Praktijkruimte kopen

Natuurlijk bent u op zoek naar de juiste praktijkruimte die volledig past bij uw organisatie, ambities en wensen.  Bij de aankoop van een nieuwe praktijkruimte komt een hoop kijken. Onze bedrijfsmakelaars beschikken dan ook over actuele kennis van de markt zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Toin en Mark hebben gezamenlijk al meer dan 35 jaar ervaring als bedrijfsmakelaars in regio Den Bosch. Samen met ons team zoeken we voor u de perfecte praktijkruimte!

Ziet u uw nieuwe praktijkruimte niet in ons aanbod te koop staan? Geef dan uw zoekwensen door en wij vinden voor u de speld in de hooiberg.

Bekijk aanbod Zoekwensen doorgeven
Praktijkruimte verhuren

A title

Image Box text

Ons netwerk in regio Den Bosch

Onze bedrijfsmakelaars hebben een flink netwerk in de regio Den Bosch opgebouwd. We zijn dan ook vaak als een van de eersten op de hoogte van praktijkruimten die worden verkocht. Zodra Saris & Partners een ruimte in de verkoopt neemt gaan wij op  zoek naar de perfecte match tussen de pandeigenaar en de potentiële koper.

Helder zicht op de condities en voorwaarden

We vinden helder en duidelijk proces een van de meest belangrijke pijlers. Daarom streven wij altijd naar volledige transparantie door uw opties in kaart te brengen en door duidelijk te zijn over de voorwaarden van uw potentiele aankoop. Zo nemen we u mee in het gehele proces. Een ding is in elk geval zeker: uw bedrijf gaat een volgende fase tegemoet vol groeimogelijkheden!

Wij houden van nieuwe uitdagingen

U bent van harte welkom om koffie op ons kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch te drinken. Wij vernemen graag uw wensen voor uw nieuwe praktijkruimte en wij doen de rest. Neem contact op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Goed tevreden over diensten.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
- Liempde

Eerlijk

Fijn bedrijf dat op een eerlijke manier schakelt en communiceert met zowel koper als verkoper. Hierdoor blijven beide partijen ook aan tafel wanneer het met details tegen zit.
- Hedel

GOED GEREGELD

FIJNE MENSEN OM MEE TE WERKEN
- ZALTBOMMEL

prettige partner met kijk op de praktijk en een slagvaardig resultaat

mooi team met mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit.
- Hedel

Een goede partij om mee samen te werken.

Al jaren werken wij samen, steeds naar volle tevredenheid. We hebben met hen ervaring in zowel aankoop als ook verhuur. Prima partij, zeker aan te bevelen.
- Schijndel

prima ervaring

Altijd bereikbaar nooit iets te veel. Zoals het hoort.
- 's-hertogenbosch

Goede samenwerking en perfect geholpen in de begeleiding van ons aanhuur traject!

Fijne communicatie en betrouwbare partner, bedankt Mark Hovers.
- Schijndel

Super!

Zoals je mag verwachten. Bondig, zakelijk en geen onzin.
- Rosmalen
140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

Waarom Saris & Partners?