Nederland Vakantieland

Ben jij klaar voor de vakantie? Lees hier de nieuwe blog van Toin Saris: "Nederland Vakantieland".

Ik zag op het journaal dat de onderhandelaars voor een (eventueel) nieuw kabinet gezamenlijk besloten hebben om ’hun hoofden even leeg te gaan maken’. Niet onverstandig indien je je beseft hoe lang ze tot nu toe nodig hebben gehad om nog helemaal NIETS te bereiken.

Stijging in de markt

Op de één of andere manier lijkt het wel of iedereen al een tijdje naar de vakantie aan het toewerken is. Ik heb het de afgelopen tijd best rustig aan de telefoon gevonden. Typisch eigenlijk want onze omzet is weer flink gestegen en ook de transacties die in het derde kwartaal afgewikkeld gaan worden geven alle reden om tevreden te zijn.

Toch heerst er een gelatenheid in de markt die ik niet helemaal goed kan plaatsen. Is het een soort verzadiging die optreedt na een inhaalslag na de crisis? Of is het meer een kwestie van (nog steeds) even bijkomen van de lange periode waarin de druk op ondernemers bijzonder hoog is geweest? Het heeft, wat ons betreft, in ieder geval niets te maken met een eventuele nieuwe dip die zich binnenkort zou aandienen. Want dat geloven we namelijk niet.

Bedrijfshuisvesting

Zoals gezegd gaat onze handel in bedrijfshuisvesting verder gewoon goed. Wij hebben een mooie marktpositie en ons kantoor is qua personeel nu voorlopig goed op orde. Behoudens enkele objecten waar we al geruime tijd (nog) geen echte geïnteresseerde voor hebben kunnen vinden, hebben we een goede doorloopsnelheid en werkt onze online-marketing steeds beter. Sterker nog, we zijn weer steeds meer nieuwbouwprojecten aan het initiëren om zodoende het aanbod van courante bedrijfsobjecten veilig te stellen.

Nu gaan we eerst eens even onze accu’s opnieuw opladen om na de vakantie met hernieuwd elan aan de tweede helft van de wedstrijd te beginnen. Alhoewel… dat zijn dan nog maar goed 4 maanden voordat we weer aan de Kerstdish zitten. Geen tijd te verliezen dus!

Fijne vakantie

Wij wensen iedereen een goede en ontspannen vakantie toe zodat we over ongeveer een maand weer fijn zaken met elkaar kunnen doen. Misschien dat ze daar in Den Haag nog iets van kunnen leren (alhoewel, wie mist het kabinet nu?;-)). Ons kantoor blijft overigens gewoon open.

Fijne vakantie en een behouden terugkeer gewenst!

Namens alle medewerkers van Saris & Partners Makelaars in Den Bosch