Industrieweg 3 A

5262 GJ Vught
Bedrijfsruimte | circa 795 ㎡
Kantoorruimte | circa 142 ㎡

€ 49.500,00 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 477 m² bedrijfsruimte
Circa 142 m² kantoorruimte
Circa 318 m² entresol

Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Baarzen’, aan de westelijke zijde van het spoor. De Baarzen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van solitaire kantoorgebouwen, groothandelsbedrijven en praktijkruimten.

Bedrijfsruimte
Het betreft een tweetal geschakelde bedrijfsunits bestaande uit circa 477 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 318 m² gelegen op de entresolvloer.

Kenmerken bedrijfsruimte
- Overheaddeur
- Betonvloer
- TL-verlichting
- Lichtstraat
- Heater

Kantoorruimte
Het kantoorgedeelte bestaat uit circa 142 m² kantoorruimte op de begane grond. Dit oppervlak is vrij eenvoudig uit te breiden of kleiner te maken.

Kenmerken kantoorruimte
- Alarmsysteem
- Systeemplafond
- Deels voorzien van LED-verlichting, deels TL-verlichting
- Deels voorzien van vloerbedekking, deels strisovloer
- Airco unit
- Verwarming middels radiatoren en kachel
- Pantry
- Gescheiden dames- en herentoilet

Parkeren
Op het buitenterrein aan de voorzijde en zijkant van het object zijn voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd. Het buitenterrein aan zijkant is middels een slagboom afgesloten. Tevens zijn aan de openbare weg voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming 'Enkelbestemming Gemengd - 2’ met als functieaanduiding 'detailhandel volumineus'.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein: 75%
Maximum bouwhoogte:13 m

Locatie
Het object is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Met de reconstructie van de Industrieweg is een bushalte gerealiseerd slechts 100 meter lopen van het pand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte795
Gebouwdetails
Bouwjaar1975
ParkeerfaciliteitenOp het buitenterrein aan de voorzijde en zijkant van het object zijn voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd. het buitenterrein aan zijkant is middels een slagboom afgesloten. tevens zijn aan de openbare weg voldoende parkeerplaatsen aanwezig
Bereikbaarheid snelweg afritOp 1000 m tot 1500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 1000 m tot 1500 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerkocht
Type aanvaardingIn overleg
Industrieweg 3 en 3A Vught
Industrieweg 3 en 3A Vught
Industrieweg 3 en 3A Vught