Weerdskampweg 6

5222 BA ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 1.181 ㎡

Verkocht

Omschrijving

TE HUUR
Circa 1.181 m² bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is gelegen op de hoek van de Rietveldenweg/Weerdskampweg, op bedrijventerrein “De Rietvelden” in
's-Hertogenbosch.

Bedrijventerrein De Rietvelden kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Op De Rietvelden bevinden zich onder andere Q-Wash, Heineken Nederland, KEK, Makro, Sligro, MY Jewellery, en een groot aantal (klein) handelsbedrijven.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.181 m² en bestaat uit twee compartimenten alsmede een afgesloten buitenterrein aan de achterzijde.

Kenmerken bedrijfsruimte
- 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren
- Betonvloer
- Lichtstraten
- Verlichting middels TL-verlichting
- Krachtstroom
- Inpandige kantoorruimte
- Brandblusvoorzieningen
- Wasgelegenheid
- Toiletten

Het is bespreekbaar om het objecten inclusief garageapparatuur te huren voor zover deze aanwezig is.

Parkeren
Aan de voorzijde van het object en aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf van de categorie 4.1'.
 
Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in 's-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het modern ogend bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen - Waalwijk - 's-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

 

Kenmerken
TypeTe koop
Oppervlakte1.181
Gebouwdetails
Bouwjaar1960
ParkeerfaciliteitenAan de voorzijde van het object en aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid
Bereikbaarheid snelweg afritOp 500 m tot 1000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerkocht
Type aanvaardingIn overleg
Weerdskampweg 6 ‘s-hertogenbosch