Korvetstraat 1 ‘s-hertogenbosch

TE KOOP
Circa 205 m² bedrijfswoning
Circa 43 m² garage/bedrijfsruimte
Circa 45 m² studio/kantoor-/praktijkruimte
Een perfecte locatie voor uw onderneming in combinatie met wonen!

Het te koop aangeboden object is gelegen in woonwijk Maaspoort, aan de rand van het bedrijventerrein aan de Korvetstraat 1 te ‘s-Hertogenbosch.

Het betreft een bedrijfsobject bestaande uit een bedrijfswoning met een gebruiksoppervlakte van circa 205 m², circa 43 m² garage-/bedrijfsruimte en een studio/kantoor-/praktijkruimte van circa 45 m².

In de directe omgeving bevindt onder andere Praxis, Box Self Storage, Hek, Online Keukenveiling.nl., Versluis Kantoorinrichters en Fun4Kidz.

Wilt u graag uw onderneming combineren met wonen? Dan is dit de perfecte locatie voor u! De locatie leent zich uitermate goed voor het uitvoeren van bedrijfsactivciteiten aan huis. De bestemming is divers, informeer bij onze makelaar voor de vele mogelijkheden.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte bestaat uit een dubbele garage met op de verdieping een studio/kantoor-/praktijkruimte met eigen sanitaire voorzieningen.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Energielabel A
– Inpandig dubbele garage met 2 elektrische roldeuren
– Studio/kantoor-/praktijkruimte op de verdieping met sanitaire voorziening waaronder een ligbad, wastafel, toilet en keuken

Bovenwoning
Het object bestaat uit een driekamer appartement met 2 dakterrassen en heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst 205 m².

Kenmerken bovenwoning
– Energielabel A
– Royale ontvangsthal
– Deels voorzien van marmeren vloertegels, deels voorzien van laminaat
– Ruime woonkamer
– Inbouwspots
– Gashaard
– Luxe open keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur
– Elektrisch zonnescherm
– 2 dakterrassen, waarvan 1 aan de woonkamer en 1 met toegang vanuit de slaapkamer
– Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafels en toilet
– 3 slaapkamers

Parkeren
Het terrein is voorzien van klinkerbestrating en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het object aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Maaspoort-Oud Empel’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 24 oktober 2007.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Maatschappelijke dienstverlening en sportvoorzieningen’.

Locatie
De Korvetstraat is goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A59 (‘s-Hertogenbosch-Breda). Dit bedrijfsobject ligt op korte afstand dé belangrijkste verkeersader van Nederland, de Rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht). Er is tevens een bushalte op korte afstand gelegen welke verbinding heeft met het NS Centraal Station van Den Bosch.

 

Havervelden 4 Boxtel

TE KOOP
Duurzaam beleggingsobject

Op bedrijventerrein Ladonk te Boxtel is aan de Havervelden 4-4a een beleggingsobject gesitueerd. Boxtel ligt strategisch in de driehoek Tilburg – Eindhoven – ‘s-Hertogenbosch. Bedrijventerrein ‘Ladonk’ is met een oppervlakte van circa 100 hectare het grootste bedrijventerrein in de gemeente Boxtel en biedt plaats aan ongeveer 150 bedrijven in diverse sectoren. De afgelopen jaren heeft er een opwaardering van de bedrijfsgebouwen en de infrastructuur van het bedrijventerrein plaatsgevonden. Daarnaast beschikt bedrijventerrein ‘Ladonk’ sinds enkele jaren over parkmanagement middels een samenwerking tussen gemeente en ondernemers. Hierdoor zijn een aantal voorzieningen zoals glasvezel en beveiliging collectief geregeld.

In de directe omgeving bevinden zich plaatselijke ondernemers zoals: Boxtel Keukens, Freenergics, Handels- en Transportbedrijf Reijnders, van Oers, A&K Autobedrijf en Magix FX maar ook grote (inter)nationale bedrijven zoals: Van Halteren, VDL Technics, Rabo datacenter en Vion Boxtel.

Beleggingsobject
Het object bestaat uit circa 578 m² bedrijfsruimte, een entresolvloer van circa 325 m², circa 266 m² kantoorruimte op de begane grond en circa 159 m² kantoorruimte op de verdieping. Tevens behoort bij het object de naastgelegen bedrijfswoning met een gebruikersoppervlakte van circa 174 m². Het gehele object is thans verhuurd.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Betonvloer
– Vrije hoogte circa 6.20 m
– 2 Overheaddeuren met loopdeuren
– Overheaddeur
– Lichtstraten
– TL-verlichting
– Heftruck van het merk Still
– 100 zonnepanelen

Kenmerken kantoorruimte
– Balie
– Systeemplafond met LED-verlichting en TL-verlichting
– Deels tegelvloer, deels vloerbedekking
– Verwarming middels radiatoren
– Airconditioning
– Alarminstallatie
– Databekabeling
– Brandblusvoorzieningen
– Kantine
– Bureaus cq tafels en stoelen
– Gescheiden dames – en herentoilet
– 21 zonnepanelen

Indeling bedrijfswoning
Het betreft een ruime verhuurde bedrijfswoning, bestaande uit woon/eetkamer met open keuken, drie slaapkamers en een ruime badkamer.

Kenmerken bedrijfswoning
– Tegelvloer
– Systeemplafond voorzien van inbouwspots en LED-verlichting
– Deels gestucte muren, deels schoonmetselwerk
– Verwarming middels een warmtepomp
– Airconditioning
– Gashaard
– Keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur
– Lichtkoepel
– Schuifpui
– 3 slaapkamers
– Badkamer met lichtkoepel, whirlpool, wasmeubel met 2 wastafels, douche, toilet
– Brandblusvoorzieningen
– Toilet

Energielabel
Havervelden 4: A
Havervelden 4a: A+

Totale huuropbrengst
De actuele netto huuropbrengst bedraagt € 114.845,89 exclusief btw per jaar.

Terrein
Het terrein is volledig verhard met klinkers, er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Ladonk’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 09 april 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’  en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 5’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 16

Bereikbaarheid
Boxtel heeft een regionaal gunstige ligging tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Doordat Boxtel direct is gelegen aan de op- en afritten van de Rijksweg A2, centraal tussen Den Bosch en Eindhoven, is de bereikbaarheid van Boxtel uitstekend te noemen. Daarnaast beschikt Boxtel over een NS Station dat op loopafstand van het bedrijfsgebouw is gelegen. Vanaf het NS Stations zijn Den Bosch, Eindhoven en Tilburg rechtstreeks bereikbaar.
 

Industrieweg 3 H Vught

TE HUUR / TE KOOP
Circa 140 m² kantoorruimte

Het project is gelegen op bedrijventerrein ‘De Baarzen’, aan de westelijke zijde van het spoor. De Baarzen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van solitaire kantoorgebouwen, groothandelsbedrijven en praktijkruimten.

Kantoorruimte
Het betreft circa 140 m² kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Intercom voordeurbel
– Airco
– Warmte terugwininstallatie
– Verwarming middels radiatoren voorzien van thermische ventielen
– Systeemplafond met TL inbouwarmaturen
– Eigen aansluitingen gas, water en licht
– Glasvezel
– Pantry 

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-2’ met als functieaanduiding ‘detailhandel , detailhandel volumineus’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Parkeren
Op het buitenterrein en aan de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd.

Locatie
Het object is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Met de reconstructie van de Industrieweg is een bushalte gerealiseerd slechts 100 meter lopen van het pand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Vliertstraat 7 Vught

TE KOOP WEGENS BEDRIJFSVERHUIZING
Uniek object met vele mogelijkheden!

Sfeervolle winkelruimte met fantastische bovenwoning mét tuin, 2 balkons en een sauna!

Circa 216 m² commerciële ruimte
Circa 116 m² bovenwoning

Het te koop aangeboden object is gelegen in het gezellige centrum van Vught, met vele winkels en restaurants op loopafstand.

Het betreft een bedrijfsobject bestaande uit circa 216 m² commerciële ruimte op de begane grond en een fantastisch ruime bovenwoning van circa 116 m² met tuin en 2 balkons alsmede een sauna in de tuin.

In de directe omgeving bevindt onder andere de zeer bekende, grote naam en trekpleister Pattiserie de Rouw, verscheidene kleding boetieks zoals Cocco Fashion en Marinus Mode, advocatenkantoren, makelaarskantoren en gezellige eet-/drinkgelegenheden.

Kortom een perfecte locatie voor uw onderneming en te combineren met wonen. Het object is uitermate geschikt voor het starten van kleinschalige- en gespecialiseerde ondernemingen, een zorgwinkel, computerwinkel, praktijkruimte (tandarts, fysio etc.) of voor bijvoorbeeld een pilates studio.

Commerciële ruimte
De totale oppervlakte van het object bedraagt circa 216 m² waarvan circa 145 m² winkelruimte, circa 59 m² atelierruimte en circa 15 m² opslagruimte.

Kenmerken commerciële ruimte
– Energielabel A
– Sfeervolle uitstraling
– Frontbreedte van meer dan 7,5 meter
– Systeemplafond voorzien van LED-verlichting
– De winkelinrichting is in 2023 geheel vernieuwd
– Deels voorzien van vloerbedekking, deels PVC vloer
– Personenlift naar de verdiepingen
– Airco/verwarming 
– Toilet

Bovenwoning
Het appartement is boven de commerciële ruimte gelegen en bestaat uit circa 116 m² waarvan circa 59 m² gelegen op de eerste verdieping en circa 57 m² op de tweede verdieping.

Kenmerken bovenwoning
– Energielabel B
– Entree via de winkel door middel van een trap of lift
– Video installatie
– Deels gestukte wanden en plafond
– Deels systeemplafond voorzien van inbouwspots
– Deels laminaat, deels vloerbedekking
– Keuken voorzien van apparatuur
– Lichtkoepels
– Verwarming middels radiatoren
– Houtkachel
– Slaapkamer en woonkamer voorzien van airco die tevens kan verwarmen
– Badkamer met douche, wastafel en toilet

Algemene kenmerken
– Dak is opnieuw verlaagd in 2023
– Voorzien van 23 zonnepanelen in 2023
– Airco in de winkel is geplaatst in 2023

Tuin/balkons
Het object beschikt over een privacy volle tuin van maar liefst circa 61 m² en 2 balkons van respectievelijk circa 7,25 m² en circa 5,13 m². In de tuin bevindt zich een heerlijke sauna.

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig, in het centrum geldt een blauwe zone waardoor de consumenten de auto de eerste 2 uur gratis kunnen parkeren.

Bestemming
Het bedrijfspand is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Centrum Vught e.o’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 19-6-2013.

Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Centrum-3’.

Geschikt voor detailhandel, kantoor, dienstverlening en wonen. 

Locatie
De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed te noemen. Een rechtstreekse busverbinding met NS station Vught en ’s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand. Tevens zijn de op- en afritten van de rijksweg A2 en de provinciale weg N65 goed te bereiken.
 

Alcoalaan 2 H Drunen

TE KOOP
Bedrijfsunit van circa 153 m²
Op gunstige locatie!

De te koop aangeboden bedrijfsunit maakt onderdeel uit van de bedrijfsunits Businesspark op bedrijventerrein “Metal Valley” te Drunen, welke zijn gebouwd in 2019. Drunen is een gemeente met circa 18.000 inwoners gelegen op korte afstand van de Rijksweg A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Breda.

In de naaste omgeving zijn o.a. de volgende bedrijven gevestigd: Van der Sanden Machines & Services, Wrapworks, BMC Machines en Phoenix Nederland.

Bedrijfsunit
Het betreft een bedrijfsunit va circa 153 m² waarvan circa 78 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en circa 75 m² bedrijfs-/kantoorruimte op de verdieping.

Kenmerken bedrijfsunit
– Elektrisch bedienbare overheaddeur met separate loopdeur
– Betonvloer 
– Systeemplafond met LED-verlichting
– Draagvermogen begane grondvloer 1.500 kg/m²
– Airco
– Geen gasaansluitingen
– Toilet
– Pantry
– Douche
– Brandblusvoorzieningen

Parkeren
Het object beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Metal Valley herziening 2016”, vastgesteld op 28 maart 2017, waarin het de bestemming “bedrijventerrein” heeft gekregen met de aanduiding “bedrijf tot en met milieucategorie 2”.

Voor een afschrift van dit bestemmingsplan kunt u contact met ons kantoor opnemen.

Locatie
Het object is gelegen op korte afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A59 (’s-Hertogenbosch – Waalwijk – Zevenbergen), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda).

Op korte afstand van het object is tevens een bushalte gelegen, van waaruit een directe busverbinding is met het NS station van ’s-Hertogenbosch.
 

Tolweg 15 Kaatsheuvel

TE KOOP
33 nieuwbouw bedrijfsunits

Kaatsheuvel staat wereldwijd bekend als de thuisbasis van de Efteling. Kaatsheuvel is momenteel hét centrum voor reguliere bedrijvigheid. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer (grote) bedrijven zich hier willen vestigen. Dat komt mede doordat Kaatsheuvel profiteert van de goede ligging naast steden zoals Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch.

Centrale ligging
Businesspark Kaatsheuvel is gelegen op Bedrijvenpark Kaatsheuvel en is goed bereikbaar via omliggende snelwegen. De A59 verbindt de stad met andere belangrijke steden in Nederland. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Het bedrijventerrein
In totaal zijn op Bedrijvenpark Kaatsheuvel ruim 200 bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein grenst direct aan het centrumgebied van Kaatsheuvel. Door de ontwikkelingen van de N261 is het bedrijventerrein straks nog beter bereikbaar. In de toekomst wordt het bedrijventerrein uitgebreid met 6,5 ha.

Businesspark Kaatsheuvel bestaat uit 33 bedrijfsunits met een bruto vloeroppervlakte van circa 74 m² tot 142 m². Alle units worden voorzien van een kantoorgedeelte met trap richting een verdiepingsvloer. Naar wens van de koper kunnen units worden samengevoegd, zodat er nog meer afmetingen mogelijk zijn. Toegang tot de panden wordt verkregen door middel van
een loopdeur en een elektrische bedienbare overheaddeur (nog aan te sluiten). De overheaddeuren zijn maar liefst 2,80 m breed en 3,20 m hoog. De afmetingen van de units worden op de plattegronden en tekeningen weergegeven.

Duurzaamheid
Alle bedrijfsunits worden gasloos opgeleverd. Wel worden de bedrijfsunits voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De bedrijfsunits hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en er gebruik wordt gemaakt van uitstekende isolatie.

Vereniging van Eigenaren
Om u als eigenaar te ontzorgen, worden de panden verkocht als appartementsrechten en wordt er een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er gespaard wordt voor toekomstig onderhoud. Ook zorgt de VvE ervoor dat er een collectieve verzekering wordt afgesloten, dit is beter en goedkoper.

Units
Alle units worden met een verdiepingsvloer opgeleverd.

Terrein
Het ruim opgezette terrein bevat 1 inrit en heeft voldoende doorrijmogelijkheden.

Parkeren
Er is conform het bestemmingsplan voorzien in voldoende parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen buiten het gebouw om zijn algemeen eigendom en kunnen vrij gebruikt worden.

Bij onze projecten verkopen wij steevast een aantal units aan beleggers. Om te voorkomen dat we concurreren met de beleggers, onze gewaardeerde kopers, bieden we de units alleen te koop aan. U kunt ze bij ons dan ook niet huren.

Uiteraard staat het u geheel vrij de huurprijs zelf te bepalen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Of u nu als bedrijf of als particulier gaat verhuren:
Als u verhuurt aan een BTW-plichtige huurder kunt u een BTW-nummer aanvragen bij de belastingdienst en de BTW verrekenen. De VvE ontzorgt u volledig: u hoeft alleen de huurder te vinden en de huur te innen. Dat is makkelijk!
Het is gebruikelijk de huur jaarlijks te indexeren met de inflatie. Het huurrendement neemt daardoor zelfs jaarlijks toe!
De rendementen van de andere units zijn vergelijkbaar.

We maken het u graag gemakkelijk door helder inzicht te geven in de bijkomende vaste kosten. Daarmee kunt u
eenvoudig vooraf berekenen wat de investering en/of het rendement van uw unit is. Vaste aansluitkosten water en elektra
Enexis en Brabant brengt ons namens u vaste aansluitkosten in rekening voor de aanleg van de infrastructuur voor de nutsvoorzieningen. Deze belasten wij bij het transport bij de notaris zonder opslagen aan u door. Onder voorbehoud van tariefwijzigingen bedragen de aansluitkosten € 1.116,83 excl. BTW voor Enexis en € 940,00 excl. BTW voor Brabant Water. U krijgt daarbij een 3x25A aansluiting voor het elektra en voor water wordt een leiding met een capaciteit van 1,5 m3/uur aangelegd.

Prijslijst
Voor de prijslijst zie brochure zie bijlage.

Kosten VvE
De Vereniging van Eigenaren zal worden beheerd door een VvE beheerder. In de bijdrage zitten de volgende
componenten:
• Opstalverzekering, gebaseerd op een premie indicatie
• Reservering voor (toekomstig) onderhoud
• Kosten beheer
• Onderhoud van het groen
De indicatieve kosten bedragen tussen de € 56,00 en € 110,00 excl. BTW, afhankelijk van de oppervlakte van de unit.
De kosten zijn indicatief, omdat deze afhankelijk zijn van de uiteindelijke premie voor de opstalverzekering. Deze worden
definitief vastgesteld na een opleveringsinspectie door de verzekeraar. De indicatieve berekening is gebaseerd op recent gesloten polissen. Met deze kosten zijn al uw kosten betaald, welke u ook zou moeten reserveren bij een bedrijfsunit buiten de VvE.

De units mogen onder andere gebruikt worden als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Loon op Zand opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kaatsheuvel’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 14 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.

Maximum bouwhoogte (m): 10
Maximum bebouwingspercentage (%): 80

Rietveldenweg 9 – 11a ‘s-hertogenbosch

TE KOOP
Woning met bedrijfs-/kantoorruimte

Stel u voor: Een bedrijfspand dat de perfecte balans biedt tussen ruimte, functionaliteit en modern comfort. Welkom bij Rietveldenweg 9-11a, gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden te ‘s-Hertogenbosch.

Dit indrukwekkende pand omvat een ruime bedrijfsruimte van circa 208 m², een eigentijdse kantoorruimte van circa 82 m² en een comfortabele bedrijfswoning van circa 96 m², allemaal op één strategische locatie.

De Voordelen van Rietveldenweg 9-11a:
1. Ideale ligging: Dit pand is strategisch gelegen, op slechts een steenworp afstand van zowel de snelweg als het
treinstation. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis voor zakelijke activiteiten, met uitstekende bereikbaarheid voor
zowel medewerkers als klanten.
2. Zeer geschikt voor MKB ondernemers: Met ruim 300 m² aan bedrijfs- en kantoorruimte, biedt dit pand voldoende
ruimte om uw bedrijf te laten groeien en floreren. De bedrijfsruimte is ideaal voor opslag, productie of logistiek,
terwijl de kantoorruimte een moderne en professionele omgeving biedt voor uw team.
3. Gemoderniseerde kantoren: Het kantoorruimte is onlangs verbouwd en gemoderniseerd, waardoor een eigentijdse
werkomgeving is gecreëerd. Dit stimuleert creativiteit en efficiëntie binnen uw bedrijf.
4. Comfortabele bedrijfswoning: Het is niet alleen een plek om te werken, maar ook om te leven. De bedrijfswoning van
circa 96 m² biedt alle comfort en gemakken die u nodig heeft om een goede balans tussen werk en privé te
behouden.

Object
Onderhavige woning en bedrijfs-/kantoorruimte zijn gelegen op een, volledig verhard, perceel van 578 m². De vrijstaande woning kent de navolgende functionele indeling, entree, woonkamer, keuken, en toilet. De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers, badkamer en bergruimte.

De bedrijfsruimte ter grootte van 208 m² heeft een functionele indeling en is voorzien van een betonvloer, één elektrisch bedienbare overheaddeur, krachtstroom en TL-opbouwarmaturen. Tussen de woning en de bedrijfsruimte is circa 82 m² kantoorruimte gerealiseerd.

Parkeren
Op eigen terrein is parkeergelegenheid aanwezig, daarnaast kan er ook in de directe omgeving van het object worden geparkeerd.

Bestemming
De woning met bedrijfs-/kantoorruimte is naar opgave van de gemeente ’s-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten en heeft tevens de functieaanduiding bedrijfswoning. Nadere informatie over het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Locatie
De woning met bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein de Rietvelden, nabij het centrum van ‘s-Hertogenbosch. De Rietvelden is het grootste bedrijventerrein van Den Bosch en huisvest een variëteit aan ondernemingen.

De Rietveldenweg is dé verkeersader en de directe ligging aan deze weg zorgt dan ook voor veel exposure. Door de directe aansluiting aan de oprit van de A59, en met de A2 op enkele minuten afstand, kan de bereikbaarheid met de auto als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met diverse bushaltes in de directe omgeving, eveneens uitstekend. Het Centraal Station is op circa 1,5 km afstand gelegen.

Oude Vlijmenseweg 178 ‘s-hertogenbosch

TE KOOP
Prachtige bedrijfswoning met beperkte opslagruimte
Op unieke locatie!

Ontdek de perfecte combinatie van luxe wonen en zakelijk gemak in deze schitterende bedrijfswoning aan de rand van het bruisende bedrijventerrein De Rietvelden. Met een ideale ligging, omringd door groen en slechts een steenworp verwijderd van alle bedrijvigheid, biedt deze vrijstaande woning een wereld van mogelijkheden.

De Rietveldenweg is de verkeersader van het bedrijventerrein, directe ligging aan de weg en het object heeft hierdoor een hoge attentiewaarde. De directe aansluiting aan de oprit van de A59, de A2 en de Bossche binnenstad op enkele minuten afstand maakt dat het object een gunstige ligging heeft.

Bedrijfswoning met bedrijfsruimte/garage
De vrijstaande bedrijfswoning met een oppervlakte van circa 235 m² kent de navolgende functionele indeling, entree, woonkamer, keuken, en toilet. De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers, badkamer en bergruimte. De bedrijfsruimte/garage heeft een oppervlakte van circa 65 m².

Kenmerken

Multifunctionele Indeling
Deze bedrijfswoning is slim ontworpen met een praktische indeling. De begane grond verwelkomt u met een ruime entree, een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken en een handig toilet. Ideaal voor zowel gezinsleven als zakelijke bijeenkomsten.

Ruime Slaapkamers en Luxe Badkamer
Op de eerste verdieping wachten drie royale slaapkamers op u, ideaal voor een groeiend gezin of als gastenkamers voor zakenrelaties. De badkamer straalt luxe uit en biedt een oase van ontspanning na een drukke werkdag.

Praktische Bedrijfsruimte/Garage
Deze woning gaat verder dan alleen wonen. Met een aangrenzende bedrijfsruimte of garage heeft u de mogelijkheid om uw zakelijke dromen te verwezenlijken zonder concessies te doen aan uw persoonlijke leefruimte.

Hoge Attentiewaarde
Gelegen op een plek met een hoge attentiewaarde, biedt deze bedrijfswoning niet alleen een comfortabele leefomgeving maar ook een uitstekende zichtbaarheid voor uw bedrijf. Uw onderneming verdient de aandacht en dit adres biedt precies dat.

Opleveringsniveau
Het geheel wordt leeg en vrij van huur geleverd.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden, daarnaast kan er ook in de directe omgeving van het object worden geparkeerd.

Bestemming
Het bedrijfsobject is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3-6-2013 en is onherroepelijk.

Het perceel heeft volgens bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein”

Functieaanduiding
bedrijf tot en met categorie 3.2

Functieaanduiding
Bedrijfswoning

Maximale bouwhoogte: 10m.

Locatie
De Rietveldenweg is dé verkeersader en de directe ligging aan deze weg zorgt dan ook voor veel exposure. Door de directe aansluiting aan de oprit van de A59, en met de A2 op enkele minuten afstand, kan de bereikbaarheid met de auto als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met diverse bushaltes in de directe omgeving, eveneens uitstekend. Het Centraal Station is op circa 1,5 km afstand gelegen.
 

Boterweg 57 ‘s-hertogenbosch

TE KOOP
Circa 465 m² kantoor en bedrijfs-/opslagruimte op perceel van 1.810 m²!

Het bedrijfsobject is in de zeer gewilde woonomgeving ‘Hinthamerpark’, aan de Boterweg te ‘s-Hertogenbosch. De boterweg geeft aansluiting op de Graafseweg. De Graafseweg is de verbindingsweg tussen het centrum van ‘s-Hertogenbosch, het Prins Hendrikpark met de IJzeren vrouw en de Van Grobbendoncklaan. De directe omgeving bestaat voornamelijk uit woningen.

Het bedrijfsobject is gelegen op een perceel met een oppervlakte van 1.810 m² en uitermate geschikt voor herontwikkeling.

Bedrijfs-/opslagruimte
Op het perceel zijn diverse bedrijfsruimte gelegen met een totale oppervlakte van circa 378 m².

Kenmerken
– Garagedeuren
– Loopdeuren
– TL-verlichting
– Betonvloer

Kantoorruimte
De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 87 m² en zal deels gemoderniseerd dienen te worden. Van oudsher is dit een woonhuis geweest.

Kenmerken van de kantoorruimte
– Vloerbedekking
– Deels schrootjes plafonds en deels gestukadoorde plafonds voorzien van TL-verlichting
– Toilet
– Ruime keuken
– Verwarming dmv radiatoren
– Binnentuin

Terrein
Het buitenterrein is voorzien van bestrating en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Graafsewijk – Aawijk 2017’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 12 december 2017. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijf’ en dubbelbestemming Waarde – Archeologie – 6.

Functieaanduiding: bedrijfswoning

Maatvoering
Maximum goothoogte (m) 6 m
Maximum bouwhoogte (m): 10

Bereikbaarheid
Het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Zowel de rijkswegen A2 en A59 alsmede NS-Station-Oost liggen op korte afstand.

Grotestraat 16 -16A Drunen

TE KOOP
Winkel-/showroom object met bedrijfsruimte en bovenwoning

Een bruisend winkel-/bedrijfspand, strategisch gelegen aan de Grotestraat 16-16A in het hart van Drunen.

Drunen heeft in de gemeente Heusden een regiofunctie met in totaal circa 45.000 inwoners. Het object is gelegen aan de doorgaande weg naar het centrum van Drunen, en heeft een goede bereikbaarheid naar alle uitvalswegen. Het maakt deel uit van de Langstraat die van oudsher bekend staat om zijn leer- en schoenenindustrie. Drunen heeft een levendig centrum met een gevarieerd en royaal winkelaanbod. De ligging van Drunen is centraal, binnen enkele minuten rijdt u op de A59.

Showroom/winkelruimte
Het object heeft een showroom/winkelruimte van circa 310 m². Deze showroom is middels een overkapping verbonden aan de achtergelegen bedrijfshal.

Kenmerken winkel-/showroomruimte
– Deels tegelvloer deels pvc vloer
– Systeemplafond met TL-verlichtingsarmaturen
– Kantineruimte met keukenblok
– Brandblusvoorzieningen

Bedrijfsruimte
De ruime bedrijfshal van circa 375 m² biedt voldoende ruimte voor logistiek, opslag, en/of productie.

Kenmerken bedrijfsruimte
– Klinkerbestrating
– Krachtstroomaansluiting
– Metselwerk gevels
– Heater
– TL-verlichting
– Elektrische overheaddeur

Bovenwoning
De modern ingerichte bovenwoning heeft een oppervlakte van circa 109 m² en heeft een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting en aparte toiletruimte. Aan de bovenwoning grenst een ruim dakterras met veel privacy.

Kenmerken bovenwoning
– Deels balkenplafond, deels schrootjes plafond
– Wanden deels voorzien van behang, deels gestukadoorde wanden
– Laminaat vloer met houtlook
– Modern toilet
– Badkamer met douche en wastafel
– Verwarming dmv radiatoren
– Keuken voorzien van oven, afzuigkap, koelkast, gasfornuis, vaatwasser

Parkeren
Aan de voorzijde van het object zijn meerdere parkeerplaatsen gesitueerd. Tevens is er aan de openbare weg voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Heusden opgenomen in het bestemmingsplan ‘Drunen Herziening 2014′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 6 november 2014.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Gemengd’ met als functieaanduiding ‘detailhandel’.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 60
Maximum bouwhoogte (m): 10

Locatie
Gelegen aan de doorgaande weg richting het centrum van Drunen en op steenworp afstand van de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en de rijksweg A2. Een bushalte is voor de deur van het object gelegen en op loopafstand liggen de supermarkt en andere winkelvoorzieningen.
 

Lipsstraat 22 Unit 1 Drunen

TE KOOP
Nieuwbouw bedrijfsunit van circa 164 m²

Deze bedrijfsunit met twee eigen parkeerplaatsen maakt onderdeel uit van het nieuwbouwcomplex Bedrijvenpark Lipsstraat te Drunen, gelegen aan de Lipsstraat 22 (unit 1). De units zijn in 2022 gebouwd.

Een zeer strategische locatie voor diverse doelgroepen van ondernemers. De ligging is zondermeer goed te noemen gezien de nabije ligging van de rijksweg A59 tussen ’s-Hertogenbosch en Waalwijk.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte bestaat uit circa 82 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 82 m² entresol

Kenmerken van de bedrijfsunit
– Betonvloer
– Overheaddeur met loopdeur
– Meterkast
– Toilet
– Vrije hoogte ca. 450 meter onder verdiepingsvloer
– Max. vloerbelasting 1.500 kg/m² bg en circa 250 kg/m² voor de verdieping
– Vrije overspanning 7m

Terrein
Op het terrein zijn twee eigen parkeerplaatsen gelegen. Het terrein is afgesloten met een elektrisch bedienbaar hekwerk.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Metal Valley herziening 2016”, vastgesteld op 28 maart 2017, waarin het de bestemming “bedrijventerrein” heeft gekregen met de aanduiding “bedrijf tot en met milieucategorie 2”. Voor een afschrift van dit bestemmingsplan kunt u contact met ons kantoor opnemen.

Locatie
Het object is gelegen op korte afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A59 (’s-Hertogenbosch – Waalwijk – Zevenbergen), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda). Op korte afstand van het object is tevens een bushalte gelegen, van waaruit een directe busverbinding
is met het NS station van ’s-Hertogenbosch.

Industrieweg 3 H Vught

TE HUUR / TE KOOP
Circa 140 m² kantoorruimte

Het project is gelegen op bedrijventerrein ‘De Baarzen’, aan de westelijke zijde van het spoor. De Baarzen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van solitaire kantoorgebouwen, groothandelsbedrijven en praktijkruimten.

Kantoorruimte
Het betreft circa 140 m² kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping.

Kenmerken kantoorruimte
– Intercom voordeurbel
– Airco
– Warmte terugwininstallatie
– Verwarming middels radiatoren voorzien van thermische ventielen
– Systeemplafond met TL inbouwarmaturen
– Eigen aansluitingen gas, water en licht
– Glasvezel
– Pantry 

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Vught opgenomen in het bestemmingsplan ‘Molenstraat eo 2016′. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 22 december 2016.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 3.2’.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein-2’ met als functieaanduiding ‘detailhandel , detailhandel volumineus’.  
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 13

Parkeren
Op het buitenterrein en aan de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd.

Locatie
Het object is gelegen nabij de op- en afritten van de A2 (A’dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- ‘s-Hertogenbosch). Met de reconstructie van de Industrieweg is een bushalte gerealiseerd slechts 100 meter lopen van het pand. Dit in combinatie met het station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Weerdskampweg 6 ‘s-hertogenbosch

TE HUUR
Circa 1.181 m² bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is gelegen op de hoek van de Rietveldenweg/Weerdskampweg, op bedrijventerrein “De Rietvelden” in
‘s-Hertogenbosch.

Bedrijventerrein De Rietvelden kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Op De Rietvelden bevinden zich onder andere Q-Wash, Heineken Nederland, KEK, Makro, Sligro, MY Jewellery, en een groot aantal (klein) handelsbedrijven.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.181 m² en bestaat uit twee compartimenten alsmede een afgesloten buitenterrein aan de achterzijde.

Kenmerken bedrijfsruimte
– 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren
– Betonvloer
– Lichtstraten
– Verlichting middels TL-verlichting
– Krachtstroom
– Inpandige kantoorruimte
– Brandblusvoorzieningen
– Wasgelegenheid
– Toiletten

Het is bespreekbaar om het objecten inclusief garageapparatuur te huren voor zover deze aanwezig is.

Parkeren
Aan de voorzijde van het object en aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 4.1’.
 
Maximum bouwhoogte (m): 15

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het modern ogend bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.