De Kleine Elst 11

5246 JK Rosmalen
Kantoorruimte | circa 764 ㎡

€ 125,00 per ㎡ per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 764 m² kantoorruimte
Verdeeld over de 1e en 2e verdieping

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen aan De Kleine Elst 11 in Rosmalen op bedrijventerrein Hintham Noord / De Vliert. Dit bedrijventerrein is aan de Oostzijde van ’s-Hertogenbosch gelegen en beslaat zo'n 12 ha. Een deel van het bedrijventerrein bestaat uit percelen met bedrijfswoningen. Het andere gedeelte bestaat uit fraaie bedrijfsgebouwen aan de doorgaande weg.

In de directe omgeving van het object zijn onder meer gevestigd: Wazo Bedrijven, Schoonmaakbedrijf St. Gotthard B.V., TegelDirect.nl en Moneytronic Nederland BV.

Kantoorruimte
Het betreft circa 385 m² kantoorruimte op de 1e verdieping en circa 379 m² op de 2e verdieping. De kantoorruimte is verdeeld in meerdere ruimtes cq kamers. Deelverhuur per verdieping is mogelijk.

Kenmerken kantoorruimte
- Representatieve entree
- Systeemplafond v.v. verlichting
- Deels vloerbedekking en deels laminaat
- Kabelgoten voorzien van elektra en data
- Airco
- Lift
- CV voorzien van radiatoren
- Brandblusvoorzieningen
- Alarmsysteem
- Systeemwanden
- Pantry
- Toiletten

Huurprijzen
Huurprijs € 125,00 per m² per jaar exclusief btw
Servicekosten € 35,00 per m² per jaar exclusief btw

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Hintham'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 18 mei 2011.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf van de categorie 3.2'.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 14

Locatie
De Kleine Elst is een parallelweg van De Grote Elst, welke via de Graafsebaan aansluit op Rijksweg A59 (Zevenbergen - Waalwijk - ’s-Hertogenbosch - Oss). Deze sluit na ongeveer één kilometer in westelijke richting aan op de rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht), in oostelijke richting sluit deze aan op de rijksweg A50 (Eindhoven-Apeldoorn). Deze aansluitingen hebben ervoor gezorgd dat de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen is.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens goed te noemen. NS station ’s-Hertogenbosch-Oost is op korte afstand van het object gelegen. Tevens is er in de directe omgeving een bushalte gelegen.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte764
Gebouwdetails
Bouwjaar1998
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenEr is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 500 m tot 1000 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Servicekosten€ 35,00 Per vierkante meters per jaar
Type aanvaardingIn overleg
De Kleine Elst 11 Rosmalen
De Kleine Elst 11 Rosmalen