Showroom verhuren

Heeft u de wens om uw showroom te verhuren? De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners helpen u graag bij de verhuur van uw showroom in regio Den Bosch. Op een proactieve manier gaan we op zoek naar een geschikte huurder. Door onze jarenlange ervaring in de verhuur van showrooms hebben wij ondertussen een flink netwerk opgebouwd waardoor onze bedrijfsmakelaars snel voor u kunnen schakelen.

Natuurlijk worden er goede afspraken gemaakt tussen u als verhuurder en de huurder, onder begeleiding van Saris & Partners. Tijdens het traject worden uw rechten en plichten als eigenaar doorlopend in de gaten gehouden.

Wij helpen u graag bij de verhuur van uw showroom in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Het verhuren van uw showroom met de juiste presentatie

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle verhuur van uw showroom e is een nette en professionele presentatie. We doen dit door uw showroom te voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Uiteraard is uw showroom vindbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor in Den Bosch om uw wensen en behoeften te bespreken rondom de verhuur van uw showroom. Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen onze bedrijfsmakelaars een goed beeld van uw verwachtingen zodat we de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden. Tot sloten bespreken wij vooraf met u alle condities, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Contact opnemen met uw bedrijfsmakelaar?

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw showroom.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl

Waarom Saris & Partners?