Bedrijfswoning kopen

U bent op zoek naar de perfecte bedrijfswoning die goed past bij uw wensen en behoeften. Bij de aankoop komt natuurlijk een hoop kijken, waar we u graag mee ondersteunen. Onze bedrijfsmakelaars hebben actuele kennis van de markt in regio Den Bosch en delen deze graag met u.

Bekijk aanbod

Ziet u uw nieuwe pand niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij gaan aan de slag voor u!

Uw bedrijfsmakelaar in regio Den Bosch

Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd in de regio Den Bosch. Dat zorgt er onder andere voor dat wij vaak als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Zodra wij een pand in de verkoop nemen gaan wij op zoek naar de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële koper.

Helder zicht op de condities en voorwaarden

Verrassingen zijn alleen leuk als ze u niet van de uitgezette koers laten afwijken. Daarom streven wij altijd naar volledige transparantie door uw opties in kaart te brengen en door duidelijk te zijn over de voorwaarden van uw potentiele aankoop. Zo nemen we u mee in het gehele proces en krijgt u als het ware een kijkje in de toekomst. Een ding is in elk geval zeker: uw bedrijf gaat een volgende fase tegemoet vol groeimogelijkheden!

Wij houden van nieuwe uitdagingen

U bent van harte welkom om met ons kennis te maken op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch. Wij vernemen graag uw wensen voor uw nieuwe bedrijfswoning en wij doen de rest. Neem contact op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Zet ons aan het werk!

Geef uw zoekwensen door en onze bedrijfsmakelaars vinden de perfecte bedrijfsruimte voor u.

Direct contact met Toin Saris

Ik help je graag verder!

073 – 6233311 info@sarisenpartners.nl