Nieuwe Eerdsebaan 2

5482 VS Schijndel
Kantoorruimte | circa 1.728 ㎡

€ 55,00 per ㎡ per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 1.728 m² kantoorruimte / showroom 
Op perfecte zichtlocatie!
Casco oplevering in een duurzaam gebouw!

Het in 2023 nieuw gebouwde bedrijfsobject is gelegen aan de Nieuwe Eerdsebaan 2 in Schijndel. De bedrijven aan de Nieuwe Eerdsebaan zijn alle recentelijk gebouwd en kenmerken zich door hun uitstraling met zichtfunctie en overwegend kantoorachtig gebruik. In de omgeving zijn onder andere gevestigd Spuiterij Van Boxmeer, Boonman Bedden, Toekomst Schoonmaakbedrijven BV en Van Cranenbroek.

Kantoorruimte / showroom
De aangeboden ruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Deze verdieping is te bereiken middels een ruime centrale entree met trapopgang en lift. Doordat de centrale entree in het midden van het pand gelegen is, kan de ruimte in zijn geheel verhuurd worden, maar is deze ook heel geschikt voor een gedeelde verhuur:

Oppervlakteverdeling
Eerste verdieping: ca. 1.728 m², te verdelen in ruimtes van;
Ruimte 1: Circa 842 m² exclusief aandeel van circa 40,5 m² in de gezamenlijke ruimte
Ruimte 2: Circa 869 m² exclusief aandeel van circa 40,5 m² in de gezamenlijke ruimte

Kenmerken kantoorruimte / showroom
- Lift
- Betonnen vloer
- Nieuw en duurzaam gebouw voorzien van zonnepanelen
- Casco oplevering

Parkeren
Het object is voorzien van ruim 60 aangelegde parkeerplekken op eigen terrein. Deze parkeerplaatsen worden gezamenlijk gebruikt ten behoeve van de wasstraat en de kantoorruimte / showroom op de 1e verdieping. Daarnaast zijn een aantal parkeerplekken voorzien van een laadpaal voor elektrische voertuigen.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein -1’ met als functieaanduiding 'bedrijf van categorie 2'.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 70
Maximum bouwhoogte (m): 12

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel lokaal als regionaal goed te noemen. De Nieuwe Eerdsebaan heeft een directe verbinding op de A50 Eindhoven-Nijmegen en sluit aan de andere zijde aan op de structuurweg Schijndel, vanwaar Schijndel, Sint-Oedenrode en Den Bosch goed bereikbaar zijn. De locatie heeft een centrale ligging in de driehoek tussen Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte1.728
Gebouwdetails
Bouwjaar2023
ParkeerfaciliteitenHet object is voorzien van ruim 60 aangelegde parkeerplekken op eigen terrein. deze parkeerplaatsen worden gezamenlijk gebruikt ten behoeve van de wasstraat en de kantoorruimte / showroom op de 1e verdieping. daarnaast zijn een aantal parkeerplekken voorzien van een laadpaal voor elektrische voertuigen.
Bereikbaarheid snelweg afritOp 3000 m tot 4000 m
Bereikbaarheid bushalteOp 500 m tot 1000 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Nieuwe Eerdsebaan 2 Schijndel
Nieuwe Eerdsebaan 2 Schijndel