Bedrijfspand kopen

U zoekt het perfecte bedrijfspand, passend bij uw organisatie en ambities. Bij het kopen van een bedrijfspand komt een hoop actuele en inhoudelijke kennis van de markt kijken. Kennis waarmee onze makelaars u perfect van dienst kunnen zijn. Toin en Mark hebben samen al ruim 35 jaar ervaring als bedrijfsmakelaars in regio Den Bosch en vinden het geschikte bedrijfspand voor uw bedrijf. Ziet u uw nieuwe bedrijfsruimte niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij vinden voor u de speld in de hooiberg.

Ziet u uw nieuwe bedrijfsruimte niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij vinden voor u de speld in de hooiberg

Bekijk aanbod

Ons rijke netwerk creëert een win-win situatie

Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd in de regio Den Bosch. Dat zorgt er onder andere voor dat wij vaak als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Zodra wij een pand in de verkoop nemen gaan wij op zoek naar de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële koper.

Helder zicht op de condities en voorwaarden

Verrassingen zijn alleen leuk als ze u niet van de uitgezette koers laten afwijken. Daarom streven wij altijd naar volledige transparantie door uw opties in kaart te brengen en door duidelijk te zijn over de voorwaarden van uw potentiele aankoop. Zo nemen we u mee in het gehele proces en krijgt u als het ware een kijkje in de toekomst. Een ding is in elk geval zeker: uw bedrijf gaat een volgende fase tegemoet vol groeimogelijkheden!

Wij houden van nieuwe uitdagingen

Kom gerust koffie drinken op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, vertel ons over uw wensen voor uw nieuwe bedrijfspand en wij doen de rest. Neem contact op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Zet ons aan het werk!

Geef uw zoekwensen door en onze bedrijfsmakelaars vinden de perfecte bedrijfsruimte voor u.

Een greep uit ons aabod