op zoek gaan naar de perfecte kantoorruimte.

Wij begeleiden u bij het gehele proces van aankoop, tot en met de overdracht van de kantoorruimte. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan en dat u op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan wij voor u klaar om dit op te lossen.

Transparantie bij een kantoorpand kopen

Bij Saris & Partners streven wij altijd naar een zo helder en duidelijk mogelijk koopproces. Wij geloven niet in verborgen kosten. We zijn dan ook transparant, eerlijk en duidelijk over alle potentiële kosten die u maakt bij het aankopen van een kantoorpand met ons. Dit betekent dat u weet wat u kunt verwachten wanneer u besluit om zaken met ons te doen.
Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf een nieuwe mooie fase tegemoet gaat.

Saris & Partners is gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van bedrijven. Wij weten als geen ander hoe belangrijk transparantie is in deze markt. We nemen alle tijd voor u en luisteren naar wat u precies nodig heeft. Op die manier weten we zeker dat we samen tot een mooi resultaat komen.

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

A title

Image Box text

Van alle markten thuis

Ons grote netwerk in de regio Den Bosch stelt ons in staat om op allerlei manieren mee te denken met onze klanten. Of u nu een ondernemer bent die op zoek is naar een kantoorpand om te huren, of een pandeigenaar die zijn winkelruimte wil verkopen, wij helpen graag bij het vinden van de beste oplossing.

Bent u ondernemer en overweegt u om een bedrijfspand te kopen? Wij helpen u graag bij het maken van de beste en proberen altijd het beste resultaat voor beide partijen te bereiken. Of het nu gaat om een bedrijfspand verkopen of kopen.

Wij houden van nieuwe uitdagingen

Kom gerust koffie drinken op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, vertel ons over uw wensen voor uw nieuwe bedrijfspand en wij doen de rest. Neem contact op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Waarom Saris & Partners?