Rietveldenkade 46

5222 AJ ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 130 ㎡
Kantoorruimte | circa 130 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 130 m² bedrijfsruimte
Circa 130 m² kantoorruimte

De te huur aangeboden bedrijfsunit is gelegen aan de Rietveldenkade, op bedrijventerrein “De Rietvelden” in
's-Hertogenbosch. Bedrijventerrein De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden is een modern ogend bedrijventerrein, dat uitstekend bereikbaar is en optimaal profiteert van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals onder meer de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Op De Rietvelden zijn onder meer gevestigd: Heineken, Epplejeck Horse & Rider Den Bosch diverse dealers van personenwagens (Citroen, Renault), maar ook kantoor(achtige) gebruikers als Pink, EJP Accountants, My Jewellery enzovoorts.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsunit beschikt over circa 130 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

Kenmerken bedrijfsruimte
- Betonvloer
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Separate loopdeur
- TL-verlichting
- Brandblusvoorzieningen
- Toiletvoorziening

Kantoorruimte
De bedrijfsunit beschikt over circa 130 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
- Systeemplafond voorzien van LED-verlichting
- Lichtkoepels
- Vloerbedekking
- Databekabeling
- Verwarming middels radiatoren
- Airco-units
- Pantry

Terrein
Aan de voorzijde van de bedrijfsunit ligt een afgesloten buitenterrein. Dit terrein is voorzien van klinkerverharding, omheining middels een stalen hekwerk met poort. Tevens zijn enkele parkeerplaatsen op dit terrein gerealiseerd.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter”. Dit werd onherroepelijk op d.d. 3-6-2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 5.1’. 

Maximum bouwhoogte (m): 25
 
Locatie
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen - Waalwijk - ’s-Hertogenbosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda - Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam - Breda). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed, een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS centraal station 's-Hertogenbosch treft u in de nabije omgeving. De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station beloopbaar te noemen.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte130
Gebouwdetails
Bouwjaar2007
EnergieklasseA +
ParkeerfaciliteitenAan de voorzijde van de bedrijfsunit ligt een afgesloten buitenterrein. dit terrein is voorzien van klinkerverharding, omheining middels een stalen hekwerk met poort. tevens zijn enkele parkeerplaatsen op dit terrein gerealiseerd
Bereikbaarheid snelweg afritOp 1000 m tot 1500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Rietveldenkade 46 ‘s-hertogenbosch