Showroom kopen

Als ondernemer bent u op zoek naar de perfecte showroom die volledig past bij uw ambities en wensen. Natuurlijk komt er een hoop kijken bij de aankoop van een nieuwe showroom. Onze bedrijfsmakelaars beschikken over actuele kennis van de markt zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij uw zoektocht naar de perfecte showroom. Toin en Mark hebben gezamenlijk al meer dan 35 jaar ervaring als bedrijfsmakelaars in regio Den Bosch en samen met ons team gaan we op zoek naar de perfecte showroom te koop die voldoet aan al uw wensen!

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven

A title

Image Box text

Ons netwerk in regio Den Bosch

Onze bedrijfsmakelaars hebben een flink netwerk in de regio Den Bosch opgebouwd. We zijn dan ook vaak als een van de eersten op de hoogte van showrooms die worden verkocht. Zodra Saris & Partners een ruimte in de verkoopt neemt gaan wij op  zoek naar de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële koper.

Showroom te koop met transparante voorwaarden

We vinden een helder en duidelijk proces een van de meest belangrijke pijlers binnen onze dienstverlening. Daarom streven wij altijd naar volledige transparantie door uw opties in kaart te brengen en door duidelijk te zijn over de voorwaarden van uw potentiële aankoop. We nemen u bij een showroom kopen mee in het gehele proces, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren. Uw bedrijf gaat een volgende fase tegemoet met nieuwe mogelijkheden en kansen. We staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zodat uw bedrijf zo goed mogelijk kan groeien.

Van alle markten thuis

Bent u op zoek naar iets anders dan een showroom? Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met onze klanten mee en bieden verschillende opties om te voldoen aan hun wensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een pand te huren in plaats van het direct te kopen. Dit geeft de mogelijkheid om de financiële verplichting nog even uit te stellen. Ook als pandeigenaar zijn er veel mogelijkheden binnen ons netwerk in Den Bosch. Of het nu gaat om een showroom verkopen, of een bedrijfspand verhuren; wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor beide partijen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij houden van nieuwe uitdagingen

Heeft u plannen om een nieuwe showroom te openen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij houden van nieuwe uitdagingen en zijn altijd bereid om mee te denken. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch voor een kopje koffie en om uw wensen voor de showroom te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, wij staan klaar om samen met u aan de slag te gaan!

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Waarom Saris & Partners?