Rietveldenweg 70 D

5222 AS ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 1.165 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 1.165 m² showroom-/bedrijfsruimte
Industriële look & feel!
Turn-key opleverniveau!

Deze schitterende showroom is gelegen op een uitstekende locatie op het grootste bedrijventerrein van 's-Hertogenbosch, aan de Rietveldenweg 70D. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein.

Het moderne bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Epplejeck Horse & Rider Den Bosch, Makro en Profile Tyre Center.

Showroom
De showroom bestaat uit circa 1.165 m² en is geheel gelegen op de begane grond. Inpandig zijn er diverse kantoorunits gerealiseerd. De grote raampartijen aan de voorzijde van de showroom zorgen voor een mooie lichtinval in het object.

Kenmerken showroom
- Betonvloer
- Voorzien van warmtepompen en geheel gasloos
- Elektrische schuifdeur
- Overheaddeur aan de zijkant
- Vrije hoogte van circa 7 meter
- Industrieel plafond met opbouwspots
- Alarm, brandmeldinstallatie
- Eigenaar gaat het gebouw voorzien van 155 zonnepanelen zodat de energiekosten grotendeels gedekt zijn
- Dames- en heren toiletgroep met voorportaal
- Kantine met keukeninrichting

Terrein
Op het voorgelegen parkeerterrein zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1'.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen - Waalwijk - 's-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte1.165
Gebouwdetails
Bouwjaar2012
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenOp het voorgelegen parkeerterrein zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Rietveldenweg 70 D ‘s-hertogenbosch