Daviottenweg 13

5222 BH ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 364 ㎡
Kantoorruimte | circa 64 ㎡

Omschrijving

TE HUUR
Circa 285 m² showroom
Circa 61 m² bedrijfsruimte
Circa 64 m² kantoorruimte

Het bedrijfspand aan de Daviottenweg 13 is gelegen op bedrijventerrein het grootste bedrijventerrein van 's-Hertogenbosch, 'De Rietvelden'. De Rietvelden is direct grenzend aan de op- en afritten van de Rijksweg A59. Een gemengd bedrijventerrein, waar zowel industrie, groothandel en volumineuze detailhandel sterk zijn vertegenwoordigd. Maar ook bedrijven in de zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid en overige dienstverlening hebben zich hier gevestigd.

Grote namen zoals Heineken Nederland, Sligro, Makro en diverse dealers van personenwagens kunt u op dit bedrijventerrein vinden maar ook kleinschalige dienstverleners vestigen zich hier graag.

Showroom/bedrijfsruimte
De te huur aangeboden showroom bestaat uit circa 285 m² en is gelegen op de begane grond.

Kenmerken showroom
- Lichte, nette entree
- Houten vloer
- Lichtstraten
- Systeemplafond voorzien van Led-verlichting
- Heater
- Separate heren- en damestoilet
- Brandblusvoorzieningen

Opslagruimte
Het object beschikt over circa 61 m² opslagruimte op de begane grond.

Kenmerken opslagruimte
- Betonvloer

Kantoorruimte
De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 64 m² waarvan circa 49 m² gelegen in het souterrain en circa 15 m² gelegen op de verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
- Deels laminaatvloer, deels vloerbedekking, deels natuurstenen vloer
- Deels gestucte plafond en deels schrotenplafond voorzien van TL-verlichting en inbouwspots
- Vaste inbouwkasten
- Verwarming middels radiatoren
- Nieuwe pantry

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2'.

Maximum bouwhoogte (m): 10

Parkeren
Aan de voorzijde van het object zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens is er de mogelijkheid in de omgeving te parkeren.

Locatie
Het bedrijfspand is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de A59 die aansluit op de A2. Daarbij is er een bushalte aanwezig met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station van Den Bosch.

De ligging van de bedrijfsruimte profiteert tevens optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging. Zo bevinden de sociale geneugten van de binnenstad zich in de nabije omgeving.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte364
Gebouwdetails
Bouwjaar1960
ParkeerfaciliteitenAan de voorzijde van het object zijn enkele parkeerplaatsen. tevens is er de mogelijkheid aan de openbare weg te parkeren.
Bereikbaarheid snelweg afritOp 500 m tot 1000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 4000 m tot 5000 m
Bereikbaarheid bushalteOp 1000 m tot 1500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Daviottenweg 13 ‘s-hertogenbosch