Winkelruimte kopen

U zoekt de perfecte winkelruimte om te kopen. Natuurlijk komt er bij dit aankoopproces een boel kijken. Het is dan ook fijn om de juiste ondersteuning te krijgen. Deze ondersteuning bieden onze bedrijfsmakelaars u maar al te graag. Met onze ervaring die wij de afgelopen 35 jaar hebben opgedaan zorgt Saris & Partners voor een vlekkeloos proces.

Bekijk aanbod

Ziet u uw nieuwe winkelruimte niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij vinden voor u de speld in de hooiberg.

De aankoop van uw winkelruimte

Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd in de regio Den Bosch. Dat zorgt er onder andere voor dat wij vaak als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuw aanbod.

Onze bedrijfsmakelaars zorgen er uiteraard voor dat de voorwaarden van uw potentiële aankoop duidelijk zijn. We nemen u mee in het hele proces, ons team zorgt dan ook voor een soepel verloop.

Wij houden van nieuwe uitdagingen

U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch. Wij luisteren graag naar uw wensen voor uw nieuwe winkelruimte zodat we exact weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij de aankoop van uw winkelruimte.

Neem contact op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Zet ons aan het werk!

Geef uw zoekwensen door en onze bedrijfsmakelaars vinden de perfecte bedrijfsruimte voor u.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl