Diensten

Saris & Partners Makelaars is al 20 jaar een toonaangevende vastgoedadviseur in regio Den Bosch. Als MKB-adviseur begrijpen wij de MKB-er als geen ander en durven best te stellen dat we van hetzelfde DNA zijn gemaakt.

Bij Saris & Partners kunt u terecht voor al uw vraagstukken voor commercieel vastgoed, zoals bedrijfshallen, kantoren, showrooms, praktijkruimten en meer. Dit aanbod bevindt zich voornamelijk in de omgeving van Den Bosch, Vught, Boxtel, Waalwijk, Rosmalen en Schijndel. Als NVM-makelaar helpen u graag met de onderstaande dienstverlening.

Verhuur / Verkoop

Onze ervaren makelaars nemen de zoektocht naar een betrouwbare koper of huurder voor uw pand uit handen en adviseren u gedurende het proces. Zij beantwoorden al uw vragen. Wat is bijvoorbeeld een realistische prijs? Welke strategie wordt toegepast? Wat zijn de rechten en plichten van u als pandeigenaar en die van de koper of huurder? Lees meer over onze werkwijze:

Uw bedrijfspand verhuren

Uw bedrijfspand verkopen

Aanhuur / Aankoop

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte werkomgeving. Bij de zoektocht naar een pand heeft u waarschijnlijk al een goed beeld van wat u graag wilt, maar ook wat u liever niet wilt. Het is begrijpelijk als u veel vragen heeft, want er komt veel op u af. Het aanhuren of aankopen van een bedrijfspand of kantoorruimte is een spannend traject.

Bedrijfsruimte huren

Bedrijfsruimte kopen

Taxatie

Onze taxateurs zijn gespecialiseerd in het taxeren en waarderen van commercieel vastgoed, zoals bedrijven, kantoren, winkels, bouwgrond etc. Wij taxeren en adviseren onder andere voor gemeenten, banken, ondernemers, (ver)huurders en (ver)kopers en de Belastingdienst.

Taxatie van bedrijfspanden

Ons aanbod

Bedrijfsruimte kopen of huren

Bekijk aanbod

Kantoorruimte huren of kopen

Bekijk aanbod

Winkelruimte regio Den Bosch

Bekijk aanbod

Overig

Bekijk aanbod