Praktijkruimte kopen

Als u op zoek bent naar een praktijkruimte, dan weet u dat er veel komt kijken bij de aankoop ervan. Onze bedrijfsmakelaars beschikken over actuele marktkennis en kunnen u daarom optimaal ondersteunen bij het vinden van de perfecte praktijkruimte die volledig past bij uw organisatie, ambities en wensen. Toin en Mark hebben samen al meer dan 35 jaar ervaring als bedrijfsmakelaars in regio Den Bosch. Samen met ons team helpen wij u graag verder om de juiste praktijkruimte te kopen die voldoet aan alle eisen die u stelt.

Ziet u uw nieuwe praktijkruimte niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij vinden voor u de speld in de hooiberg.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven
Praktijkruimte verhuren

A title

Image Box text

Eenvoudig een praktijkruimte kopen dankzij ons grote netwerk

Onze bedrijfsmakelaars hebben een flink netwerk in de regio Den Bosch opgebouwd. We zijn dan ook vaak als een van de eersten op de hoogte van praktijkruimten die worden verkocht. Als er iemand op zoek is naar een praktijkruimte om te kopen, biedt Saris & Partners uitkomst! Wij gaan namelijk direct voor u aan de slag om het perfecte pand te vinden dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Onze makelaars staan altijd klaar om met u mee te denken en adviseren waar nodig. Zodra we een geschikte ruimte hebben gevonden, maken we afspraken met de pandeigenaar over mogelijke verkoopvoorwaarden en stemmen dit af met beide partijen. Kortom: Saris & Partners garandeert dat u snel en goed geholpen bent bij het kopen van uw praktijkruimte in regio Den Bosch!

Helder zicht op de condities en voorwaarden

Een helder en duidelijk proces is een van de meest essentiële pijlers als het gaat om een praktijkruimte kopen. Daarom zijn wij altijd transparant over alle opties die u voor uw aankoop heeft. We nemen u mee in elke stap van het proces en u wordt geïnformeerd over alle mogelijke voorwaarden die gepaard gaan met de aankoop van een praktijkruimte. Op deze manier is er een ding in elk geval zeker: uw bedrijf gaat een volgende fase tegemoet vol groeimogelijkheden!

Van alle markten thuis

Ook als u op zoek bent naar iets anders dan een praktijkruimte om te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu als ondernemer op zoek bent naar een kantoorpand om te kopen of dat u als pandeigenaar graag uw winkelruimte wilt verkopen of verhuren; wij denken graag met u mee! U kunt er ook voor kiezen om praktijkruimte te huren, waardoor de mogelijkheid openblijft om later toch nog tot een aankoop over te gaan. Als u nog niet precies weet wat de beste optie is voor uw situatie, kunt u altijd ervoor kiezen om contact op te nemen met een van onze experts. Zij geven u dan vrijblijvend advies over de beste keuze voor uw situatie.

Wij houden van nieuwe uitdagingen

U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch voor een kop koffie. Wij zijn altijd enthousiast over nieuwe uitdagingen en wij nodigen u graag uit om eens vrijblijvend langs te komen om samen met ons naar mogelijkheden te kijken voor het kopen van een praktijkruimte. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven bij het zoekproces naar de perfecte praktijkruimte. Neem contact op met ons team om eerst even rond te neuzen of maak direct een afspraak, wij helpen u graag verder!

Uitstekend bedrijf om mee te werken

Met Mark een project gedaan. Fijn bedrijf om mee te werken. Veel kennis van onroerend goed in de regio. Fijn dat directe contact en snel reageren.
- Den Bosch

top !!!!!

Klantgericht bereikbaarheid positief snelle reactie terug goede informatie plezierige samenwerking goede brochure met prachtige foto"s goede prijsinformatie straalt vertrouwen uit snelle verkoop ben zeer tevreden klant
- Rosmalen

Goede eerste ervaring met Saris & Partners

Saris (in dit geval Mark Hovers) reageert snel, maakt snel een afspraak, staat zelfs klaar tijdens zijn vakantie en handelt e.e.a. snel en correct af. Doet in principe wat elke bedrijfsmakelaar zou moeten doen.
- Rosmalen

Snel, correct en zakelijk met een persoonlijk tintje!!

Door de persoonlijke benadering en grote inzet van Toin en zijn secondanten hebben wij ook in deze moeilijke tijd, snel zaken kunnen doen. Het grote netwerk van Saris&Partners speelt hier natuurlijk ook een rol.
- Boxtel

Super

Ben zeer snel en goed geholpen bij de verhuur van mijn loods.
- Schijndel

Top team

Klantvriendelijke backoffice en deskundige makelaars
- Den Bosch

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Waarom Saris & Partners?