Keizerstraat 6

5211 HG ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 250 ㎡

€ 40.000,00 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 250 m² kantoorruimte
op de 1e verdieping en 2e verdieping van het 'Hof van Zevenbergen'

Dit monumentale kantoorgebouw is gelegen aan de Keizerstraat in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het karakteristieke centrum van ’s-Hertogenbosch met al haar voorzieningen en geneugten, is op loopafstand gelegen. Aan de Keizerstraat is onder meer het moderne stadskantoor van ’s-Hertogenbosch gehuisvest dat schittert naast de historische bebouwing van het "Hof van Zevenbergen". Vanwege de rijke historie van het pand is 'Hof van Zevenbergen' een begrip in ’s-Hertogenbosch geworden. Dit blijkt onder meer uit de adressering die door de jaren heen is gebruikt, namelijk 'Hof van Zevenbergen'.

Het oorspronkelijke gebouw dateert uit de 15e eeuw en was van oorsprong een stadspaleis. Het 'Hof van Zevenbergen' werd in 1990-1992 volledig gerestaureerd. Op dit moment zijn in het 'Hof van Zevenbergen', twee bedrijven gehuisvest, namelijk een family office en een IT-onderneming.

Kantoorruimte
Het betreft circa 250 m² kantoorruimte op de 1e verdieping en 2e verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
- personenlift
- houten balkenlaag
- verwarming middels radiatoren
- voorzien van vloerbedekking
- TL-verlichting
- diverse airco units
- kabelgoten met elektra en data
- pantry met close-in boiler en aansluitingen voor koelkast en vaatwasser
- gescheiden dames-, en heren toiletgroep
- patchkast

Terrein
Het terrein betreft een afgesloten parkeerterrein. De mogelijkheid is aanwezig voor het huren van één parkeerplaats en één bezoekersplaats. Tegen betaling kan er in de directe omgeving volop geparkeerd worden.

Bestemming
Het kantoorgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad'. Dit werd vastgesteld en onherroepelijk d.d. 23-04-2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Kantoor’ met als gebiedsaanduiding 'cultuurhistorische zone' en met dubbelbestemming 'Waarde-Archeologie-1'

Locatie
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Het kantoorobject is gelegen aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch. Via de Rijksweg A2 is de Sint Jacobstraat te bereiken via de Maastrichtse weg en ook vanuit de richting Vught, de N65 is de bereikbaarheid goed.

Tevens is de locatie ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het centraal station van 's-Hertogenbosch is gelegen op circa 1,5 km afstand. De bereikbaarheid per bus is goed, er zijn diverse bushaltes in de directe omgeving.

Tegen betaling kan er in de directe omgeving geparkeerd worden. Parkeergarage Wolvenhoek is op een steenworp afstand van het object gelegen en parkeergarage St.-Jan begeeft zich op loopafstand.

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte250
Gebouwdetails
Parkeerfaciliteiten2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Bereikbaarheid snelweg afritOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 1500 m tot 2000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusProspect
Type aanvaardingIn overleg
Keizerstraat 6 ‘s-hertogenbosch
Keizerstraat 6 ‘s-hertogenbosch