Bedrijfsruimte kopen

U zoekt de perfecte bedrijfsruimte, passend bij uw organisatie en ambities. Bij het kopen van een bedrijfsruimte komt een hoop actuele en inhoudelijke kennis van de markt kijken. Kennis waarmee onze makelaars u perfect van dienst kunnen zijn. Toin en Mark hebben samen al ruim 35 jaar ervaring als bedrijfsmakelaars in regio Den Bosch en vinden de geschikte bedrijfsruimte voor uw bedrijf.

Direct naar ons aanbod bedrijfsruimtes in de verkoop

Ziet u uw nieuwe pand niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij vinden voor u de speld in de hooiberg.

Ons rijke netwerk creëert een win-win situatie

Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd in de regio Den Bosch. Dat zorgt er onder andere voor dat wij vaak als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Zodra wij een pand in de verkoop nemen gaan wij op zoek naar de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële koper.

Helder zicht op de condities en voorwaarden

Verrassingen zijn alleen leuk als ze u niet van de uitgezette koers laten afwijken. Daarom streven wij altijd naar volledige transparantie door uw opties in kaart te brengen en door duidelijk te zijn over de voorwaarden van uw potentiele aankoop. Zo nemen we u mee in het gehele proces en krijgt u als het ware een kijkje in de toekomst. Een ding is in elk geval zeker: uw bedrijf gaat een volgende fase tegemoet vol groeimogelijkheden!

Wij houden van nieuwe uitdagingen

Kom gerust koffiedrinken op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch, vertel ons over uw wensen voor uw nieuwe bedrijfspand en wij doen de rest. Roos en Kim vinden het fijn als u vooraf even belt om een afspraak in te plannen.

Zet ons aan het werk

Geef uw zoekwensen door en wij vinden het perfecte pand voor u.

Persoonlijk advies

U kunt van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en professionele begeleiding tijdens het gehele traject.

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM: de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hiermee garanderen wij deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door middel van uitgebreide kennis van de regionale markt, persoonlijke benadering, betrokkenheid én een groot netwerk in regio Den Bosch.

Vooruitstrevend

U kunt altijd veel aandacht verwachten voor een eerlijke prijsstelling, presentatie en promotie zowel online als offline. Wij zijn een toonaangevend en vooruitstrevend makelaarskantoor.