Showroom verhuren

Op een proactieve manier gaan we op zoek naar een geschikte huurder. Door onze jarenlange ervaring in de verhuur van showrooms hebben wij ondertussen een flink netwerk opgebouwd waardoor onze bedrijfsmakelaars snel voor u kunnen schakelen.

  • Snel schakelen en persoonlijk contact
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Doeltreffende aanpak
Gratis informatiepakket Direct pand aanmelden

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Heeft u de wens om uw showroom te verhuren?

De bedrijfsmakelaars van Saris & Partners helpen u graag bij de verhuur van uw showroom in regio Den Bosch. Op een proactieve manier gaan we op zoek naar een geschikte huurder. Door onze jarenlange ervaring in de verhuur van showrooms hebben wij ondertussen een flink netwerk opgebouwd waardoor onze bedrijfsmakelaars snel voor u kunnen schakelen.

Natuurlijk worden er goede afspraken gemaakt tussen u als verhuurder en de huurder, onder begeleiding van Saris & Partners. Tijdens het traject worden uw rechten en plichten als eigenaar doorlopend in de gaten gehouden.

Wij helpen u graag bij de verhuur van uw showroom in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, Waalwijk, Veghel, Oss, Vlijmen, Oisterwijk, Zaltbommel, Nieuwkuijk, Hedel en Drunen.

Het verhuren van uw showroom met de juiste presentatie

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle verhuur van uw showroom is een nette en professionele presentatie. We doen dit door uw showroom te voorzien van een professionele brochure, een plattegrond en duidelijke foto’s en/of video’s. Voor optimaal bereik wordt uw pand aangemeld op Funda in Business en Ventu. Uiteraard is uw showroom vindbaar in zoekmachines en op verschillende social media kanalen.

Pand aanmelden

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL

prettige partner met kijk op de praktijk en een slagvaardig resultaat

mooi team met mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit.
- Hedel

Een goede partij om mee samen te werken.

Al jaren werken wij samen, steeds naar volle tevredenheid. We hebben met hen ervaring in zowel aankoop als ook verhuur. Prima partij, zeker aan te bevelen.
- Schijndel

prima ervaring

Altijd bereikbaar nooit iets te veel. Zoals het hoort.
- 's-hertogenbosch

Goede samenwerking en perfect geholpen in de begeleiding van ons aanhuur traject!

Fijne communicatie en betrouwbare partner, bedankt Mark Hovers.
- Schijndel

Super!

Zoals je mag verwachten. Bondig, zakelijk en geen onzin.
- Rosmalen
140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

A title

Image Box text

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor in Den Bosch om uw wensen en behoeften te bespreken rondom de verhuur van uw showroom. Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen onze bedrijfsmakelaars een goed beeld van uw verwachtingen zodat we de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden. Tot sloten bespreken wij vooraf met u alle condities, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Leer online alvast onze bedrijfsmakelaars Toin en Mark kennen of neem contact met ons op voor meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand.

Waarom Saris & Partners?