Uw pand laten taxeren

De taxatie van een bedrijfspand is vaak noodzakelijk voor financiering of besluitvorming rondom commercieel vastgoed. Door uw pand te laten taxeren, krijgt u een goed beeld van de marktwaarde van uw bedrijfspand.

  • Uitgevoerd door een taxateur die voldoet aan de eisen van de banken en de Belastingdienst
  • Korte doorlooptijd 
  • Uitgebreide kennis en ervaring, lokaal en regionaal
  • Nauwkeurig en overzichtelijk taxatierapport

Vraag hier een taxatie aan

Vul het onderstaande formulier en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bedrijfspand verhuren

A title

Image Box text

Uw bedrijfspand laten taxeren door Saris & Partners

U wilt dat de taxatie snel en nauwkeurig wordt uitgevoerd, maar bovenal wilt u er geen omkijken naar hebben. Onze deskundige taxateurs zorgen er dan ook voor dat u een overzichtelijk taxatierapport op korte termijn in uw handen heeft, zonder gedoe. Omdat iedere taxatie maatwerk is, nodigen wij u van harte uit voor een oriëntatiegesprek. Hierin bespreken we wat er getaxeerd moet worden, voor welk taxatiedoel en zorgen we ervoor dat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn.

Taxatiedoelen

Met hun jarenlange ervaring in regio Den Bosch en omstreken, hebben onze taxateurs al heel wat diverse bedrijfspanden zien passeren. Van unieke winkelpanden tot enorme kantoorpanden of bouwgrond. Ook de redenen voor taxatie lopen uiteen, maar zijn vaak te bundelen tot de volgende doeleinden.

Taxatie voor aan- of verkoop van een bedrijfspand

Het bepalen van de marktwaarde van het bedrijfspand is noodzakelijk bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand. Onze taxateurs geven u naast inzicht in de waarde ook inzicht in de courantheid van het pand en de grond waarop het staat. De taxateurs kennen de gemeentelijke regelgeving en informeren u over bestemmingsplannen. Zo baseert u uw beslissing op basis van feiten en heeft u eventuele bijkomende risico’s goed overwogen.

Financieringstaxaties

Bij een financieringvraagstuk rondom een bedrijfspand is een taxatie onvermijdelijk. Onze onafhankelijke taxateurs voldoen aan alle eisen die worden gesteld vanuit de Nederlandse banken en de Belastingdienst en voeren uw taxatie snel en nauwkeurig uit, zodat uw financieringsproces geen vertraging oploopt.

Deze makelaar zou ik iedereen toewensen

Duidelijk en snel geholpen met een professionele backup
- Rosmalen

Fijne club mensen. Doortastend en vriendelijk.

Mark is een topgozer,..........;-)
- Vught

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch
148 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Fiscale taxaties

Jaarrekeningen
Vastgoed is een grote en belangrijke post op uw bedrijfsbalans. Voor het opstellen van deze balans wordt de jaarrekening opgemaakt en hiervoor is het dus cruciaal om een goede inschatting van de waarde van het bedrijfspand te krijgen.

Sfeerovergang
Het kan ook voorkomen dat uw pand nu nog privé-eigendom is en u deze op naam van de zaak wilt laten zetten. Dat noemen we sfeerovergang. In dat geval verschuift dit bezit voor de inkomstenbelasting van box 1 naar box 3.

WOZ-taxatie
Het kan ook zijn dat u de WOZ-waarde van uw bedrijfspand wilt weten of controleren, zodat u niet teveel onroerendezaakbelasting betaalt. Ook hiervoor kunt u een taxatie door een van onze taxateurs laten uitvoeren. De waarde uit de WOZ-taxatie heeft ook invloed op de hoogte van de rijksbelastingen en de waterschapsheffing.

Maak kennis met onze taxateurs

Onze taxateurs Toin Saris en Mark Hover zijn ingeschreven als Register Taxateur in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT. Het NRVT, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. U kunt er vanzelfsprekend op rekenen dat u deskundige en integere vastgoedtaxateurs inschakelt.

We maken graag kennis met u! Tijdens een eerste gesprek bespreken we samen wat u wilt laten taxeren en voor welk doeleinde. We informeren u over de tarieven, onze werkwijze en plannen eventueel alvast een bezichtiging in. U kunt via het formulier op deze pagina een gesprek aanvragen.

Waarom Saris & Partners?