Verwersstraat 59

5211 HV ’s-Hertogenbosch
Winkelruimte | circa 100 ㎡

€ 37.500,00 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 100 m² winkel-/kantoor-/praktijkruimte
Schitterende afwerking én op toplocatie!

Het object is gelegen aan de Verwersstraat 59 te 's-Hertogenbosch. De Verwersstraat ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch en kenmerkt zich door statige herenhuizen en exclusieve winkels. Naast winkels waaronder Beau Luxe Lingerie, Maxxstore en Annadiva, zijn er ook diverse restaurants, woningen en kantoorgebruikers in de Verwersstraat te vinden. 

Winkel-/kantoor-/praktijkruimte
De ruimte is smaakvol afgewerkt en heeft een zeer luxe sfeer en uitstraling. Het oppervlak is verdeeld over de begane grond, beletage en het souterrain. De huidige huurder heeft een deel van de ruimte voorzien van behandelkamers. Deze kunnen op verzoek verwijderd worden.

Kenmerken
- In leder uitgevoerde visgraat vloer
- Glas in lood ramen
- Ornamenten plafond
- Pantry met leder bekleed
- Gestuukte wanden en met leder beklede wanden
- Inbouw- en opbouwspots
- Verwarming middels radiatoren
- Warmte gordijn
- Toilet

Parkeren
Parkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. De parkeergarages St.-Jan, Wolvenhoek en Arena zijn op loopafstand van het object gelegen. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als gebiedsaanduiding 'cultuurhistorische zone'.

Bereikbaarheid
De winkel-/kantoor-/praktijkruimte is gelegen aan de Verwersstraat welke aansluit met de Zuidwal / Hekellaan / Pettelaarseweg. Vanuit deze wegen zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 goed bereikbaar. Ook de bereikbaarheid in de richting van Vught en Tilburg via de N65 is goed te noemen.

Tevens is de locatie met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en de afstand naar het centraal station van 's-Hertogenbosch is circa 900 meter.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte100
Gebouwdetails
Bouwjaar1550
ParkeerfaciliteitenParkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. de parkeergarages st.-jan, wolvenhoek en arena zijn op loopafstand van het object gelegen.
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 1500 m tot 2000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Verwersstraat 59 ‘s-hertogenbosch
Verwersstraat 59 ‘s-hertogenbosch