Kasteleinenkampweg 7 B

5222 AX ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 120 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR 
Moderne kantoorruimte op toplocatie in 's-Hertogenbosch!

Ben je op zoek naar een inspirerende kantoorruimte op een strategische locatie in 's-Hertogenbosch? Dan is de kantoorruimte op de 2e verdieping van het bedrijfscomplex aan de Kasteleinenkampweg 7-11 de perfecte keuze voor uw bedrijf. Gelegen op het bedrijventerrein De Rietvelden, biedt deze ruimte niet alleen een professionele werkomgeving, maar ook alle voorzieningen die u nodig hebt om efficiënt en comfortabel te werken.

De ligging van de kantoorruimte is ook een belangrijk pluspunt. Gelegen aan de Kasteleinenkampweg 7B, bevindt uw bedrijf zich te midden van een bruisende zakelijke omgeving. Je profiteert van de nabijheid van andere gerenommeerde bedrijven en hebt toegang tot een breed scala aan diensten en faciliteiten in de directe omgeving.

In de directe omgeving bevinden zich onder meer prominente bedrijven als: PostNL, Heineken, Makro en Sligro maar ook vele mkb bedrijven. 

Kantoorruimte 
De kantoorruimte heeft een verhuurbare oppervlakte van circa 120 m² en is gelegen op de 2e verdieping welke via de gezamenlijke entree bereikbaar is.   

Kenmerken kantoorruimte
- alarminstallatie
- systeemplafond v.v. led-verlichtingsarmaturen
- tegelvloer 
- centrale verwarming
- uitgebreide pantry voorzien van b.v. magnetron en koelkast
- data voorziening
- airconditioning
- gescheiden dames- en heren toilet
- brandblusvoorzieningen

Terrein
De U-vorm van het complex zorgt voor een ruime binnenplaats en een zeer open aanzicht vanaf de straat. Het terrein is voorzien van klinkerbestrating. In overleg is het toegestaan om een bedrijfsnaam aan de buitenkant van het object te plaatsen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf van de categorie 4.1'.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
De kantoorruimte is gelegen aan de Kasteleinenkampweg 7B te 's-Hertogenbosch. Deze weg sluit aan op de Rietveldenweg en ligt op een steenworp afstand van de Rijksweg A59.

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend te noemen, de op- en afritten van zowel de A59 en de A2 zijn snel te bereiken. Maar ook het openbaar vervoer is vertegenwoordigd met een bushalte op 500 meter loopafstand, die in verbinding staat met het centraal station van ’s-Hertogenbosch.

Aarzel niet langer en maak van deze moderne kantoorruimte jouw professionele thuisbasis. Neem vandaag nog contact op met onze bedrijfsmakelaar om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de vele voordelen die deze ruimte te bieden heeft. Verover jouw plek op deze gewilde locatie en geef jouw bedrijf de ruimte om te groeien en te bloeien.

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte120
Gebouwdetails
Bouwjaar2006
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenParkeren op eigen terrein mogelijk
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 3000 m tot 4000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Servicekosten€ 450,00 Per maand
Type aanvaardingIn overleg
Kasteleinenkampweg 7 B ‘s-hertogenbosch