Bedrijfspand kopen

U zoekt het perfecte bedrijfspand, passend bij uw organisatie en ambities. Bij het kopen van een bedrijfspand komt een hoop actuele en inhoudelijke kennis van de markt kijken. Kennis waarmee onze makelaars u perfect van dienst kunnen zijn. Toin en Mark hebben samen al ruim 35 jaar ervaring als bedrijfsmakelaars in regio Den Bosch en vinden het geschikte bedrijfspand voor uw bedrijf. Ziet u uw nieuwe bedrijfsruimte niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij vinden voor u de speld in de hooiberg.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven

A title

Image Box text

Een bedrijfspand kopen via ons rijke netwerk creëert een win-win situatie

Door ons uitgebreide netwerk hebben wij een voorsprong ten opzichte van andere makelaars in de regio Den Bosch. Wij zijn altijd als eerste op de hoogte van nieuwe panden die te koop staan. Onze doelstelling is om voor elk pand de perfecte match te vinden tussen de verkoper en de koper. Daarom besteden we veel aandacht aan het selecteren van potentiële kopers, waarbij we rekening houden met hun wensen en behoeften. Zo creëren we een win-win situatie voor alle betrokken partijen: zowel degene die het bedrijfspand te koop aanbiedt als degene die het bedrijfspand wil kopen.

Helder zicht op de condities en voorwaarden

Verrassingen zijn alleen leuk als ze u niet van de uitgezette koers laten afwijken. Daarom streven wij ernaar om volledige transparantie te bieden en duidelijkheid te verschaffen over alle condities en voorwaarden die aan een potentiële aankoop verbonden zijn. Zo krijgt u precies inzicht in wat er van u verwacht wordt, welke opties er beschikbaar zijn en waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. We willen dat u goed geïnformeerd bent voordat u een beslissing neemt, zodat u met vertrouwen naar de toekomst toe kan gaan! Door onze expertise kunnen we samen met u de juiste stappen zetten om het beste resultaat te behalen voor uw bedrijf. Samenvattend: door onze open communicatie en heldere visie op condities en voorwaarden helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze!

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

A title

Image Box text

Van alle markten thuis

Zoekt u naar iets anders dan een bedrijfspand? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu als ondernemer op zoek bent naar een kantoorruimte om te kopen, of dat u als pandeigenaar graag uw winkelruimte wilt verkopen of verhuren; wij denken graag met u mee! We proberen altijd het beste resultaat voor beide partijen te bereiken. U kunt er ook voor kiezen om bedrijfspand of kantoorruimte te huren, waardoor de mogelijkheid open blijft om later toch nog tot een aankoop over te gaan.

Wij houden van nieuwe uitdagingen

Kom gerust koffie drinken op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, vertel ons over uw wensen voor uw nieuwe bedrijfspand en wij doen de rest. Neem contact op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Waarom Saris & Partners?