Ruwekampweg 2 D

5222 AT ’s-Hertogenbosch
Kantoorruimte | circa 306 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Turn key opleverniveau!
Circa 306 m² kantoorruimte op de tweede verdieping, eventueel uit te breiden naar circa 612 m²

De te huur aangeboden kantoorruimte maken onderdeel uit van 'Het Rietblok' | Ondernemerspark. Dit ondernemerspark is gelegen op bedrijventerrein ‘De Rietvelden’ in Den Bosch. Dit binnenstedelijk bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Het Rietblok ligt op de kruising van de Ruwekampweg met de Rietveldenweg en bestaat uit een viertal gebouwen, waarvan we in het gebouw aan de Ruwekampweg 2 kantoorruimte te huur aanbieden. Dit gebouw is recht tegenover de Sligro gesitueerd.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en bestaat uit circa 306 m². Het is eventueel mogelijk om het oppervlak uit te breiden met de andere helft van de verdieping tot een oppervlakte van circa 612 m².

Kenmerken kantoorruimte
- Royale entree v.v. natuurstenen vloer
- CV, d.m.v. radiatoren v.v. thermostatische ventielen
- Systeemplafonds v.v. inbouwarmaturen
- Wandgoten met driecompartimenten t.b.v. elektra-, data en telefoniebekabeling
- Glazen scheidingswanden
- Airco
- Pantry
- Gescheiden heren- en damestoilet
- Personenlift
- Mindervalidentoilet op de begane grond
- Mechanische ventilatie (drievoudig)
- Topkoeling

Terrein
De mogelijkheid bestaat 5 parkeerplaats(en) gelegen op het achterliggende parkeerterrein te huren. De kosten per parkeerplaats bedraagt € 350,00 excl. btw per jaar.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1'.

Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in 's-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het modern ogend bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen - Waalwijk - 's-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Makro, PartsPoint Den Bosch-Noord, Profile Den Bosch en Q-Wash.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte306
Gebouwdetails
Bouwjaar2000
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenDe mogelijkheid bestaat 5 parkeerplaats(en) gelegen op het achterliggende parkeerterrein te huren. de kosten per parkeerplaats bedraagt € 350,00 excl. btw per jaar.
Bereikbaarheid snelweg afritOp minder dan 500 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Ruwekampweg 2 D ‘s-hertogenbosch
Ruwekampweg 2 D ‘s-hertogenbosch