Larenweg 80

5234 KC ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 380 ㎡

€ 120,00 per ㎡ per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 380 m² kantoorruimte

Aan de rand van bedrijventerrein de Maaspoort is dit unieke kantoorcomplex gelegen. Het pand heeft een uitstekende staat van onderhoud en is in totaal circa 6.449 m² groot. In het gebouw zijn onder andere Kentalis, Directa en Stichting Signum gevestigd.

Bedrijventerrein Maaspoort is een modern, gemengd bedrijventerrein aan de noordzijde van 's-Hertogenbosch. Het berdrijventerrein ligt tussen de gelijknamige woonwijk en de spoorlijn in de richting van Utrecht, ten noorden van de A59.

Bedrijventerrein Maaspoort beschikt over een gezonde mix van lokaal tot en met bovenregionaal georiënteerde bedrijven. Er zijn ongeveer 120 bedrijven gehuisvest, verantwoordelijk voor ruim 3.000 arbeidsplaatsen. In de directe omgeving van het pand bevinden zich onder andere : SPS, HEK Installatie en Vriesoord.

Kantoorruimte
Op de begane grond is circa 380 m² beschikbaar. Het betreft een open ruimte.

Kenmerken
- Eigen entree
- Topkoeling i.c.m. mechanische ventilatie
- Pantry
- Aanwezige vloerbedekking
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- Kabelgoten t.b.v. data, telefonie en elektrapunten
- Radiatoren
- Gescheiden dames- en herentoilet

Parkeren
Het kantoorobject beschikt over een ruim buitenterrein met fietsenstalling en parkeerplaatsen rondom het hele gebouw. Voor de verhuur zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens beschikt het terrein over een elektrische slagboom. Voor het object zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven)'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 25 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf van de categorie 3.1'.
 
Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het bedrijventerrein is uitstekend gelegen nabij de op- en afritten van de A59 (Raamsdonkveer-'s-Hertogenbosch), die aan de oostzijde direct overgaat in de A2 (Amsterdam-Maastricht), alsmede de goede verbindingsmogelijkheden met de stad zelf, zijn enkele redenen van het succes van dit bedrijventerrein.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte380
Gebouwdetails
Bouwjaar2001
EnergieklasseC
ParkeerfaciliteitenVoor de verhuur zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar
Bereikbaarheid snelweg afritOp 1500 m tot 2000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 4000 m tot 5000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Servicekosten€ 50,00 Per vierkante meters per jaar
Type aanvaardingIn overleg
Larenweg 80 ‘s-hertogenbosch
Larenweg 80 ‘s-hertogenbosch