Bouwgrond bedrijf verkopen

Onze bedrijfsmakelaars staan voor u klaar om u te helpen bij de verkoop van uw bouwgrond in regio Den Bosch. Door de meer dan 20 jaar werkervaring begrijpen onze bedrijfsmakelaars maar al te goed hoe we u het beste kunnen bijstaan tijdens de verkoop van uw bouwgrond.

Het team van Saris & Partners gaat proactief op zoek naar de perfecte koper voor uw bouwgrond. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Saris & Partners voor u kan betekenen bij de verkoop? Onze bedrijfsmakelaars maken graag kennis met u. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak.

De perfecte koper voor uw bouwgrond

Tijdens het verkoopproces van uw bouwgrond zorgen onze bedrijfsmakelaars voor een professioneel verloop. We zijn proactief in het geven van advies en houden gedurende het traject uw belang in de gaten.

Uitstekende zichtbaarheid van uw

Om uw bouwgrond te verkopen is een nette presentatie cruciaal. Onze bedrijfsmakelaars begrijpen dit maar al te goed en zorgen dan ook voor een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Ook wordt uw bouwgrond aangemeld op Funda in Business en Ventu. Tot slot is uw bouwgrond voor bedrijven zichtbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

U bent van harte welkom!

In een oriëntatiegesprek bespreekt u met de bedrijfsmakelaar uw wensen, verwachtingen en voorwaarden. Ook bespreken wij vooraf met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw bouwgrond.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl

Waarom Saris & Partners?