Saris & Partners Makelaars klaar voor de toekomst

Normaal gesproken geven we rond deze tijd van het jaar een update van hoe wij als bedrijfsmakelaars onze markt ervaren. Even nadenken over wat er om ons heen gebeurt werkt louterend en geeft rust tijdens de vakantieperiode zodat we daarna weer full-speed ahead kunnen.

Dit jaar hebben we echter ander nieuws te delen waar we eigenlijk al een hele poos mee bezig zijn. Sinds enkele jaren is mijn collega Mark Hover van makelaar tot gelijke compagnon van Saris & Partners Makelaars gegroeid. Een fijne ontwikkeling die mij rust geeft en het vertrouwen dat ons kantoor de continuïteit voor de toekomst heeft veilig gesteld.

Maar daarnaast hebben we afgelopen week ook Rianka Bikker als aandeelhouder van Saris & Partners Makelaars mogen verwelkomen waardoor niet alleen de continuïteit nog meer gewaarborgd wordt maar onze dienstverlening ook een belangrijke verbreding krijgt. Rianka brengt namelijk, naast haar volledige certificering als vastgoedtaxateur, ook haar adviespraktijk ‘De Zorgvastgoed Specialist’ bij Saris & Partners Makelaars in. Hiermee zal Saris & Partners Makelaars zich, op gelijke wijze als de afgelopen 23 jaar, gaan ontwikkelen als een betrouwbare en deskundige adviseur op het gebied van alle vastgoedperikelen voor onder meer Raden van Bestuur van Zorginstellingen, Woningstichtingen, projectontwikkelaars van Zorgvastgoed, Raden van Toezicht, etc.

Dus naast het feit dat we een heel goed eerste half jaar hebben gehad, ben ik met name erg blij met het feit dat onze naam ‘Saris & PartnerS’ voor het eerst sinds de oprichting in 1999 haar naam werkelijk eer aan doet en wij onze toekomst alvast ‘on track’ hebben.

Maar hoe zit het nu met de markt?

Nou dat komt wel goed hoor. Natuurlijk zullen we een correctie gaan ervaren maar dat is de eerste sinds dat we een diepe recessie hebben gehad. Deze correctie is van alle tijden en is mooi op tijd. (7-8 jaar na de crisis 2008-2014). Er is geen leven zonder af en toe te snoeien dus dit is alleen maar goed. De oorlog in Oekraïne is natuurlijk een ongewis verhaal echter vind ik ook wel dat die te vaak en te gemakkelijk de schuld krijgt van alles wat hier maar minder gaat. Zelfreflectie is nog steeds leerzamer dan een zondebok aanwijzen.
Hoe dan ook, wij zijn er klaar voor en hebben er na onze vakantie weer zin in om u als markt te bedienen op de manier zoals u dat van ons gewend bent.

Wij wensen u allen een fijne vakantie toe en zien u graag daarna weer tegemoet.

Toin.Saris@sarisenpartners.nl