Winkelruimte kopen

U zoekt het perfecte winkelpand om te kopen. Natuurlijk komt er bij dit aankoopproces een boel kijken. Het is dan ook fijn om de juiste ondersteuning te krijgen. Deze ondersteuning bieden onze bedrijfsmakelaars u maar al te graag. Met onze ervaring die wij de afgelopen 35 jaar hebben opgedaan zorgt Saris & Partners voor een vlekkeloos proces.

Wanneer u een winkelpand wilt kopen, kunt u dus gerust contact met ons opnemen.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven

A title

Image Box text

Ons servicegebied voor een winkelpand te koop

Onze bedrijfsmakelaars zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van winkelpanden. Wij begeleiden u met plezier tijdens het gehele proces. Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht van de sleutel, wij zijn er voor u. Saris & Partners is gevestigd in Den Bosch en heeft een uitgebreid servicegebied. Wij helpen u met plezier verder in de regio’s: Den Bosch, Boxtel, Drunen, Hedel, Helvoirt, Liempde, Oisterwijk, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vlijmen, Vught en Waalwijk en Zaltbommel.

De aankoop van uw winkelpand

Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd in de regio Den Bosch. Dat zorgt er onder andere voor dat wij vaak als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuw aanbod.

Onze bedrijfsmakelaars zorgen er uiteraard voor dat de voorwaarden van uw potentiële aankoop duidelijk zijn. We nemen u mee in het hele proces, ons team zorgt dan ook voor een soepel verloop.

Wanneer u een winkelpand wilt kopen, zijn er verschillende factoren waar u op moet letten:

  • Hoeveel ruimte heeft u nodig?
  • Wat voor type winkelpand zoekt u?
  • In welke regio wilt u uw winkel openen?
  • Hoeveel mag de winkelpand kosten?

Als u eenmaal weet wat u precies zoekt, helpen onze bedrijfsmakelaars u met het vinden van het perfecte winkelpand. Wij hebben een breed scala aan winkelpanden in ons aanbod. Of het nu gaat om een kleine winkelruimte of een groot winkelpand te koop, wij helpen u graag verder.

Liever iets anders dan een winkelpand kopen?

Het is ook mogelijk dat u niet op zoek bent om een winkelpand te kopen, maar naar een ander type pand. Ook dan is Saris & Partners de geschikte bedrijfsmakelaar voor u. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij onze klanten diverse mogelijkheden bieden. Van een kantoorpand kopen tot een praktijkruimte huren, wij denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij houden van nieuwe uitdagingen

Wanneer u zich oriënteert voor een nieuw winkelpand is het belangrijk dat u weet wat u graag wilt. Een wensenlijstje kan ervoor zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij maken dan ook graag kennis met u en bespreken uw wensen. Zo kunnen we een beter beeld krijgen van het type winkelpand wat u voor ogen heeft. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat het pand aan uw wensen voldoet, maar ook dat de omgeving en het klimaat bij uw winkelconcept past. We snappen het als u nog vragen heeft en helpen u hier graag bij.

U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch. Wij luisteren graag naar uw wensen voor uw nieuwe winkelpand zodat we exact weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij de aankoop van uw winkelpand. Neem contact op om een afspraak te maken.

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Waarom Saris & Partners?