Kapitein Rondairestraat 17

5015 BC Tilburg
Bedrijfsruimte | circa 2.485 ㎡
Kantoorruimte | circa 340 ㎡

€ 135.000,00 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 2.485 m² bedrijfsruimte
Circa 340 m² kantoorruimte

Het bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein 'Loven' te Tilburg. Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie en zowel bij kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

Bedrijfsobject
Het object bestaat uit circa 2.485 m² bedrijfsruimte alsmede circa 340 m² kantoorruimte. De entresol in de bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 721 m² is eigendom van de huidige huurder. Overname hiervan is bespreekbaar.

Kenmerken bedrijfsruimte
- Betonvloer
- 2 overheaddeuren
- 4 loadingdocks
- Deels LED-verlichting, deels TL-verlichting
- Heater
- Doucheruimte

Kenmerken kantoorruimte
- Directe toegang tot bedrijfsruimte
- Verwarming middels radiatoren
- Laminaatvloer
- Systeemplafond voorzien van LED-verlichting
- Airco
- Alarminstallatie
- Pantry

Parkeren
Het terrein is middels een elektrisch bedienbare poort afgesloten. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Tilburg opgenomen in het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Loven 2016”. Dit werd vastgesteld op d.d. 30-05-2017, geheel onherroepelijk in werking.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie ', met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’. 

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 15

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is mede door de aanleg van de Noord-Oosttangent uitstekend te noemen. Deze verbindingsroute zorgt voor aansluiting op de snelwegen A 268 (Tilburg – Waalwijk) en A 58 (Breda – Eindhoven en Breda - ’s-Hertogenbosch). Het centraal station van Tilburg bevindt zich tevens op redelijk korte afstand van het industrieterrein.

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte2.485
Gebouwdetails
Bouwjaar1984
EnergieklasseE
ParkeerfaciliteitenVoldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg
Bereikbaarheid snelweg afritOp 1500 m tot 2000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid bushalteOp 500 m tot 1000 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Kapitein Rondairestraat 17 Tilburg
Kapitein Rondairestraat 17 Tilburg