Stationsstraat 12

5281 GD Boxtel
Winkelruimte | circa 92 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 92 m² commerciële ruimte

De commerciële ruimte is gelegen in het centrum van Boxtel op een semi-promenadegebied-locatie, aan Stationsstraat 12. De Stationsstraat is een verlengde van de kernwinkelstraat, de Rechterstraat. De directe omgeving bestaat uit een mix van winkels, woningen, horeca en balie- en kantoorruimten.

Commerciële ruimte
Het betreft een commerciële ruimte met een verhuurbare oppervlakte van circa 92 m² en heeft een frontbreedte van circa 6 meter. Het object leent zich uitstekend voor horeca, detailhandel of een baliekantoor functie.

Kenmerken commerciële ruimte
- Warmtegordijn
- Elektrisch bedienbaar rolluik
- Systeemplafond met TL-verlichting
- Toilet 
- Pantry
- Geluidsinstallatie

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
De commerciële ruimte is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Centrum Boxtel'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 28 juni 2007.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum -2’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met  categorie 3.1', 'een bedrijf tot en met categorie 3'.

Locatie
Boxtel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. De kerngemeente Boxtel telt ca. 20.000 inwoners. Inclusief de woonkernen Liempde, Lennisheuvel en Esch telt de gemeente Boxtel 33.088 inwoners. 

De commerciële ruimte is gelegen aan de Stationsstraat. De Stationsstraat is het verlengde van de Rechterstraat en biedt toegang tot het centrumgebied rondom de markt van Boxtel. Zowel het centrum als de Stationsstraat zijn vanuit de regio goed te bereiken.

Ondanks dat dit object in een voetgangersgebied ligt is het nog steeds (incidenteel) met de auto bereikbaar.

Ook met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de bushalte Prins Hendrikstraat en het centraal station van Boxtel is op loopafstand gelegen.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte92
Gebouwdetails
ParkeerfaciliteitenIn de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig
Bereikbaarheid NS stationOp 500 m tot 1000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Stationsstraat 12 Boxtel
Stationsstraat 12 Boxtel