Rietveldenweg 92

5222 AS ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 305 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 305 m² kantoorruimte met dakterras!
Turn-key opleverniveau!

Een werkelijk prachtig afgewerkte kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping op een uitstekend bereikbare locatie op het grootste bedrijventerrein van 's-Hertogenbosch, aan de Rietveldenweg 92.

De Rietvelden is een modern bedrijventerrein, dat uitstekend bereikbaar is en optimaal profiteert van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Het bedrijventerrein is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Epplejeck Horse & Rider Den Bosch, Makro, Profile Tyre Center en Q-Wash.

Kantoorruimte
De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit circa 305 m² inclusief toedeling algemene ruimte.

Kenmerken kantoorruimte
- Centrale entree met belsysteem
- Lift
- Systeemplafond met LED-verlichting
- Airco
- Deels voorzien van tegelvloer, deels van laminaat
- Glazen scheidingswanden
- Databekabeling
- Verwarming middels radiatoren
- Dakterras
- Pantry
- Gescheiden dames- en herentoilet

Bar en raambekleding zijn thans eigendom van de vertrekkend huurder en wordt ter overname aangeboden.

Terrein
De mogelijkheid bestaat 6 parkeerplaats(en) gelegen op het achterliggende parkeerterrein te huren. De kosten per parkeerplaats bedraagt € 350,00 excl. btw per jaar. Deze parkeerplaats is middels een slagboom afgesloten.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1'.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen - Waalwijk - 's-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte305
Gebouwdetails
Bouwjaar2000
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenHet is mogelijk 6 parkeerplaatsen te huren op het achterliggende terrein
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Servicekosten€ 40,00 Per vierkante meters per jaar
Type aanvaardingIn overleg
Rietveldenweg 92 ‘s-hertogenbosch