Wisseling van de wacht!

Lees de eindejaar groet van Saris & Partners: Wisseling van de wacht! Een terugblik op 2016 én vooruitblik op 2017.

2016 is bijna klaar en zal zich over enkele uren voorgoed ten rusten leggen. Raar eigenlijk want je trekt een jaar lang met elkaar op en dan aan het einde ervan moet je voorgoed afscheid van elkaar nemen. Het enige wat resteert zijn herinneringen.

Én de gevolgen van de inspanningen die je in het afgelopen jaar en de jaren daarvoor hebt gedaan natuurlijk. Van de ene kant is het dus eigenlijk gewoon een voortzetting van hetgeen we daarvoor hebben ingezet terwijl het toch elk jaar weer echt voelt als een nieuw begin.

En dat is goed, want daardoor kun je de dingen ook echt eens anders doen als dat je daarvoor altijd gewend was om te doen. Overdenken wat goed ging en vooral wat beter kon, is belangrijk. De dagen voor de jaarwisseling zijn daar bij uitstek geschikt voor.

Voor Saris & Partners Makelaars is 2016, in navolging van 2014 en 2015, een succesvol jaar geweest. Ons kantoor heeft een mooie marktpositie en heeft dat door hard werken ook goed weten te continueren. Toch hebben we ook veel niet kunnen doen en dat wringt ons. Zoals op dit moment voor bijna elk bedrijf geldt, ervaren wij een schaarste aan deskundig en ervaren personeel waardoor onze groei momenteel even beperkt wordt. Ondanks dat we er allemaal een tandje bijgezet hebben, voelden we de grenzen van onze mogelijkheden. “Nee” verkopen is moeilijk voor een kantoor als het onze, dat het belang van haar opdrachtgevers als hoogste streven heeft.

Wat je niet kunt kopen, zul je zelf moeten maken! Wij zijn dan ook erg blij dat we 2017 in kunnen gaan met twee makelaars in opleiding en een taxateur die over enkele maanden zijn certificering voltooid zal hebben. En zo zal het dan gebeuren dat bij de wisseling van de wacht door het nieuwe jaar 2017, de hulptroepen voor Saris & Partners Makelaars in aantocht zijn.

Wij wensen u allen een bijzonder succesvol, maar bovenal gezond en gelukkig 2017 toe en zullen er alles aan doen om u ook dan weer van harte van dienst te zijn.