Tolweg 15

5171 PV Kaatsheuvel
Bedrijfsruimte | circa 2.765 ㎡

Prijs op aanvraag

Omschrijving

GEEN UNITS MEER BESCHIKBAAR

TE KOOP
33 nieuwbouw bedrijfsunits

Kaatsheuvel staat wereldwijd bekend als de thuisbasis van de Efteling. Kaatsheuvel is momenteel hét centrum voor reguliere bedrijvigheid. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer (grote) bedrijven zich hier willen vestigen. Dat komt mede doordat Kaatsheuvel profiteert van de goede ligging naast steden zoals Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch.

Centrale ligging
Businesspark Kaatsheuvel is gelegen op Bedrijvenpark Kaatsheuvel en is goed bereikbaar via omliggende snelwegen. De A59 verbindt de stad met andere belangrijke steden in Nederland. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Het bedrijventerrein
In totaal zijn op Bedrijvenpark Kaatsheuvel ruim 200 bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein grenst direct aan het centrumgebied van Kaatsheuvel. Door de ontwikkelingen van de N261 is het bedrijventerrein straks nog beter bereikbaar. In de toekomst wordt het bedrijventerrein uitgebreid met 6,5 ha.

Businesspark Kaatsheuvel bestaat uit 33 bedrijfsunits met een bruto vloeroppervlakte van circa 74 m² tot 142 m². Alle units worden voorzien van een kantoorgedeelte met trap richting een verdiepingsvloer. Naar wens van de koper kunnen units worden samengevoegd, zodat er nog meer afmetingen mogelijk zijn. Toegang tot de panden wordt verkregen door middel van
een loopdeur en een elektrische bedienbare overheaddeur (nog aan te sluiten). De overheaddeuren zijn maar liefst 2,80 m breed en 3,20 m hoog. De afmetingen van de units worden op de plattegronden en tekeningen weergegeven.

Duurzaamheid
Alle bedrijfsunits worden gasloos opgeleverd. Wel worden de bedrijfsunits voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De bedrijfsunits hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en er gebruik wordt gemaakt van uitstekende isolatie.

Vereniging van Eigenaren
Om u als eigenaar te ontzorgen, worden de panden verkocht als appartementsrechten en wordt er een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er gespaard wordt voor toekomstig onderhoud. Ook zorgt de VvE ervoor dat er een collectieve verzekering wordt afgesloten, dit is beter en goedkoper.

Units
Alle units worden met een verdiepingsvloer opgeleverd.

Terrein
Het ruim opgezette terrein bevat 1 inrit en heeft voldoende doorrijmogelijkheden.

Parkeren
Er is conform het bestemmingsplan voorzien in voldoende parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen buiten het gebouw om zijn algemeen eigendom en kunnen vrij gebruikt worden.

Bij onze projecten verkopen wij steevast een aantal units aan beleggers. Om te voorkomen dat we concurreren met de beleggers, onze gewaardeerde kopers, bieden we de units alleen te koop aan. U kunt ze bij ons dan ook niet huren.

Uiteraard staat het u geheel vrij de huurprijs zelf te bepalen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Of u nu als bedrijf of als particulier gaat verhuren:
Als u verhuurt aan een BTW-plichtige huurder kunt u een BTW-nummer aanvragen bij de belastingdienst en de BTW verrekenen. De VvE ontzorgt u volledig: u hoeft alleen de huurder te vinden en de huur te innen. Dat is makkelijk!
Het is gebruikelijk de huur jaarlijks te indexeren met de inflatie. Het huurrendement neemt daardoor zelfs jaarlijks toe!
De rendementen van de andere units zijn vergelijkbaar.

We maken het u graag gemakkelijk door helder inzicht te geven in de bijkomende vaste kosten. Daarmee kunt u
eenvoudig vooraf berekenen wat de investering en/of het rendement van uw unit is. Vaste aansluitkosten water en elektra
Enexis en Brabant brengt ons namens u vaste aansluitkosten in rekening voor de aanleg van de infrastructuur voor de nutsvoorzieningen. Deze belasten wij bij het transport bij de notaris zonder opslagen aan u door. Onder voorbehoud van tariefwijzigingen bedragen de aansluitkosten € 1.116,83 excl. BTW voor Enexis en € 940,00 excl. BTW voor Brabant Water. U krijgt daarbij een 3x25A aansluiting voor het elektra en voor water wordt een leiding met een capaciteit van 1,5 m3/uur aangelegd.

Prijslijst
Voor de prijslijst zie brochure zie bijlage.

Kosten VvE
De Vereniging van Eigenaren zal worden beheerd door een VvE beheerder. In de bijdrage zitten de volgende
componenten:
• Opstalverzekering, gebaseerd op een premie indicatie
• Reservering voor (toekomstig) onderhoud
• Kosten beheer
• Onderhoud van het groen
De indicatieve kosten bedragen tussen de € 56,00 en € 110,00 excl. BTW, afhankelijk van de oppervlakte van de unit.
De kosten zijn indicatief, omdat deze afhankelijk zijn van de uiteindelijke premie voor de opstalverzekering. Deze worden
definitief vastgesteld na een opleveringsinspectie door de verzekeraar. De indicatieve berekening is gebaseerd op recent gesloten polissen. Met deze kosten zijn al uw kosten betaald, welke u ook zou moeten reserveren bij een bedrijfsunit buiten de VvE.

De units mogen onder andere gebruikt worden als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Loon op Zand opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kaatsheuvel'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 14 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2'.

Maximum bouwhoogte (m): 10
Maximum bebouwingspercentage (%): 80

Kenmerken
TypeTe koop
Oppervlakte2.765
Gebouwdetails
Bouwjaar2024
ParkeerfaciliteitenEr zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein. de parkeerplaatsen buiten het gebouw om zijn algemeen eigendom en kunnen vrij gebruikt worden
Bereikbaarheid snelweg afritOp 1500 m tot 2000 m
Bereikbaarheid bushalteOp 500 m tot 1000 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Tolweg 15 Kaatsheuvel