Vughterstraat 39

5211 EX ’s-Hertogenbosch
Winkelruimte | circa 120 ㎡

Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR
Circa 120 m² winkelruimte
Industriële look & feel!

Het betreft een eersteklas winkelruimte gelegen op een perfecte locatie in het hartje centrum van ’s-Hertogenbosch.

De Vughterstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele kwaliteitszaken en statige en karakteristieke panden. Het object bevindt zich in het meest drukke (winkel)gedeelte van de Vughterstraat.

In de directe omgeving zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd: Kookwinkel, Symfony Albert Hein, Zara, Rituals, Boergondisch Streekproducten, Living Home Interieurs en Mettrop.

Winkelruimte
Het winkelobject biedt aan huidige verkoopoppervlakte circa 120 m² met een frontbreedte van circa 4 m.

Kenmerken winkelruimte
- Industriële look & feel
- Luxe verlichting en spots
- Beton vloer
- Airco
- Kantoorruimte met systeemplafond
- Pantry

Parkeren
Parkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. Tevens is parkeergarage Wolvenhoek op loopafstand van het object gelegen. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Centrum’ en dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie 1', met als gebiedsaanduiding 'cultuurhistorische zone'.

Locatie
Het object is op zeer korte afstand gelegen van het grote verkeersplein “Wilhelminaplein” die aansluiting geeft op de rijkswegen A2 (Amsterdam-Maastricht) en A59 (Zevenbergen - Waalwijk - ’s-Hertogenbosch - Oss).
Tevens is de bereikbaarheid met zowel het eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed te noemen. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en de afstand naar het Centraal Station van 's-Hertogenbosch is circa 900 meter. Er zijn in de omgeving diverse parkeergarages en parkeerplaatsen tegen betaling aanwezig.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte120
Gebouwdetails
Bouwjaar1870
ParkeerfaciliteitenTegen betaling kan er in de directe omgeving geparkeerd worden. tevens is parkeergarage wolvenhoek op loopafstand van het object gelegen. ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.
Bereikbaarheid snelweg afritOp 1000 m tot 1500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 500 m tot 1000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Vughterstraat 39 ‘s-hertogenbosch
Vughterstraat 39 ‘s-hertogenbosch