Rietveldenweg 80-82

5222 AS ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 610 ㎡

€ 110,00 per ㎡ per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 610 m² turn-key kantoorruimte!

Het object is gesitueerd aan de Rietveldenweg 80-82 op bedrijventerrein “De Rietvelden”. Bedrijventerrein De Rietvelden in
’s-Hertogenbosch is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Vanwege de ligging direct aan de Rietveldenweg heeft het object een goede attentiewaarde.

De Rietvelden is een modern bedrijventerrein, dat uitstekend bereikbaar is en optimaal profiteert van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Epplejeck Horse & Rider Den Bosch, Makro, Profile Tyre Center en Q-Wash.

Kantoorruimte
Er is circa 610 m² kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar. Verhuur vanaf circa 305 m² mogelijk.

Kenmerken kantoorruimte
- Turn-key opleverniveau
- Voorzien van databekabeling
- Vloerbedekking
- Airco
- Verwarming middels radiatoren
- Systeemplafonds voorzien van inbouwarmaturen
- Glazen scheidingswanden
- Lift
- Gescheiden dames- en herentoilet
- Pantry

Terrein
De mogelijkheid bestaat 8 parkeerplaats(en) gelegen op het achterliggende parkeerterrein te huren. De kosten per parkeerplaats bedraagt € 350,00 excl. btw per jaar.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1'.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen - Waalwijk - 's-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte610
Gebouwdetails
Bouwjaar2000
EnergieklasseB
ParkeerfaciliteitenHet is mogelijk 8 parkeerplaatsen te huren op het achterliggende terrein
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Servicekosten€ 20,00 Per vierkante meters per jaar
Type aanvaardingIn overleg
Rietveldenweg 80 -82 ‘s-hertogenbosch Het Rietblok
Rietveldenweg 80 -82 ‘s-hertogenbosch Het Rietblok