Winkelruimte huren

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag bij het huren van het perfecte winkelpand. Wij vernemen graag uw wensen en behoeften zodat wij op zoek kunnen naar het meest geschikte winkelpand, passend bij uw plannen.

Zit het juiste winkelpand voor u nét niet in ons actuele aanbod? Geef uw zoekwensen door en onze makelaars vinden het ideale winkelpand voor u.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven

A title

Image Box text

Ons grote netwerk biedt grote voordelen

Onze makelaars hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch. Hierdoor hebben zij naast een boel ervaring van de omgeving en de branche ook een groot netwerk opgebouwd. Dat zorgt ervoor dat wij vaak als één van de eerste op de hoogte zijn van beschikbare bedrijfshuisvesting in de regio. Daarnaast zorgt het ervoor dat wij een sterk wisselend aanbod commercieel vastgoed in de verhuur hebben. Zo vindt u bij ons winkelpanden, loodsen, montageruimtes en kantoorruimtes te huur. Bovendien hebben vaak de beste locaties om uit te kiezen!

Winkelruimte te huur met goede voorwaarden

Op zoek naar een winkelruimte te huur mét transparante voorwaarden? Dan zijn wij de geschikte bedrijfsmakelaar voor uw organisatie. U profiteert bij ons namelijk van volledige transparantie. Wij streven er altijd naar om alle mogelijke opties in kaart te brengen en volledige duidelijkheid te scheppen over de voorwaarden wanneer u een winkelpand wilt huren via ons. Dit betekent dat we u meenemen in het volledige proces en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Zo kunt u zich zorgeloos focussen op de volgende fase van uw winkel vol groeimogelijkheden.

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL
145 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

Ons servicegebied voor een winkel huren

Wilt u een winkel huren? Ons huuraanbod bevindt zich in de regio tussen Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Sint-Michielsgestel, en Zaltbommel met Den Bosch als middelpunt.

Toch op zoek naar iets anders?

Twijfelt u of een winkelpand huren de beste optie is voor uw persoonlijke situatie? Wij denken graag met u mee. Met ons uitgebreide netwerk in de regio Den Bosch is er vrijwel altijd wat mogelijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een winkelpand kopen een betere optie is voor u, ook hier hebben wij een uitgebreid aanbod in. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u

Bent u een pandeigenaar en wilt u juist uw winkelpand verkopen of verhuren? Ook in dat geval bent u bij Saris en Partners aan het juiste adres. Wij bieden altijd maatwerk en proberen altijd het beste resultaat te behalen voor beide partijen.

Wij maken graag kennis met u

Het is belangrijk dat u weet wat u graag wilt, als u zich oriënteert voor een nieuw winkelpand huren. Een wensenlijstje kan hierbij helpen. Waar moet het pand aan voldoen? En minstens even belangrijk: waar moet de omgeving van uw nieuwe huurpand aan voldoen? Het is begrijpelijk als u veel vragen heeft, want er komt veel op u af bij het aanhuren van een winkelruimte. Gelukkig hebben onze makelaars het antwoord op uw vragen. Stel ze tijdens een kennismakingsgesprek. We nodigen u graag uit op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, maar we komen ook graag bij u langs.

Waarom Saris & Partners?