Verwersstraat 26

5211 HW ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 40 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 40 m² kantoorruimte

Onderhavig kantoorruimte is gelegen aan de druk bezochte Verwersstraat in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.
De Verwersstraat kenmerkt zich door haar karakteristieke panden en staat in de omgeving bekend als luxe winkelstraat. Naast een brede variatie van retailformules zoals Westside, Vanilia, Suit Supply, Annadiva zijn er ook tal van hoogwaardige horecaformules in de straat aanwezig. De mix van retail-, horeca- en kantoorpanden maakt het ‘klimaat’ uitermate interessant voor ondernemers om zich in deze straat te vestigen.

Kantoorruimte
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 40 m².

Kenmerken
- Gezamenlijke entree
- Vloerbedekking
- Verwarming middels radiatoren
- Pantry 
- Toilet

Parkeren
Op loopafstand bevinden zich tal van betaalde parkeer- mogelijkheden. Zo is op ruim 500 m loopafstand parkeergarage de Wolvenhoek met een capaciteit van 470 parkeerplaatsen te vinden. Parkeergarage St.-Jan ligt nabij de bekende Sint-Janskathedraal en biedt ruimte aan 1.040 auto’s.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Binnenstad'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 23 april 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Centrum’ met als gebiedsaanduiding 'cultuurhistorische zone'.

Bereikbaarheid
De Verwersstraat heeft een aansluiting met de Zuidwal / Hekellaan / Pettelaarseweg. Vanuit deze wegen zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 goed bereikbaar. Ook de bereikbaarheid in de richting van Vught en Tilburg via de N65 is goed te noemen.
Tevens is de locatie met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en de afstand naar het centraal station van 's-Hertogenbosch is circa 900 meter.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte40
Gebouwdetails
Bouwjaar1903
ParkeerfaciliteitenOp loopafstand bevinden zich tal van betaalde parkeer- mogelijkheden. zo is op ruim 500 m loopafstand par- keergarage de wolvenhoek met een capaciteit van 470 parkeerplaatsen te vinden. parkeergarage st.-jan ligt nabij de bekende sint-janskathedraal en biedt ruimte aan 1.040 auto’s.
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 1500 m tot 2000 m
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Servicekosten€ 146.62,00 Per maand
Type aanvaardingIn overleg
Verwersstraat 26 ‘s-hertogenbosch
Verwersstraat 26 ‘s-hertogenbosch