Winkelruimte huren

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag bij het huren van de perfecte winkelruimte. Wij vernemen graag uw wensen en behoeften zodat wij op zoek kunnen naar de meest geschikte winkelruimte, passend bij uw plannen.

Zit het juiste winkelpand voor u nét niet in ons actuele aanbod? Geef hiernaast uw zoekwensen door en onze makelaars vinden de ideale winkelruimte voor u.

Ons grote netwerk biedt grote voordelen

In meer dan 20 jaar ervaring die onze makelaars in regio Den Bosch werken, hebben zij naast een boel ervaring van de omgeving en de branche ook een groot netwerk opgebouwd. Dat zorgt ervoor dat wij vaak als één van de eerste op de hoogte zijn van beschikbare bedrijfshuisvesting in de regio. Daarnaast zorgt het ervoor dat wij een sterk wisselend aanbod commercieel vastgoed in de verhuur hebben. Zo vindt u bij ons winkelpanden, loodsen, montageruimtes en kantoorruimtes te huur.

Ons servicegebied

Wilt u een winkelruimte huren?  Ons huuraanbod bevindt zich in de regio tussen Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Sint-Michielsgestel, en Zaltbommel met Den Bosch als middelpunt.

Wij maken graag kennis met u

Wanneer u zich oriënteert voor een nieuwe bedrijfsruimte is het belangrijk dat u weet wat u graag wilt. Een wensenlijstje kan hierbij helpen. Waar moet het pand aan voldoen? En minstens even belangrijk: waar moet de omgeving van uw nieuwe huurpand aan voldoen? Het is begrijpelijk als u veel vragen heeft, want er komt veel op u af bij het aanhuren van een winkelruimte. Gelukkig hebben onze makelaars het antwoord op uw vragen. Stel ze tijdens een kennismakingsgesprek. We nodigen u graag uit op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, maar we komen ook graag bij u langs.

Zet ons aan het werk!

Geef uw zoekwensen door en onze bedrijfsmakelaars vinden de perfecte bedrijfsruimte voor u.