Ridderstraat 15

5211 JZ ’s-Hertogenbosch
Winkelruimte | circa 28 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 28 m² winkelruimte op toplocatie!

Het winkelobject is gelegen aan de Ridderstraat 15 te 's-Hertogenbosch. De Ridderstraat ligt in het centrum en is een zijstraat van de Markt van 's-Hertogenbosch en kenmerkt zich door statige en karaktristieke panden. Deze straat kenmerkt zich door een mix van diverse kwalitatieve modezaken in combinatie met horecagelegenheden. Tevens ligt het pand nabij één van de bekendste winkelstraten van Den Bosch, de Verwersstraat.

In de directe omgeving zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd: Expresso, Viswinkel Visch, LOTT. gioielli, Beau Luxe Lingerie, Ravage en Alix.

Winkelruimte
Het betreft een winkelobject met een frontbreedte van circa 4 m².

Kenmerken winkelruimte
- Luxe inbouwspots
- Vloer voorzien van pvc
- Toilet
- Paskamers

Parkeren
Parkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. Tevens is parkeergarage Wolvenhoek op loopafstand van het object gelegen. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als gebiedsaanduiding 'cultuurhistorische zone'.

Locatie
De Ridderstraat heeft een aansluiting met de Verwerstraat / Zuidwal / Hekellaan / Pettelaarseweg. Vanuit deze wegen zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 goed bereikbaar. Ook de bereikbaarheid in de richting van Vught en Tilburg via de N65 is goed te noemen.
Tevens is de locatie met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en de afstand naar het centraal station van 's-Hertogenbosch is circa 900 meter.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte28
Gebouwdetails
Bouwjaar1870
ParkeerfaciliteitenParkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. tevens is parkeergarage wolvenhoek op loopafstand van het object gelegen. ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.
Bereikbaarheid snelweg afritOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 1500 m tot 2000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Ridderstraat 15 ‘s-hertogenbosch
Ridderstraat 15 ‘s-hertogenbosch