Diensten

Al 20 jaar zijn wij een toonaangevende bedrijfsmakelaar in regio Den Bosch. Bij Saris & Partners kunt u terecht voor de verkoop en verhuur van uw bedrijfspand, het huren en kopen van een bedrijfsruimte zoals zoals kantoorruimten en bedrijfshallen en taxaties.

Het aanbod bevindt zich voornamelijk in de omgeving van Den Bosch, Vught, Boxtel, Waalwijk, Rosmalen en Schijndel. Voor beleggingspanden opereren wij landelijk. Als NVM-makelaar helpen wij u graag met de onderstaande dienstverlening.

Verhuur of verkoop uw bedrijfspand

Saris & Partners neemt de zoektocht naar een betrouwbare koper of huurder voor uw bedrijfspand uit handen en adviseert u gedurende het proces. Wij beantwoorden al uw vragen die tijdens het traject ontstaan. Wat is bijvoorbeeld een realistische prijs? Welke strategie wordt toegepast? Wat zijn de rechten en plichten van u als pandeigenaar en die van de koper of huurder? Lees meer over onze werkwijze:

Uw bedrijfspand verhuren

Uw bedrijfspand verkopen

Huren of kopen van bedrijfsruimte

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag met het kopen of huren van de juiste bedrijfsruimte. De zoektocht naar de juiste bedrijfshuisvesting vraagt om veel aandacht. Onze bedrijfsmakelaars helpen u met aandachtige en persoonlijke ondersteuning.

Bedrijfsruimte huren

Bedrijfsruimte kopen

Taxatie van uw commercieel vastgoed

De taxateurs van Saris & Partners zijn gespecialiseerd in het taxeren en waarderen van commercieel vastgoed, zoals bedrijven, kantoren, winkels, bouwgrond etc. Wij taxeren en adviseren onder andere voor gemeenten, banken, ondernemers, (ver)huurders en (ver)kopers en de Belastingdienst.

Taxatie van bedrijfspanden

Ons aanbod

Bedrijfsruimte kopen of huren

Bekijk aanbod

Kantoorruimte huren of kopen

Bekijk aanbod

Winkelruimte regio Den Bosch

Bekijk aanbod

Overig

Bekijk aanbod