Bedrijfswoning kopen

U wilt de perfecte bedrijfswoning kopen, welke goed past bij uw wensen en behoeften. Bij de aankoop komt natuurlijk een hoop kijken, waar we u graag mee ondersteunen. Onze bedrijfsmakelaars hebben actuele kennis van de markt in regio Den Bosch en delen deze graag met u.

Ziet u uw nieuwe pand niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij gaan aan de slag voor u!

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven
Bedrijfswoning verkopen

A title

Image Box text

Uw bedrijfsmakelaar in regio Den Bosch

Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd in de regio Den Bosch. Dat zorgt er onder andere voor dat wij vaak als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuw aanbod, dit geldt ook wanneer een nieuwe bedrijfswoning te koop komt. Zodra wij een pand in de verkoop nemen gaan wij op zoek naar de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële koper.

Bedrijfswoning kopen met transparante voorwaarden

Wilt u mogelijk een bedrijfswoning kopen via Saris & Partners, dan profiteert u van volledige transparantie. Verrassingen zijn alleen leuk als ze u niet van de uitgezette koers laten afwijken. Wij streven er daarom altijd naar om alle opties in kaart te brengen en duidelijk te zijn over de voorwaarden van uw potentiële aankoop. Zo nemen we u mee in het gehele proces en krijgt u als het ware een kijkje in de toekomst. Een ding is in elk geval zeker: uw bedrijf gaat een volgende fase tegemoet vol groeimogelijkheden!

Van alle markten thuis

Dankzij ons grote netwerk in de regio Den Bosch kunnen wij op allerlei manieren meedenken met onze klanten. Bent u bijvoorbeeld een ondernemer en zoekt u een pand, maar twijfelt u of kopen de beste optie is? U kunt ook kiezen voor een bedrijfspand huren of kantoorruimte huren. Hiermee stelt u de koop nog even uit.

Ook pandeigenaren kunnen bij ons terecht. Van een winkelruimte verkopen tot een bedrijfspand verhuren, wij denken graag met u mee. Bovendien proberen wij altijd het beste resultaat voor beide partijen te bereiken.

Wij houden van nieuwe uitdagingen

U bent van harte welkom om met ons kennis te maken op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch. Wij vernemen graag uw wensen voor uw nieuwe bedrijfswoning en wij doen de rest. Neem contact op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Waarom Saris & Partners?